Ευχαριστώ AEON ! Κι επίσης ευχαριστώ Stratulator που μου υπέδειξες το post και έγιναν οι διορθώσεις. Ναι, αυτά είναι τα μόνα που ανέβασα εχτές. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με κάποια άλλα post μου που έλεγξα για κάποιους λόγους π.χ. το #5 στο
και το #38 στο
Κάπου πρέπει να έχω φυλαγμένα ολόκληρα τα κείμενα και όταν μπορέσω να τα βρω, θα ρωτήσω αν μπορούν να διορθωθούν.
Κορεάτικα κινούμενα σχέδια!
Οι Ιάπωνες έκαναν την αρχή. Δημιούργησαν στα τέλη της δεκαετίας του 60 κινούμενα σχέδια επιστημονικής φαντασίας, με θέμα τις μάχες τεράστιων ρομπότ εναντίων διάφορων τεράτων ή εξωγήινων πολιτισμών που απειλούσαν τον πλανήτη. Το Mazinger Z ήταν η πρώτη επιτυχημένη σειρά και ακολούθησαν δεκάδες...
retromaniax.gr
και το #38 στο
Ποια τραγούδια σας στενοχωρούσαν/ τρόμαζαν όταν ήσασταν παιδιά;
Outside the gates of heaven oh, there lives a unicorn i close my eyes to seven oh, this world is not my home a broken heart in danger and a pillow filled with tears oh, can you see the strangers ? in the pain and in the fears can you feel my heart ? baby don't give up can you feel my love...
retromaniax.gr
Κάπου πρέπει να έχω φυλαγμένα ολόκληρα τα κείμενα και όταν μπορέσω να τα βρω, θα ρωτήσω αν μπορούν να διορθωθούν.