Ένα σκούρο θέμα καθώς και άλλα χρώματα δεν θα ήταν άσχημη προσθήκη στην σελίδα!
Eίσαι γνήσια retromaniac, Bambi!Ευχαριστουμε. Σε προσωπικο επιπεδο, εχω συνδυασει τοσο εντονα στο μυαλο μου το λευκο / μπορδοροδοκοκκινο με το Ρετρομανιαξ, που εβαλα για λιγο το σκουρο και νομισα πως βρισκομουν σε αλλο φορουμ.
Οποτε για μενα, τα πραγματα μενουν οπως ηταν τοσα χρονια.
Δε λες τιποτα! Και που να με ζησεις στην καθημερινοτητα μου.....Αστο, ανιατη περιπτωση.Eίσαι γνήσια retromaniac, Bambi!
Παρεμπιπτόντως τo αυθεντικό forum (GRM) ήταν γαλάζιο και μπλε το οποίο επίσης προτιμούσα πολύ περισσότερο. Περί ορέξεως...
Μελλοντικά θα προστεθεί και ένα μπλε theme πιο κοντινό στο παλιό. Πάντα ως έξτρα επιλογή.
Respect, σαν το αρχικό καλό GRM.Παρεμπιπτόντως τo αυθεντικό forum (GRM) ήταν γαλάζιο και μπλε το οποίο επίσης προτιμούσα πολύ περισσότερο. Περί ορέξεως...
Μελλοντικά θα προστεθεί και ένα μπλε theme πιο κοντινό στο παλιό. Πάντα ως έξτρα επιλογή.
Το μπλε ακούγεται ωραίο. Ηρεμεί τα μάτια, χαλαρώνει και το μυαλό (ενίοτε ρίχνει και την πίεση, λένε οι επιστήμονες, όχι ότι το έχουμε ανάγκη, νέοι είμαστε ακόμη).Μελλοντικά θα προστεθεί και ένα μπλε theme πιο κοντινό στο παλιό. Πάντα ως έξτρα επιλογή.