θανος
RetroJunkie™
- Αντιδράσεις
- 661
με τα ψωνια απο παντα ασχολιομουν αποκλειστικα εγω με τον μπαμπα αλλα τις περισοτερες φορες ακομα και τωρα εγω πηγαινω για τα ψωνια στο σουπερ-μαρκετ το πρωτο που θυμαμαι να πηγαινουμε ηταν το tresco στα βριλησσια στην λεωφορο πεντελης μαλιστα καποια στιγμη ειχαν βγαλει και δωρο καποια κουκλακια που μοιαζανε με φρουτα που τα επαιρνες αν μαζευες κουπονια μετα πηγαιναμε στον σκλαβενιτη στα μελισσια καθως τον προτιμουσαμε οικογενειακως το tresco μετα απο καποια στιγμη εγινε μαρινοπουλος και τωρα εχει γινει marks and spencer παντα επαιρνα καραμελες pez και σιγουρα σοκολατες οπως lila pause (στην παλια μορφη) και disney family χαρακτηριστικο ειναι οτι ποτε δεν ειχαμε χαρτι με τα ψωνια καθως τα θυμομασταν ολα ακομα και σημερα δεν χρησιμοποιω ποτε χαρτι για να γραψω τα ψωνια μου ειχε κανει εντυπωση οταν βγηκαν τα πρωτα καροτσια που για να τα παρεις επρεπε να βαλεις κερμα ημουν αρκετα μεγαλυτερος τοτε βεβαια αλλα και παλι μου εκανε εντυπωση θυμαμαι οτι για καποιο διαστημα εβλεπα στον δρομο καροτσια που ειχαν συρματα μπηγμενα μεσα απο ανθρωπους που βαριοντουσαν να ξαναπανε το καροτσι πισω και προσπαθουσαν να παρουν το κερμα ετσι επισης θυμαμαι το πρωτο λεγομενο φτηνο σουπερμαρκετ που ηταν το dia μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση το γεγονος οτι χρεωναν τις σακουλες τους επισης θυμαμαι το σουπερμαρκετ αθηνα ειχε ενα στο μαρουσι που τωρα εχει γινει βεροπουλος μου εκανε εντυπωση το ονομα του οπως και το σουπερμαρκετ μεριμνα στον ταυρο που πρεπει να υπαρχει ακομα και μου εκανε εντυπωση η φιγουρα που ειχαν στις σακουλες εναν κυριο με μουστακι