καλησπερα μπαμπι..σιγουρα θα ηξερες τον ιλλιγγο, ειναι απο τις αγαπημενες σου!bambinella 100 είπε:Ρε παιδια, γιατι λετε οτι ειμαι μεσα αφου τωρα μολις μπηκα;Τι ψαχνουμε ακριβως, διαφωτιστε με μπας και....
ναι σιγουρα, μου θυμιζει Θαναση Βεγγο και Θου-Βου!katerinak είπε:καμαρινι εχει η ταινια "το πιο λαμπρο μπουζουκι" αλλα σιγουρα δεν ειναι αυτη
Όχι μόνο το μπουζούκι... Άντε να πάμε σε άλλες!!!katerinak είπε:καμαρινι εχει η ταινια "το πιο λαμπρο μπουζουκι" αλλα σιγουρα δεν ειναι αυτη
Για να πω την αληθεια, δε θα την εβρισκα και ακαριαια.αριαδνη είπε:καλησπερα μπαμπι..σιγουρα θα ηξερες τον ιλλιγγο, ειναι απο τις αγαπημενες σου!
Δύσκολη αυτή;;; Η ανιψιά μου μόνο την έχει δει 50 φορες!!! Και είναι 10 χρονών!αριαδνη είπε:να' ναι το λαμπρο αστερι
Μπηκα 22.40 περιπου και ημουν πανω απο μια ωρα εκτος φορουμ!retrofan είπε:Είναι κι αυτό το άτιμο το 20λεπτο (ή μισάωρο) που φαίνεσαι συνδεδεμένος ενώ έχεις βγει
Γιατί σε βλέπω στο κάτω μέρος του θέματος εδώ και ώρα κι επειδή σ' έχω κατατάξει στους "λασκαρολόγους" (ανάμεσα σε άλλα) σκέφτηκα ότι εσύ μπορείς να την κλείσεις την συγκεκριμένη δεκάδα
επιτελους!!!! το σηκωνω το κυπελοtonytony είπε:Δύσκολη αυτή;;; Η ανιψιά μου μόνο την έχει δει 50 φορες!!! Και είναι 10 χρονών!