Σκηνοθέτες μπροστά στο φακό...

miki-mik7 είπε:
Τέλος, στην ταινία "Οι κληρονόμοι" προσπαθεί να ηρεμήσει τα ...πνεύματα στον καυγά του Ντίνου Ηλιοπούλου με έναν άλλο οδηγό.Εδώ δυστυχώς δεν έχω φωτογραφία. :)
miki-mik7 εχω εγω τη φωτογραφια :)

attachment.php


klirondal.JPG
 
katerinak είπε:
miki-mik7 εχω εγω τη φωτογραφια :)
Χθες είδα την ταινία και φωτογράφησα το πλάνο, αλλά με πρόλαβες!!!!!!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ, Κατερίνα. :)
 
miki-mik7 είπε:
Χθες είδα την ταινία και φωτογράφησα το πλάνο, αλλά με πρόλαβες!!!!!!!!!Σε ευχαριστώ πολύ, Κατερίνα. :)
αληθεια; κοιτα συμπτωση :)
 
Ο Νίκος Φώσκολος κάνει περάσματα δευτερολέπτων στις ταινίες ''Έξοδος κινδύνου'' -ως ιδιοκτήτης καταστήματος ειδών λαικής τέχνης, στον οποίο η Όλγα Καρλάτου δείχνει το ύποπτο σπασμένο αγαλματίδιο- και ''17 σφαίρες για έναν άγγελο'' -ως σερβιτόρος στην ταβέρνα όπου διασκεδάζουν ο Νίκος Απέργης και η Μαίρη Βιδάλη.
 
Στην ταινία ''Η μεγάλη απόφραξη'' έχουμε cameo του Τάκη Βουγιουκλάκη.
 
ο τακης βουγιουκλακης κανει cameo περασματα στις περισσοτερες ταινιες του ταμτακου επισης ο νικος φωσκολος εχει εναν μεγαλο ρολο αυτον του νικ καμπανελα του συνεταιρου του νικου βασταρδη στην ταινια θυρα 7 [video=youtube;UPKZT-kFmTY]

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κώστας Καραγιάννης


Στην ταινία "Το πιο λαμπρό αστέρι" ως θαμμώνας του κέντρου που τραγουδά η Βουγιουκλάκη Κ.Καραγιάννης Το π&#9.jpg

Στην ταινία "Η Αγάπη μας" υποδύεται...τον εαυτό του Κ.Καραγιάννης  Η αγ&#.jpg
 
Ο Αλεκος Σακελλάριος ως γιατρός-συναδελφος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στην ταινία Χτυποκάρδια στο Θρανιο

χωρίς τίτλο.JPG

Μια εμφανιση που δεν την προσεχεις και ιδιαιτερα εύκολα.....:wink:

χωρίς τίτλο2.JPG
 
hannele είπε:
Κώστας Καραγιάννης
Στην ταινία "Το πιο λαμπρό αστέρι" ως θαμμώνας του κέντρου που τραγουδά η Βουγιουκλάκη Προβολή συνημμένου 92331

Στην ταινία "Η Αγάπη μας" υποδύεται...τον εαυτό του Προβολή συνημμένου 92332
Στην ταινία "οι 4 άσσοι" ο Κώστας Καραγιάννης υποδύεται τον δάσκαλό των Ηλιόπουλου, Σταυρίδη και Γιουλάκη.
 



Είναι αυτός με το καπέλο κ το τσιγάρο γύρω στο 42" ο Φώσκολος; 

Κι αν όχι ποιος είναι;;;;; 
 

1@karapiperim[/USER] Οχι, δεν ειναι ο Φωσκολος και αυτο το λεω με απολυτη βεβαιοτητα. Ειναι πασιγνωστη φατσουλα κομπαρσου και τον εχω δει σε αμετρητες ταινιες.

Ονομα δεν ξερω, αλλα ενδεικτικα μπορεις να τον δεις και σε αυτο το βιντεο με την Αλικη να τραγουδα Εχει πικρες το τιμονι. Ο περι ου ο λογος καθεται διπλα της:



 
Δεν έχει αναφερθεί, αλλά η ταινία με τις περισσότερες cameo εμφανίσεις σκηνοθετών -αλλά και ηθοποιών νομίζω- είναι η πρώτη ταινία του Β. Γεωργιάδη "Οι άσσοι του γηπέδου"(1956).
Στην κανονική εκδοχή της ταινίας εμφανίζονται τρεις σκηνοθέτες "τιμητικά ως κομπάρσοι" λένε οι τίτλοι. Γιώργος Τζαβέλλας, Μιχάλης Κακογιάννης και Νίκος Τσιφόρος (που δεν κατόρθωσα να τον βρω). Σε κάποιες συμπληρωματικές σκηνές που έχουν γυριστεί καμιά σαρανταριά χρόνια αργότερα εμφανίζεται και ο Βασίλης Γεωργιάδης! Οπότε έχουμε τέσσερις εμφανίσεις σκηνοθετών στην ίδια ταινία!

