Στα Σύνορα της Φαντασίας (The Twilight Zone)

Πρόσφατα είδα τα επεισόδια που ήταν ranked από 8/10 και πάνω στο imdb και συνειδητοποίησα τι έχανα τόσα χρόνια.
Όταν παιζόταν στα 80s φυσικά δεν διέθετα το πολιτισμικό και ιστορικό υπόβαθρο να καταλάβω ούτε κατά διάνοια τι γινόταν. Εντασσόταν στην κατηγορία "μεγαλίστικα, τρομακτικά και ακαταλαβίστικα".

Είναι εντυπωσιακό πόσες σειρές και ταινίες θρίλερ, αλλά και επιστημονικής φαντασίας, έχει εμπνεύσει. Πραγματικός άθλος για την εποχή του βγαίνοντας συχνά εκτός budget. O Rod Serling πραγματικός πιονέρος και μαίτρ του είδους.

Υ.Γ: Ιδιαίτερη αδυναμία στα επεισόδια με Shatner, καθότι μέγας fan.
 
Πρόσφατα είδα τα επεισόδια που ήταν ranked από 8/10 και πάνω...
Χρηστο, δες και τα υπολοιπα. Η ασπρομαυρη σειρα ειναι θρυλικη και η πιο αγαπημενη μου απο οσες ξενες εχω παρακολουθησει. Και φυσικα δεν υπαρχει ουτε ενα επεισοδιο της που να μην το εχω δει.
Καθε ενα απο αυτα ειναι ενα μικρο αριστουργημα.
 
Living doll. Πολλα χρονια πριν τον Τσακι υπηρχε μια αλλη γλυκια κουκλιτσα ονοματι Τινα που εκανε μαυρη τη ζωη του δικου μας, Τελη Σαβαλα. :)

QlxbC-1672938060-3347-quiz_question_image_-2_-_i_don%27t_think_i_like_you.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία:
Απο τις πιο ενδιαφερουσες ιστοριες της σειρας το Perchance to dream. Κρατα το ενδιαφερον του τηλεθεατη μεχρι το τελευταιο λεπτο στην κυριολεξια με το τοσο αναπαντεχο φιναλε του. Στα συν και η παρουσια του Ριτσαρντ Κοντε που τον εχω δει σε ενα σωρο ασπρομαυρα φιλμ.
 
Πολυ μπροστα ο Ροντ Σερλινγκ απο την εποχη του και πολυ μπροστα επισης και το Eye of the beholder.
Bρισκομαστε ηδη στην εποχη οπου σου πουλανε το μαυρο για ασπρο και οπου το λογικο και το οφθαλμοφανες φανταζουν παραλογα. Beauty is in the eye of the beholder βεβαιως και καμια αντιρρηση επ' αυτου, αλλα παντα μεχρι ενος σημειου.
 
Πίσω
Μπλουζα