Μπράβο πολύ σωστά και η 4η! Τι σαίνια είστε εσείς;;; Όλες σωστές!Πρέπει να βάζω πιο δύσκολες εικόνες... :wait2:bambinella 100 είπε:4. Κοριτσια για φιλημα
Όλες σωστές αν και χωρίς μια μικρή περιγραφή...Οπότε μας μένουν οι 2 , 4 , 5 και 9bambinella 100 είπε:1. Oλγα αγαπη μου3. Για ποιον χτυπα η κουδουνα
6. Μια Ιταλιδα απ' την Κυψελη
7. Εφιαλτης (ε, καλα!)
8. Γοργονες και μαγκες
10. Πολυ αργα για δακρυα
bambinella 100 είπε:Ελα βρε, που θες και περιγραφη! Για να τις λεμε σωστα, παει να πει οτι θυμομαστε απο ποια σκηνη ειναι. Να μας καθυστερεις θελεις;
Χαχαχαχα είσαι μέσα....bambinella 100 είπε:Μερικα σχολια μπορω να σου κανω, αλλου τυπου ομως και μονο γι' αυτες που δε βρηκα. (Ειμαι πρωτοτυπη, ναι) Η 4 ειναι απο ταινια με Τρουμπα. Παιζουν πολλες: Καθαρμα, Ποτε την Κυριακη, Κοκκινα φαναρια, Πρασινα φαναρια .....και παει λεγοντας.
Η 5 ειναι 80ιλα, που δεν ειναι και το καλυτερο μου. Φαινεται απο το φαρδυ πουκαμισακι του ακουρευτου νεαρου κι απο το λουλουδι στο μαλλι της πιτσιρικας.
Πολύ σωστά Κατερινα! Και μου φάνηκε πανεύκολο αυτό... Μας έμειναν οι 2 , 4 και 5katerinak είπε:9.η αρχοντισσα και ο αλητης ;
Όχι αλλά είναι μιούζικαλ όπως πολύ σωστά πήγε το μυαλό σου...Η σκιά της κυρίας δε σας λέει κάτι;;;katerinak είπε:στη 2. μηπως ειναι "το νυφοπαζαρο" ;