Ο Γιώργος Τζαβέλας με το χέρι σηκωμένο

Clipboard02.jpg

Ο Μιχάλης Κακογιάννης λίγο πριν ρίξει ένα φάσκελο

Clipboard08.jpg

Ο Βασίλης Γεωργιάδης σφυρίζει τη λήξη της ταινίας σαράντα χρόνια αργότερα

Clipboard03.jpg
 
Στην ταινία "Ποτέ την Κυριακή" έχουμε βέβαια τον Ντασέν σε πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά έχουμε και σε ένα ρόλο τον σκηνοθέτη Αλέξη Σολομό στην μοναδική του κινηματογραφική εμφάνιση. Γιατί έπαιξε ο Σολομός; Ίσως γιατί μιλούσε καλά τα αγγλικά ή γιατί ήταν φίλος της Μελίνας και του Ντασέν ή γιατί είχε ψώνιο να παίξει, δεν ξέρω τέλος πάντων, πάντως έπαιξε. Κι ήταν μια χαρά. ( Ένα ρόλο νταβατζή έκανε σε περίπτωση που δεν το έχετε δει)

Σολομός-Ντασέν

Clipboard01.jpg

Αλέξης Σολομός ως Μίστερ Φέις

Clipboard02.jpg

Ο Ζιλ Ντασέν

Clipboard03.jpg


Σολομός- Ντασέν

Clipboard04.jpg
 
Εγώ θα πω ένα άλλο που πρόσεξα με σκηνοθέτη που εμφανίζεται σε άλλη ταινία όχι σε δική του. Τον παπά που κάνει αγιασμό στα θεμέλια του σπιτιού που χτίζει ο Βέγγος για την αδελφή του,στην αρχή της ταινίας "Θανάση πάρε το όπλο σου",ειμαι 100% σίγουρος ότι τον υποδύεται ο Παντελης Βούλγαρης.Ο ίδιος εμφανίζεται με έναν μικρό ρόλο προς το τέλος της ταινίας "Ληστεία στην Αθήνα " στην σκηνή στο αστυνομικό Τμήμα.Παραθέτω και ένα screenshot απ το "Θανάση Πάρε Το όπλο σου" να το δείτε και εσείςvoulga.png:
 
Τελευταία επεξεργασία:
Εγώ θα πω ένα άλλο που πρόσεξα με σκηνοθέτη που εμφανίζεται σε άλλη ταινία όχι σε δική του. Τον παπά που κάνει αγιασμό στα θεμέλια του σπιτιού που χτίζει ο Βέγγος για την αδελφή του,στην αρχή της ταινίας "Θανάση πάρε το όπλο σου",ειμαι 100% σίγουρος ότι τον υποδύεται ο Παντελης Βούλγαρης.Ο ίδιος εμφανίζεται με έναν μικρό ρόλο προς το τέλος της ταινίας "Ληστεία στην Αθήνα " στην σκηνή στο αστυνομικό Τμήμα.
Παπας και αστυνομος, ε; Κρινοντας απο τις κοινωνικοπολιτικες πεποιθησεις του Βουλγαρη, αυτο μονο ως μαζοχισμο μπορω να το χαρακτηρισω!
 
Λοιπόν, προχθές έβλεπα το "Κάτι να καίει"! Πόσες φορές την έχω δει την ταινία παιδιά? Ε, πρώτη φορά ο άντρας μου πρόσεξε και το επιβεβαιώσαμε μετά, γιατί το ξαναείδαμε, ότι στην έκθεση που περιμένουν τον Εξαρχόπουλο (Ηλιόπουλο) και λένε πόσο αυστηρός είναι, περνάει από τα δεξιά σαν επισκέπτης, ο Δαλιανίδης και μιλάει με τον Χατζηχρήστο!!!
 
Πίσω
Μπλουζα