Xα χα ! Μια κοπέλα, είναι το τελευταίο πρόσωπο που θα περίμενα να θυμηθεί την Παλόμα !leykh είπε:Τι 5κάρατο διαμάντι princess cut είναι αυτό το thread παναγία μου!Σε τι τριπάκι με βάλατε
Θυμάται κανείς την Παλόμα?
ξέρεις εγκυκλοπαίδεια μου την τύχη της?exetlaios είπε:Xα χα ! Μια κοπέλα, είναι το τελευταίο πρόσωπο που θα περίμενα να θυμηθεί την Παλόμα !
Την είχα δει σε σκυλάδικο (πριν μπόλικα χρόνια) στη Θηβών.
Ο σερβιτόρος της έφερε το μικρόφωνο σε ασημένιο δίσκο και ξεσήκωσε τα πλήθη,
τόσο με το αποκαλυπτικο (για την ηλικία της) ντύσιμό της, όσο και με τη γνωστή ιαχή "Τ'αγόρια μου" !
Αναστασάκι εγω θυμάμαι αφίσες της στο ποτάμι(Κηφισό) κάτω απ'την γέφυρα αλλά και στην λεωφόρο Καβάλας.Την θυμάμαι οτι τραγουδούσε στην Θηβών(Περιστερίτισσα γέννημα θρέμα είμαι)) αλλά μετά χάθηκαν τα ίχνη της!Θυμάμαι όμως πως σε όλες τις μαζώξεις, γάμους, βαφτίσεις,αρραβώνες δεν έλειπαν οι κασέτες της(ναι ναι κασέτες)Αναστασια είπε:Leykh μου εγω την Παλομα καπου την εχω δει...Να ειχε ποτε αφισοκολλησει προς Αττικη μερια;
Καλωσήρθες φίλε !ntoberman είπε:ΤΟ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΙΔΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ "ΚΑΨΟΥΡΑ" ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ!!!!!!
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ 1989
"ΤΑΧΥΔΡΟΜΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ..Κ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΕΤΡΗΑΣΩ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΔΡΑΜΑ!!!!
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΗΣ ΛΕΩ Κ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΡΘΕΙΣ ΞΑΝΑ...Κ ΟΤΑΝ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΩ ΤΗΣ ΛΕΩ....ΑΠΟ ΧΑΡΑ!!!!!!!"
ΑΠΕΙΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ!!! ΕΧΩ 5000 ΒΙΝΥΛΙΑ ΟΛΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ...ΘΑ ΞΕΘΑΨΩ ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ
....Ο Ντουσαν τα ξερε αυτα συντροφε,μια και αναφερεσαι στη συγκεκριμενη περιοδο;;exetlaios είπε:Αρχές δεκαετίας 90', σε μια από τις πρώτες μου "σκυλο-εξόδους", "τίμησα" την Κατερίνα Στανίση.