Είσαι μακριά...ψέμματα να πω;;;retrofan είπε:Για την 9: Εντάξει, δεν είναι οι "Αμφιβολίες". Έπεσα όμως μέσα περί ηχογραφημένου απειλητικού μηνύματος;
Στην 8, αν πω ότι η ηθοποιός μου θυμίζει τη Μιράντα Κουνελάκη; ...
Ξανθιά είναι. Ίσως μπερδεύει το συγκεκριμένο πλάνο ή ο φωτισμός.retrofan είπε:Λάσκαρη ή Βουγιουκλάκη καστανή; :xm:
Η Λάσκαρη δεν θυμάμαι να υπήρξε ποτέ. Κι η Βουγιουκλάκη στα πολύ πρώτα της που είχε όμως μακρύ μαλλί ...
Άντε έπεσες μέσα στη Ζωίτσα αλλά όχι στην ταινία...retrofan είπε:Καλέ, ο Εγωισμός είναι; Η Λάσκαρη που τρελλαίνεται έξω από το γκαράζ του Βουλγαρίδη;
Κι όμως...Όσο αφορά για την 2 δεν υπάρχουν και πολλές ταινίες με καμαρίνι...retrofan είπε:Εγώ tony μέχρι εδώ φτάνω
Φιλμ νουάρ δεν τα 'χω πέρα από τις "Αμφιβολίες" (λόγω Κούρκουλου). Η 2 δεν μου λέει απολύτως τίποτα. Όσο για την 8 ... Τα δραματικά της Λάσκαρη δεν είναι το δυνατό μου σημείο
Και στη συγκεκριμένη σκηνή κάποιος την κορόιδεψε , αλλά δεν είναι αυτή η ταινία...katerinak είπε:ιστορια μιας ζωης; οταν μαθαινει οτι την κορόιδεψε ο αρραβωνιαστικος της κι εφυγε με τα λεφτα της για Αυστραλια
Σωστά! Ουφ! Η 2 και η 8 ακόμη...katerinak είπε:9.ο θανατος θα ξαναρθει;
Θα φάω τα μουστάκια μου!!! recry: recry: recry:katerinak είπε:μηπως η Στεφανια;