Σκυλάκι GO-GO

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας gioandy
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

gioandy

Banned
Αντιδράσεις
2
ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΧΑΡΑ ΣΑΣ!!!ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ?ΑΓΑΠΗΤΕ MAKISIME ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ?ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ?ΑΝ ΝΑΙ Μ Π Ρ Α Β Ο ΣΟΥ!!!ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΟ GO-GO?ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΣΠΡΟ ΜΕ ΡΟΖ ΛΟΥΡΑΚΙ....

gioandy καλώς όρισες.

Γράφε σε παρακαλώ με μικρά γράμματα γιατί τα κεφαλαία δείχνουν πως φωνάζεις :)

Τώρα παλιά παιχνίδια μπορείς να βρείς σε κάποια ξεχασμένα παιχνιδάδικα, σε δημοπρασίες ή ακόμα και στα σκουπίδια!

Καλημέρα gioandy μου! Δυστυχώς, εγώ δεν το έχω πετύχει το συγκεκριμένο παιχνίδι σε κάποιο παιχνιδάδικο. Ωστόσο, θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά στο ebay, μιας και δεν είναι ελληνικής κατασκευής παιχνίδι και φαντάζομαι πως θα μπορέσεις να το βρεις σχετικά εύκολα κ σε καλή τιμή. Πληροφορίες μας είχε δώσει η northstar στο παρελθόν σε αυτό εδώ το ποστ: http://www.retromaniax.gr/vb/showpost.php?p=87189&postcount=131 . Καλή τύχη!!!!

Γράφοντας με κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις. Το λινκ που σου έδωσα, αν δε σου ανοίγει πήγαινε εδώ στο θέμα "Παιχνίδια 80's", στη σελίδα 13, το πρώτο ποστ. Εκεί έχει κάποιες πληροφορίες σχετικά με την ονομασία και την κατασκευάστρια εταιρεία του παιχνιδιού που θέλεις. Δεν είμαι από Θεσσαλονίκη και δεν μπορώ να σου πω πώς να εντοπίσεις κάποιο παλιό παιχνιδάδικο, αλλά να έχεις υπόψη σου πως ενόψει εορτών και κάποιες μεγάλες αλυσίδες κάνουν... βουτιά στην αποθήκη τους και βγάζουν παλιά παιχνίδια στα ράφια. Οπότε... ποτέ δεν ξέρεις! ;) Για ελληνικό site δυστυχώς δε γνωρίζω κάποιο... :(

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
KΑΛΗ ΜΟΥ KAMBIA EIMAI ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΚΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!

Αν σε απασχολούν οι τόνοι μπορείς να γράψεις και χωρίς αυτούς ;)

Καταλαβαίνω τους "κινδύνους" όταν είσαι στη δουλειά αλλά το να μη γράφουμε κεφαλαία είναι κάτι που το ακολουθούν όλοι. :)

ΔΥΔΤΥΧΩΣ FRAOULITSA ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ SITE ΑΠ'ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΜΟΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΞΩ ΟΜΩΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ Κ ΟΧΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ??

ΚΑΜΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΚΡΑ? ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ?

όταν γράφουμε σε ένα φόρουμ με κεφαλαία είναι σαν να ΦΩΝΑΖΟΥΜΕΕΕΕΕΕ..

ΑΓΑΠΗΤΕ AMIGO ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΟΡΟΥΜ Κ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΥΝΑΝΤΑΩ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΟ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ Κ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ Κ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ.ΜΙΛΑΩ Κ ΓΡΑΦΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΦΩΝΑΖΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν μαλώνει κανείς βρε σι.. για καλύτερα το λέμε οτι είναι τα μικρά γράμματα.. τωρα αν υπάρχει πρόβλημα τότε πάω πάσο και συμπάσχω

Δεν μπορω να μαντεψω ποιο ειναι το προβλημα - αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να συνεχισουμε ετσι. Τα μικρα γραμματα δεν εχουν καποια επιπλεον δυσκολια ουτε ειναι τοσο μικρα που να δημιουργουν προβλημα κατα τη χρηση τους.

Μπορεις να μεγαλωσεις τα γραμματα στον browser σου ωστε να τα βλεπεις καλυτερα αν υπαρχει καποιο οφθαλμολογικο προβλημα - αλλα εδω γραφουμε με μικρα Ελληνικα.

Το σκυλάκι που λες το έχει και η αδερφή μου,αλλά είναι στο πατάρι και χαλασμένο (ή δεν έχει μπαταρίες) !Όταν ήμουν μικρός το φοβόμουν!Κυκλοφόρησε λίγα χρόνια μετά την κυκλοφορία του και θηλυκό σκυλάκι!

