tonytony
retron00b (sick admin's joke!)
- Αντιδράσεις
- 54.595
Μπράβο αυτή είναι!katerinak είπε:η Λιζα και η αλλη;
Μπράβο αυτή είναι!katerinak είπε:η Λιζα και η αλλη;
Μόνο αυτή ε;;; Μπράβο έστω και γι' αυτή! Ψάχνουμε για όλες εκτός από την 9!D@redevil είπε:9. Η Αλίκη στο Ναυτικό!
(σ.σ. Τι στο καλό! Πού πήγατε όλοι?! )
Όλες σωστές! Μας έμειναν μόνο οι 1 , 3 και 4.katerinak είπε:2.ομορφες μερες5.η νυφη το σκασε(λιγο πριν τη συναντηση των 2 ερωτευμενων)
6.ο νικητης;
7.η νεράιδα και το παλικαρι,ο Σκανταλακης επιασε ψαρι
8.κατασκοπος Νελλη;
10.οταν η πολις πεθαινει
Πολύ σωστά!!!D@redevil είπε:E, ναι! Μην τα θες όλα δικά σου!
Λίγες ξέρω, αλλά αυτές που ξέρω, μπορώ να τις απαγγείλω απ' έξω αν θες!
Π.χ. Η συγκεκριμένη σκηνή, είναι όταν ανεβαίνει ο Παπαμιχαήλ στο καράβι από το Βόλο κι ενώ έχει αγοράσει το 2ο φουστάνι για να κατέβει η Αλίκη στη Θεσσαλονίκη πλέον!
Είναι στη στιγμή που επιβιβάζεται στο πλοίο και χαιρετάει τη σημαία!
Σωστό το 4 , λάθος το 3! Άρα ψάχνουμε μόνο την 1η και την 3η.katerinak είπε:3.πολυ αργα για δακρυα;4.μηπως ειναι "ξυπνα Βασιλη" ;
Όχι και για να βοηθήσω λίγο , είναι και οι 2 ταινίες της Φίνος Φιλμ. Στην 1η φωτογραφία βλέπουμε ένα στεφάνι στη θάλασσα...Σε ποια ταινία είναι αυτό;;; Πασίγνωστο!katerinak είπε:1.το δολωμα;3.ο νικητης;
Η "Μανταλένα" είναι ασπρόμαυρη και εδώ όπως φαίνεται ψάχνουμε έγχρωμη!αριαδνη είπε:1. Μανταλένα
Πολύ σωστά!!! Μπράβο! Και μας έμεινε μόνο η 3η φωτογραφία...tzias57 είπε:1. Ορατότις μηδέν
και ο Φερτης!!!katerinak είπε:στην ταινια 3 που ψαχνουμε,πρωταγωνιστει η Ζωη;
Σωστή είσαι! Αλλά μη μου τις πάρεις μία μία! Αν είναι αυτή που νομίζεις αυτή είναι!katerinak είπε:στην ταινια 3 που ψαχνουμε,πρωταγωνιστει η Ζωη;
η με τον Φερτη η με τον Γεωργιτση, την ιδια σκεψη καναμε ακριβως κατερινα!tonytony είπε:Σωστή είσαι! Αλλά μη μου τις πάρεις μία μία! Αν είναι αυτή που νομίζεις αυτή είναι!