Juanita
Retro PaTRi@RcH
- Αντιδράσεις
- 378
Κάνοντας την καθιερωμένη Σαββατιάτικη βόλτα στην Πλάκα, πέρασα μπροστά από ένα παλαιοπωλείο όπου συνηθίζω να κάθομαι μέχρι να με βρίσουν και αναπολώ με νοσταλγία τα τόσα όμορφα παιχνίδια που είχα παιδούλα προτού συγκατοικήσω με τη μάνα μου και τα εξαφανίσει αργά αλλά σταθερά...
:what: Μακρυγορώ, ε;;;
Λοιπόν, σήμερα είδα "παρκαρισμένο" έξω από το μαγαζί ένα υπέροχο σιδερένιο αυτοκινητάκι τύπου κάμπριο από αυτά που είχαν τα αγοράκια της γειτονιάς πριν από 35 - 40 χρόνια και που παρά τις έντονες διαμαρτυρίες μου ουδέποτε μου αγόρασαν οι γονείς μου.
Είχε ψιλοσκουριάσει αλλά ζήλεψα
τον πρώην κάτοχο που μέχρι και σήμερα είχε κρατήσει ένα τόσο όμορφο παιχνίδι σε πείσμα των καιρών που μας έχει κατακλύσει η πλαστικούρα.
Το τελευταίο που θυμάμαι το είχα δει 25 χρόνια πριν. πεταμένο σε μιά αλάνα στη γειτονιά μου..
Ενίοτε για σπάσιμο αγοράζω διάφορα και τη βάζω να πληρώνει την πιστωτική μου

Λοιπόν, σήμερα είδα "παρκαρισμένο" έξω από το μαγαζί ένα υπέροχο σιδερένιο αυτοκινητάκι τύπου κάμπριο από αυτά που είχαν τα αγοράκια της γειτονιάς πριν από 35 - 40 χρόνια και που παρά τις έντονες διαμαρτυρίες μου ουδέποτε μου αγόρασαν οι γονείς μου.
Είχε ψιλοσκουριάσει αλλά ζήλεψα
-και δεν το συνηθίζω
-
Το τελευταίο που θυμάμαι το είχα δει 25 χρόνια πριν. πεταμένο σε μιά αλάνα στη γειτονιά μου..