aksios
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 0
Καλά, ούτε που το 'χα παρατηρήσει! Ευχαριστώ ρε συ exetlaie!exetlaios είπε:To γράφει πάνω δεξιά, στη σελίδα

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Καλά, ούτε που το 'χα παρατηρήσει! Ευχαριστώ ρε συ exetlaie!exetlaios είπε:To γράφει πάνω δεξιά, στη σελίδα
το οποίο δεν βρίσκω ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ στο youtube βεβαίωςpooky είπε:Το σουξέ είναι το "Βρείτε μου κάποια"Και από το δίσκο
"Όλο χωρίζω κι όλο γυρίζω"!
θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ!! αλλά το "βρειτε μου κάποια" δεν... ΒΡΙΣΚΩΆλλα κομμάτια από το ίδιο δίσκο:
- Είσαι μια Θεά
- Όλο χωρίζω κι όλο γυρίζω
- ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!
όλος ο δίσκος ένα διαμάντι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aksios είπε:Χαιρετώ τις μεγάλες "μορφές" exetlaios,Kabouridis
και τα υπόλοιπα μέλη. Τούτο το topic έπρεπε να λέγεται ΣΚΥΛΟπαίδεια, η ελέυθερη (σκυλο)εγκυκλοπαίδεια! Πάντα άξιοι και πάντα τέτοια.
BARMANN είπε:καλησπερα παιδια.η ΝΕΦΕΛΗ ειναι το αποκουμπι τησ παρεας οταν εχοθμε κεφια.εχοθμε παει και κατι γκομενες πολυ κλασσατες και εχουν παθει σοκ!(αλλα τους αρεσε)!επειδη σημερα μπηκα για πρωτη φορα και ειδα πολλα απ τα γραφομενα σας θα απαντησω σε μερικα που ξερω!ο Βασιλης Ξιφαρας ειχε παθει εγκεφαλικο και γι αυτο ειναι σχεδον παραλυτος απ την μια πλευρα.τραγουδαγε υποβασταζομενος!εχοθν χαθει τα ιχνη του.(ξερει κανεις κατι?)παιδια να πατε ΤΕΝ ΤΕΝ,Βασιλης Στακτεας και Αυγερινος!πολυ δυνατο προγραμμα!(πηγα μ εναν κολλητο που μολις ειχε χωρισει και πηγε να κλαψει!συγγνωμη αν σας κουρασα!επεισης ο Γιαννησ Πηνιωτηε πεθανε περσι το καλοκαιρι περιπου!κριμα!
Telamonas.stokos είπε:το video αυτο εχει καμια σχεση με 80's Culture ? ή με τα Λαικα Χρονια που μιλαμε στο thread αυτο ?
ζαμανος είπε:....................................................................................................Kabouridis είπε:Τραγουδούν στην τράπεζα?Αν ναι εκεί τραγουδάει και η Κατερίνα Γαλανοπούλου η οποία περυσιο το καλοκαίρι τραγουδούσε με τον Καμπουρίδη στο παπαράτσι.
Προσφατα μάλιστα είχε βγει και στην εκπομπή του Φίλιππου Καμπούρη και τσακωνόταν με την Ντούβλη κι έλεγε ότι έχει κάνει 35.000 φορές σέξ.
...για να ειμαι ειλικρινης, τραγουδανε ( ο βλασης και η στελλα) στο ΑΠΡΟΟΠΤΟ στο χαιδαρι. αλλα αν ειναι οπως μας τα λες...μαλλον πρεπι να γνωρισουμε την κυρια γαλανοπουλου....τι 35000, τι 350003.....
...εχω βασιμες πληροφοριες οτι εμφανιζεται ο μεγιστοτεραστιος ΤΟΛΗΣ ΤΣΙΜΟΓΙΑΝΝΗΣ σε ενα μαγαζι ονοματι ΕΠΑΥΛΗ. οταν το επιβεβαιωσω, θα επανερθω...ειναι δυνατο χαρτι...
Μέσα σε όλα ο Πάνος !Wally είπε: