Μπράβο bambinella!!! Οπότε μας έμειναν οι 2 και 9 ακόμη.bambinella 100 είπε:3. Εξοδος κινδυνου4. Δακρυα για την Ηλεκτρα
5. Ξυπολητος πριγκηψ
6. Στεφανια
8. Κατηγορω τους ανθρωπους
Μπράβο βρε Κατερίνα!!! Η 9η ακόμη.katerinak είπε:2. η ζηλιαρα; οταν ο Κωνσταντινου ειναι στο γραφειο του και οι κοπελες του κανουν πλακα και του βαζουν στην τσαντα τα εσωρουχα που αγορασε μια εξ αυτων;
εμενα προσωπικα,δε μου λεει τιποτα ουτε αυτη η βοηθεια..μαλλον ουτε εγω την εχω δει την ταινια αυτηtonytony είπε:Να βοηθήσω λίγο. Αν και το πλάνο που βλέπουμε είναι ασπρόμαυρο , η ταινία είναι έγχρωμη. Είναι πλάνο "ανάμνησης"...
Είναι ταινία της Φίνος Φιλμ. Χλωμό να μην την έχετε δει. Και με μεγάλη σταρ μάλιστα! Στο εξώφυλλο του dvd έχει μια παρόμοια φωτογραφία με την ηθοποιό δεμένη , πιο καθαρό και κοντινό πλάνο φυσικά!katerinak είπε:εμενα προσωπικα,δε μου λεει τιποτα ουτε αυτη η βοηθεια..μαλλον ουτε εγω την εχω δει την ταινια αυτη
Μπράβο Κατερίνα! Το βρήκες! Να αποσυρθώ να βάλει η bambinella το δικό της κουίζ; Σε αυτό τα ξαναλέμε το βράδυ αν είναι...katerinak είπε:μηπως ειναι η Τζενη Καρεζη στην ταινια "εκεινος κι εκεινη" την οποια δεν ειδα και ποτε;
Γιατι εγω που την ειδα καποτε, νομιζεις οτι θυμηθηκα τη σκηνη; Στην τυχη το' πα και η γυναικα στη φωτογραφια συνεχιζει να μη μου θυμιζει Καρεζη με τιποτα.katerinak είπε:μηπως ειναι η Τζενη Καρεζη στην ταινια "εκεινος κι εκεινη" την οποια δεν ειδα και ποτε;
ουτε εμενα μου τη θυμιζει αλλα τελικα αυτη ηταν..bambinella 100 είπε:Γιατι εγω που την ειδα καποτε, νομιζεις οτι θυμηθηκα τη σκηνη; Στην τυχη το' πα και η γυναικα στη φωτογραφια συνεχιζει να μη μου θυμιζει Καρεζη με τιποτα.