Αγαπητή μου gioandy καλως ηρθες και απο μενα :)

Στο φόρουμ μας, προσπαθουμε να κρατούμε κάποια ομοιομορφία και τα κεφαλαια γραμματα ειναι κοινώς αποδεκτό (και οχι μονο απο το φορουμ μας) πως ειναι σαν να.. φωναζεις. Δεν υπαρχει πραγματι στους κανονισμους σχετικη απαγορευση, ωστοσο το ζηταμε ευγενικα να το τηρουν τα νεα μας μελη :) και σαν καλαισθησία για επιπλέον λόγο.

Ανέφερες πως υπάρχει πρόβλημα λόγω δουλειάς. Το κατανοώ, ωστοσο.. δεν πιστευω πως ειναι τοσο δυσκολο, το να εχεις το πληκτρο για τα κεφαλαια απενεργοποιημενο, ωστε να γράφεις με μικρα, και χωρις τόνους, δεν ειναι απαραιτητο :) .

Τελος.. και για να ειμαι εντος του θεματος, το σκυλακι που αναφερεις, μηπως ηταν ενα ασπρο (οπως ειπες) που εκανε καποια βηματα και γαυγιζε; (και μαλλον καθοταν μετα; ). Η σχετικη διαφημιση μας εκανε ολους τοτε να θελουμε να το αποκτησουμε, ωστοσο.. δεν τα καταφερα :( αν και το ηθελα πολυ

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
thebest20 είπε:
Το σκυλάκι που λες το έχει και η αδερφή μου,αλλά είναι στο πατάρι και χαλασμένο (ή δεν έχει μπαταρίες) !Όταν ήμουν μικρός το φοβόμουν!Κυκλοφόρησε λίγα χρόνια μετά την κυκλοφορία του και θηλυκό σκυλάκι!
THEBEST20 με έκανες και γέλασα τόσο πολύ που είπες ότι όταν ήσουν μικρός το φοβόσουν..!!!!!!! Εγώ το θυμάμαιο από μια ξαδέρφη μου, η οποία λο΄γω πολύ μικρής ηλικίας πίστευε ότι ήταν αληθινό, και για να της αποδείξω ότι δεν ήταν , το κλωτσούσα για να δει ότι δεν θα γαυγισει..!!! χαχαχαχαχαχ Τι εποχές θεέ μου..!!

Ναι δεν ξέρω γιατί το φοβόμουν...αντιθέτως υπήρχαν κι άλλα σκυλάκια με μπαταρίες τα οποία ήταν μικρά σε μέγεθος και έκαναν τούμπες,και συνήθως τα βρίσκαμε σε αποθήκες παιχνιδιών,εκείνα τα αγαπούσα και είχα 3-4 τέτοια στο δωμάτιό μου!

Ας ψάλλουμε μαζί το τραγουδάκι της διαφήμισης:

Βγάζω το Γκο-Γκο για να δει,

τους φίλους μου και να χαρεί!

Γκο-Γκο σκυλάκι μου πολύ σ' αγαπώ!

#) :flower:

νομίζω ότι είχε και ένα άλλο τραγουδάκι σε άλλη διαφήμιση!

"Είναι ο Gogo,το μικρό σκυλάκι..."

δεν θυμάμαι παρακάτω!

Υπάρχει στο youtube η διαφήμιση?

Omenforever είπε:
Ας ψάλλουμε μαζί το τραγουδάκι της διαφήμισης:
Βγάζω το Γκο-Γκο για να δει,

τους φίλους μου και να χαρεί!

Γκο-Γκο σκυλάκι μου πολύ σ' αγαπώ!

#) :flower:
Μετά τους δύο πρώτους στίχους ο τρίτος ήταν

"τον πάω μπρος τον πάω πίσω.."

αλλά δεν θυμάμαι τον τέταρτο στίχο..!!

Λογικά κάνει ομοιοκαταληξ'ία με την λέξη πίσω..

Άντε να βρεθεί κι άλλο ένα μέλος να μας συνδέσει το παζλ του τραγουδιού..!!!

Μήπως έλεγε : Σκυλάκι μου ποτέ δε θα σ'αφήσω???

'Εχω την εντύπωση ότι αυτός είναι ο τέταρτος στίχος,παρόλο που νομίζω ότι υπήρχε και άλλο τραγουδάκι

Δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν δεν το θυμηθούμε όλο, θα επέμβει ο ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΟΣ Εχετλαίος και θα συμπληρώσει του στίχους. :darkglasses:

:rofl:

Πίσω
Μπλουζα