tonytony
retron00b (sick admin's joke!)
- Αντιδράσεις
- 54.584
:nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono:αριαδνη είπε:και ο Φερτης!!!
:nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono:αριαδνη είπε:και ο Φερτης!!!
δεν εχω στο μυαλο μου καποια συγκεκριμενη ταινια,στην τυχη το ειπα για τη Ζωη και το πετυχα..tonytony είπε:Σωστή είσαι! Αλλά μη μου τις πάρεις μία μία! Αν είναι αυτή που νομίζεις αυτή είναι!
Καθριν αν δεν ξερεις και συ, πάμε χαμένοι...katerinak είπε:δεν εχω στο μυαλο μου καποια συγκεκριμενη ταινια,στην τυχη το ειπα για τη Ζωη και το πετυχα..για να μην τις αραδιαζω μια μια τις ταινιες,ας απαντησει καποιος που να ξερει σιγουρα
Πολύ σωστά!!! Μπράβο Αριάδνη! Ο Γεωργίτσης μεθοκοπάει , η Λάσκαρη τον περιμένει παραμονή πρωτοχρονιάς και στο τέλος τον εγκαταλείπει αφήνοντάς του γράμμα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο!αριαδνη είπε:Όλγα αγαπη μου...τοτε ειδαλλως παραιτουμαι και περιμενω την Καθριν!
ελεγα ή οτι ειναι αυτό ή ''αγαπη για πάντα'' με τον Φερτη!!! οπότε πέτυχα και ενα, εστω και με βοηθεια μεγάλη!!! σαν να κάνεις ποδήλατο με βοηθητικές ρόδες ένα πράγμαtonytony είπε:Πολύ σωστά!!! Μπράβο Αριάδνη! Ο Γεωργίτσης μεθοκοπάει , η Λάσκαρη τον περιμένει παραμονή πρωτοχρονιάς και στο τέλος τον εγκαταλείπει αφήνοντάς του γράμμα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο!
Όλα σωστά Κατερίνα εκτός από το 3 , το 6 και το 9. Ψάχνουμε λοιπόν τις 3 , 6 , 8 και 9.katerinak είπε:1.πεθαινω καθε ξημερωμα(Νορα-Γαλανος)2.η παριζιανα
3.αγαπησα μια πολυθρονα;
4.Παπαφλεσσας
5.ο παπατρεχας
6.υπολοχαγος Νατασσα σε ασπρομαυρο πλανο;
7.η Ρενα ειναι οφσάιντ
9.η χαρτοπαιχτρα
10.το πιο λαμπρο μπουζουκι
Όλα σωστά εκτός από την 6η που μόνο αυτή μας έμεινε...bambinella 100 είπε:3. Το παρελθον μιας γυναικας6. Εν ονοματι του νομου
8. Ουτε γατα ουτε ζημια
9. Οταν λειπει η γατα
Μπράβο retrofan τη βρήκες!retrofan είπε:Το 6 είναι από την ταινία με την απαγωγή του άρρωστου μικρού. "Πανικός" είπαμε; Στο τέλος, το κρησφύγετο των απαγωγέων. Καλοί απαγωγείς κι αυτοί! Κρησφύγετο η Βίλα Καζούλη; Δεν πηγαίνανε στο Μέγαρο Μαξίμου καλύτερα;
Το 8 πρέπει να είναι αυτό με τον Λογοθετίδη, τη Λιβυκού και την συνάντηση στον σταθμό με τον Φωτόπουλο σταθμάρχη. Όχι κολλήσει το μυαλό μου με τον τίτλο.