katerinak
Expert
- Αντιδράσεις
- 3.092
Χθες είδα την ταινία και φωτογράφησα το πλάνο, αλλά με πρόλαβες!!!!!!!!!katerinak είπε:miki-mik7 εχω εγω τη φωτογραφια
αληθεια; κοιτα συμπτωσηmiki-mik7 είπε:Χθες είδα την ταινία και φωτογράφησα το πλάνο, αλλά με πρόλαβες!!!!!!!!!Σε ευχαριστώ πολύ, Κατερίνα.
Στην ταινία "οι 4 άσσοι" ο Κώστας Καραγιάννης υποδύεται τον δάσκαλό των Ηλιόπουλου, Σταυρίδη και Γιουλάκη.hannele είπε:Κώστας Καραγιάννης
Στην ταινία "Το πιο λαμπρό αστέρι" ως θαμμώνας του κέντρου που τραγουδά η Βουγιουκλάκη Προβολή συνημμένου 92331
Στην ταινία "Η Αγάπη μας" υποδύεται...τον εαυτό του Προβολή συνημμένου 92332
Παπας και αστυνομος, ε; Κρινοντας απο τις κοινωνικοπολιτικες πεποιθησεις του Βουλγαρη, αυτο μονο ως μαζοχισμο μπορω να το χαρακτηρισω!Εγώ θα πω ένα άλλο που πρόσεξα με σκηνοθέτη που εμφανίζεται σε άλλη ταινία όχι σε δική του. Τον παπά που κάνει αγιασμό στα θεμέλια του σπιτιού που χτίζει ο Βέγγος για την αδελφή του,στην αρχή της ταινίας "Θανάση πάρε το όπλο σου",ειμαι 100% σίγουρος ότι τον υποδύεται ο Παντελης Βούλγαρης.Ο ίδιος εμφανίζεται με έναν μικρό ρόλο προς το τέλος της ταινίας "Ληστεία στην Αθήνα " στην σκηνή στο αστυνομικό Τμήμα.