Σημασία στη λεπτομέρεια!...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
9.σκιες στην αμμο; οταν ειναι δεμενη η Καιτη Χωματα;

Λοιπόν κάποιες είναι σωστές και κάποιες λάθος. Μας απέμειναν οι 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 8 , 9.

Στην 2, αν η τσάντα ήταν λίγο πιο κάτω, θα έλεγα "Γάμος αλά ελληνικά" εκεί που η Καλογεροπούλου έχει κάψει το μοναδικό παντελόνι του Κωνσταντίνου :P Βρε! Μήπως όντως είναι και σε κάποια στιγμή κρύβει και το πρόσωπό του;

Ε τώρα η 6 ή "Στεφανία" ή "Αμόκ". Κανείς που να τις έχει πιο πρόσφατες μπορεί να πει;

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
3. Εξοδος κινδυνου

4. Δακρυα για την Ηλεκτρα

5. Ξυπολητος πριγκηψ

6. Στεφανια

8. Κατηγορω τους ανθρωπους

στην 6.φαινεται για κοριτσι σε αναμορφωτηριο,οποτε ή Στεφανια ή αμοκ; αλλες ταινιες δεν εχω δει

bambinella 100 είπε:
3. Εξοδος κινδυνου4. Δακρυα για την Ηλεκτρα

5. Ξυπολητος πριγκηψ

6. Στεφανια

8. Κατηγορω τους ανθρωπους
Μπράβο bambinella!!! Οπότε μας έμειναν οι 2 και 9 ακόμη.

2. η ζηλιαρα; οταν ο Κωνσταντινου ειναι στο γραφειο του και οι κοπελες του κανουν πλακα και του βαζουν στην τσαντα τα εσωρουχα που αγορασε μια εξ αυτων;

katerinak είπε:
2. η ζηλιαρα; οταν ο Κωνσταντινου ειναι στο γραφειο του και οι κοπελες του κανουν πλακα και του βαζουν στην τσαντα τα εσωρουχα που αγορασε μια εξ αυτων;
Μπράβο βρε Κατερίνα!!! Η 9η ακόμη. :)

η 9.τη μονη απαντηση που σκεφτηκα,την εδωσα και ηταν λαθος

θυμιζει ισως λιγο την Ανν Λομπεργκ αλλα δεν παιρνω κι ορκο

Δεν μπορώ να βοηθήσω :( Σίγουρα δεν την έχω δει την ταινία. Τέτοια σκηνή με δεμένη κοπέλα θα τη θυμόμουν. Μόνο ότι φέρνει στη Βαλσάμη μπορώ να πω.

Να βοηθήσω λίγο. Αν και το πλάνο που βλέπουμε είναι ασπρόμαυρο , η ταινία είναι έγχρωμη. Είναι πλάνο "ανάμνησης"...

tonytony είπε:
Να βοηθήσω λίγο. Αν και το πλάνο που βλέπουμε είναι ασπρόμαυρο , η ταινία είναι έγχρωμη. Είναι πλάνο "ανάμνησης"...
εμενα προσωπικα,δε μου λεει τιποτα ουτε αυτη η βοηθεια..μαλλον ουτε εγω την εχω δει την ταινια αυτη

Δωστην Tony. Ουτε εμενα μου λεει τιποτα.

Αντε να βαλω κι εγω ενα κουιζακι που θελω...... ;)

katerinak είπε:
εμενα προσωπικα,δε μου λεει τιποτα ουτε αυτη η βοηθεια..μαλλον ουτε εγω την εχω δει την ταινια αυτη
Είναι ταινία της Φίνος Φιλμ. Χλωμό να μην την έχετε δει. Και με μεγάλη σταρ μάλιστα! Στο εξώφυλλο του dvd έχει μια παρόμοια φωτογραφία με την ηθοποιό δεμένη , πιο καθαρό και κοντινό πλάνο φυσικά!

μηπως ειναι η Τζενη Καρεζη στην ταινια "εκεινος κι εκεινη" την οποια δεν ειδα και ποτε;

Μπας κι ειναι το Εκεινος κι εκεινη;

katerinak είπε:
μηπως ειναι η Τζενη Καρεζη στην ταινια "εκεινος κι εκεινη" την οποια δεν ειδα και ποτε;
Μπράβο Κατερίνα! Το βρήκες! Να αποσυρθώ να βάλει η bambinella το δικό της κουίζ; Σε αυτό τα ξαναλέμε το βράδυ αν είναι... :)

katerinak είπε:
Γιατι εγω που την ειδα καποτε, νομιζεις οτι θυμηθηκα τη σκηνη; Στην τυχη το' πα και η γυναικα στη φωτογραφια συνεχιζει να μη μου θυμιζει Καρεζη με τιποτα.

bambinella 100 είπε:
Γιατι εγω που την ειδα καποτε, νομιζεις οτι θυμηθηκα τη σκηνη; Στην τυχη το' πα και η γυναικα στη φωτογραφια συνεχιζει να μη μου θυμιζει Καρεζη με τιποτα.
ουτε εμενα μου τη θυμιζει αλλα τελικα αυτη ηταν..

Πω πω πόσα γράψατε αυτές τις μέρες! Για να δω αν θα προλάβω τίποτε τώρα (ναι, καλά, λες και όταν είμαι στον κομπιούτορα όταν μπαίνει το κουΐζ καταφέρνω τίποτε :P αλλά λέμε τώρα)

Πίσω
Μπλουζα