gremlinakos
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 173
Τα θυμάστε? τα βρίσκαμε σε παιδικά περιοδικά. Κρατάγανε για 2-3 πλυσιματα θυμαμαι!Πρεπει να ειμούν 4-5 χρονων τοτε..και τα θυμήθηκα προχθες που σιδέρωνα.χαχαχαχα
Ιδού:stam1370 είπε:Έχει περάσει από τα χέρια μου, και το έχω σκανάρει, σιδερότυπο Κώστα Τουρνά από μουσικό περιοδικό, τέλη δεκαετίας '70. Είναι σκίτσο από το κόμικ στον δεύτερο δίσκο των Poll.
12 φύλλα επτά ευρώ τα είχα πάρει πριν δύο χρόνια! Απλά είναι κάπως ντελικάτη η διαδικασία γιατί αν δεν προσέξεις, παίζει το σιδερότυπο να μην τυπωθεί στο μπλουζάκι αλλά.... στο σίδερο! Μιλάω εκ πείραςstatusgr είπε:Βασικά υπάρχουν κόλες σιδερότυπου, τέλος πάντων κάπως έτσι της λένε..! Οπότε τα ρετρό σου σύμβολα μπορείς να τα τυπώσεις πάλι!
http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=772151
(λίγο τσουχτερές οι τιμές βέβαια για 5 φύλλα αλλά τι να κάνεις)
Καλά αυτό το είχα καταφέρει και με έτοιμο τυπωμένο σχέδιο από περιοδικό, δε θέλει και ιδιαίτερη τέχνη :Ρsunset89 είπε:12 φύλλα επτά ευρώ τα είχα πάρει πριν δύο χρόνια! Απλά είναι κάπως ντελικάτη η διαδικασία γιατί αν δεν προσέξεις, παίζει το σιδερότυπο να μην τυπωθεί στο μπλουζάκι αλλά.... στο σίδερο! Μιλάω εκ πείρας![]()
Μου θύμησες κάτι ειδήσεις κατά καιρούς που βλέπουν χριστούς κ παναγίες σε φασολάδες, καφέδες και σαντουιτς να είσαι καλά 2η φορά με κάνεις κ γελάω..! :Ρnoxrider είπε:Είναι εντελώς μούφα οι κόλες που μπορείς να εκτυπώσεις διάφορα και να τα σιδερώσεις σε μπλουζάκι.Όπως ακριβώς τα λέει η Mets,μου έμεινε η Siouxsie Sioux στο σίδερο και έκραζε η μάνα μου :"Ποιά είναι αυτή η διαταραγμένη πάνω στο σιδερό μου?Κρα κρα!" LOL!
χαχα! παρεμπιπτόντως sunset89!noxrider είπε:Είναι εντελώς μούφα οι κόλες που μπορείς να εκτυπώσεις διάφορα και να τα σιδερώσεις σε μπλουζάκι.Όπως ακριβώς τα λέει η Mets,μου έμεινε η Siouxsie Sioux στο σίδερο και έκραζε η μάνα μου :"Ποιά είναι αυτή η διαταραγμένη πάνω στο σιδερό μου?Κρα κρα!" LOL!
Oops!Είδα μόνο το avatar,sorry!Κάτι πρέπει να κάνετε γι'αυτό...sunset89 είπε:χαχα! παρεμπιπτόντως sunset89!
offtopic @mets: Μέτς δεν ξέρω αν έχεις προσέξει όλο μας μπερδεύουν! Μάλλον αυτό το φόρουμ δε χωράει δύο Νίκες...![]()
:flower:
Ωχ... εγω πρωτη φορα παρατηρω να μας μπερδευουν... Ίσως γιατι γραφουμε σε διαφορετικα θεματα. Οκ, κατι θα γινει!sunset89 είπε:offtopic @mets: Μέτς δεν ξέρω αν έχεις προσέξει όλο μας μπερδεύουν! Μάλλον αυτό το φόρουμ δε χωράει δύο Νίκες...![]()
:flower: