Σημασία στη λεπτομέρεια!...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Το Νο-2 μου μοιάζει με τον Άγνωστο εκείνης της νύχτας.

retrofan είπε:
Για την 9: Εντάξει, δεν είναι οι "Αμφιβολίες". Έπεσα όμως μέσα περί ηχογραφημένου απειλητικού μηνύματος;
Στην 8, αν πω ότι η ηθοποιός μου θυμίζει τη Μιράντα Κουνελάκη; ...
Είσαι μακριά...ψέμματα να πω;;; :(

Να βοηθήσω λίγο γιατί κολλήσατε...(Η Bambinella γιατί δε μιλάει;;; :xm: )

Στην 2 βλέπουμε πόρτα από καμαρίνι.

Στην 8 είναι μια από τις δύο κυρίες που είπε η Κατερίνα.

Η 9 είναι φιλμ νουάρ - αστυνομικό (έχουμε ξαναπαίξει με τη ταινία αυτή...).

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Λάσκαρη ή Βουγιουκλάκη καστανή; :xm:

Η Λάσκαρη δεν θυμάμαι να υπήρξε ποτέ. Κι η Βουγιουκλάκη στα πολύ πρώτα της που είχε όμως μακρύ μαλλί ...

retrofan είπε:
Λάσκαρη ή Βουγιουκλάκη καστανή; :xm:
Η Λάσκαρη δεν θυμάμαι να υπήρξε ποτέ. Κι η Βουγιουκλάκη στα πολύ πρώτα της που είχε όμως μακρύ μαλλί ...
Ξανθιά είναι. Ίσως μπερδεύει το συγκεκριμένο πλάνο ή ο φωτισμός.

Καλέ, ο Εγωισμός είναι; Η Λάσκαρη που τρελλαίνεται έξω από το γκαράζ του Βουλγαρίδη;

retrofan είπε:
Καλέ, ο Εγωισμός είναι; Η Λάσκαρη που τρελλαίνεται έξω από το γκαράζ του Βουλγαρίδη;
:biglaugh::biglaugh: Άντε έπεσες μέσα στη Ζωίτσα αλλά όχι στην ταινία...

Εγώ tony μέχρι εδώ φτάνω :)

Φιλμ νουάρ δεν τα 'χω πέρα από τις "Αμφιβολίες" (λόγω Κούρκουλου). Η 2 δεν μου λέει απολύτως τίποτα. Όσο για την 8 ... Τα δραματικά της Λάσκαρη δεν είναι το δυνατό μου σημείο :)

retrofan είπε:
Εγώ tony μέχρι εδώ φτάνω :)
Φιλμ νουάρ δεν τα 'χω πέρα από τις "Αμφιβολίες" (λόγω Κούρκουλου). Η 2 δεν μου λέει απολύτως τίποτα. Όσο για την 8 ... Τα δραματικά της Λάσκαρη δεν είναι το δυνατό μου σημείο :)
Κι όμως...Όσο αφορά για την 2 δεν υπάρχουν και πολλές ταινίες με καμαρίνι... ;)

ιστορια μιας ζωης; οταν μαθαινει οτι την κορόιδεψε ο αρραβωνιαστικος της κι εφυγε με τα λεφτα της για Αυστραλια

katerinak είπε:
ιστορια μιας ζωης; οταν μαθαινει οτι την κορόιδεψε ο αρραβωνιαστικος της κι εφυγε με τα λεφτα της για Αυστραλια
Και στη συγκεκριμένη σκηνή κάποιος την κορόιδεψε , αλλά δεν είναι αυτή η ταινία... :P

Βρε bambi! Αφού σε βλέπω μέσα :) Δε βοηθάς λίγο την κατάσταση; ;)

Όλες τις είπατε της Λάσκαρη κι αυτή γιατί δε τη λέτε;;;; Ο Λευτέρης Βουρνάς την κορόιδεψε!!! :cry: :cry: :cry:

Πίσω
Μπλουζα