Σοφία ορθή

vavas

RetroN00b
Joined
13 Φεβ 2008
Μηνύματα
4
Αντιδράσεις
0
Γειά σας.Εδώ και καιρό ψάχνω να βρώ τη μουσική από τους τίτλους αρχής και τέλους του σήριαλ "Σοφία Ορθή" με την Σοφία Αλιμπέρτη.

Θα σας ήμουν ευγνώμων αν κάποιος που το ξέρει με βοηθήσει.

Ευχαριστώ
 
Ποτε γυρίστηκε η σειρά;
 
1996-97 παιζόταν!!!!!!!
 
Ωραία. Τώρα θα ήθελα να κοιτάξεις πάνω πάνω στη σελίδα και αριστερά, ακριβώς δίπλα από εκεί που γράφει Τηλεοπτικές Σειρές. Νομίζω ότι γράφει ένα 80's culture. Τώρα τί δουλειά έχει μια σειρά του 96-97, πραγματικά απορώ. Στο τέλος θα γράφουμε για ό,τι γυρίστηκε στις αρχές του 2000 και πάει λέγοντας. Θα το κλείσουμε το μαγαζί στο τέλος. Ντάξει, είπαμε να γράψουμε για κάτι που παιζόταν το 90-91 άντε 92, αλλά τώρα τελευταία ανησυχώ που οι ημερομηνίες ξεφεύγουν πολύ από το όρια του ρετρό.
 
Παδιά,έχει δίκιο ο Rygar,καλώς η κακώς,η θεματολογία του forum αυτού είναι συγκεκριμένη,κι όσο κι αν διευρήνθηκε τελευταία με κάποιες νέες κατηγορίες,δε παύει να αποτελεί κύριο στοιχείο του forum η αναφορά στο πάσης φύσεως retro...

Γνώμη λοιπόν (και) δική μου είναι ότι δε μπορούμε να αρχίσουμε να ανοίγουμε threads και για σειρές του '97-'98-'99-'00,γιατί τότε ξεφεύγουμε τελείως...

Βέβαια,όπως πάντα,η τελευταία λέξη ανήκει στον admin του forum αυτού,τον ΑΕΟΝ....
 
Ζητώ συγγνώμη για το out of topic.

Ευχαριστώ όπως και να 'χει.
 
Αρχηγέ, μην ξαναζητήσεις συγνώμη! Δεν τρέχει και τίποτε. Απλά καλό είναι να είμαστε στα όρια του ρετρό, δηλαδή δεκαετία 80 και πριν. Αντε και 90-91, αλλά όχι παραπάνω.

Φιλικά
 
Φιλε vavas μην ζητας συγνωμη..εχουμε δει off-topic εδω μεσα που το δικο σου ποστακι φανταζει bull's eye :D

Καποιος φιλος θα βρεθει να σε βοηθησει...καλως ηρθες!
 
Να είστε καλά και καλώς σας βρήκα.

Πάντως αν μπορώ να σας βόηθήσω σχετικά με RETRO αεροπλάνα στην διάθεση σας :) )

Φιλικά
 
Αν και όντως ξεπερνάει τα όρια των 80s, ωστόσο πιστεύω οτι κάποια απο τα 90s αρχίζουν και "γίνονται retro" ,όσο περνάει ο καιρός!:biglaugh:
 
Ε ναι, ποσα χρονια υπαρχει το φορουμακι; οταν ανοιξε, ρετρο ηταν τα 90-91, τωρα πια μπορουμε να θεωρησουμε και τα 95 :Ρ
 
Νομίζω οτι ήταν το τραγούδι της Ηρώ (sic) "Έτσι είμαι εγώ".
 
vavas είπε:
Να είστε καλά και καλώς σας βρήκα.Πάντως αν μπορώ να σας βόηθήσω σχετικά με RETRO αεροπλάνα στην διάθεση σας :) )

Φιλικά
Μπορείς να ανοίξεις κάποιο θέμα με φωτογραφίες ρετρο αεροπλάνων μου άρεσε πολύ η ιδέα...
 
Erynies είπε:
Νομίζω οτι ήταν το τραγούδι της Ηρώ (sic) "Έτσι είμαι εγώ".
της Ηρώς (Ηρούς καλύτερα) ήταν στη σειρά "Ιδιαιτέρα για κλάματα" με το Στράτο Τζώρτζογλου το 2000!!!!!!!!Η "Σοφία Ορθή" είχε μόνο μουσική η οποία είναι πολύ γνωστή,αλλά δεν ξέρω τίτλο,πάντως είναι σχετικά παλιό κομμάτι!!!!!!!!!
 
Τελικά το κομμάτι βρέθηκε και είναι : Quincy Jones - They Call Me Mr Tibbs
 
Arielis είπε:
Αν και όντως ξεπερνάει τα όρια των 80s, ωστόσο πιστεύω οτι κάποια απο τα 90s αρχίζουν και "γίνονται retro" ,όσο περνάει ο καιρός!:biglaugh:
Αυτό όντως ισχύει. :headbangdude:
 
Τι σειρά και αυτή...

Θα μπορούσε να ήταν μια κωμωδία καταστάσεων στο νοσοκομείο και θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον. Θυμάμαι την προϊσταμένη, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, διευθυντές και τραυματιοφορείς.

Δυστυχώς, η σειρά είχε και τα ερωτικά του ζεύγους Αλιμπέρτη-Γκλέτσου. Από τα πεθερικά Κωνσταντάρου και Βρασιβανόπουλο δεν θυμάμαι και πολλά. Έχω συγκρατήσει όμως στην μνήμη μου τα μοντέλα. Παπαδήμα και Παπούλια ήταν καλές και όμορφες, δεν μπορώ να πω το ίδιο για την Γεωργαντά που μου φαινόταν άχρωμη. Ίσως επειδή δεν την άκουγα καλά.

Σε κάποιο επεισόδιο έπαιξε και η Τριάντη!
 
Πραγματικά θα μπορούσε να ήταν καλή σειρά αλλά δεν.... Ο Κωνσταντίνου ήταν πια στην σεναριακή παρακμή του
 
Η σειρα σοφια ορθη ειναι και μαμω της σειρες και η επιστροφη του τεραστιου γιωργου κωνσταντινου με μια πολυ πετυχημενη σειρα με τρελο γελιο φοβερες ατακες που θυμιζουν της πολυ καλες εποχες των σειρων τα εφτα κακα της μοιρας μου/ολα τα κακα της μοιρας και με φοβερους ρολους που κολλανε τελεια οι ηθοποιοι που παιζουν.Μετα τα εφτα κακα της μοιρας μου/ολα τα κακα της μοιρας μου ακολουθησαν και αλλες καλες σειρες απο τον κωνσταντινου οπως''και οι τεσσερις ηταν υπεροχες,ενας υπεροχος μπελας,αλλη το πρωι αλλη το βραδυ και και μετα ακολουθησαν και καποιες φολες οπως ''ζωη πατινι'',''παντρεμενοι ανυπαντροι''.Ευτυχως χαλαρωσε λιγο ο ανθρωπος και αφησε της υπερβολες με το να γραφει δυο,τρεις σειρες το χρονο οποτε επεστρεψε το 1995-1997 μονο με το σοφια ορθη και ζησαμε εποχες απο τα εφτα κακα της μοιρας μου.
 
Πίσω
Μπλουζα