Συζήτηση με τον Βαγγέλη Κράτσα!

Olorin είπε:
Κάποιος (o f2bnp, αν δεν κάνω λάθος) νομίζω είχε ανεβάσει και όλα τα κομμάτια της εκπομπής στο YouTube.
Δεν το θυμόμουν αυτό - thanks for the tip !!

Mε την πρώτη ευκαιρία θα ξανατσεκάρω τις εκπομπές του PC Master.

Tώρα που λέγαμε περί "μπεσαμέλ", θυμήθηκα και άλλο παραποιημένο παρατσούκλι απο τον Κράτσα, και συγκεκριμένα τον "DuMmWiaM" (Κόντη), τον οποίο αποκαλούσε... "μιάμ μιάμ" !! :rofl:

Φαντάζομαι ότι θα είχε "περιποιηθεί" κατάλληλα τα nicknames και άλλων συντακτών... :D

Wally είπε:
Περιμενα περισσοτερη συμμετοχη στην καταρτιση του παροντος ερωτηματολογιου (που ακουμπα θεματολογικα την κοινοτητα και δει τα παλαιοτερα μελη).
Δυστυχώς εγώ είμαι ο πλέον ακατάλληλος για παντός είδους συνεντεύξεις (όπως έχω δηλώσει και παλιότερα), μιά και η κούτρα μου δεν κατεβάζει εύκολα ερωτήσεις...

Nemo είπε:
To retromaniax.gr εχει μελη 2 πρωην συντακτες και ενα νυν συντακτη(not active retromaniax τα 2/3 βεβαια) και τον billy (not fact απλα ενα hunch ) που πρεπει να εχει καποιες δημοσιογραφικες ακρες/κονε
Nemo, έχεις αποδειχθεί επανειλημμένως "γάτα", αλλά -ειδικά για την περίπτωση του Κράτσα- το hunch δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθ' ότι δεν υπάρχει κανενός είδους "κοννέ"... :( (αν και ασφαλώς πολύ θα ήθελα να υπήρχε)
 
Nemo είπε:
Αναφερομoυν στους Mano426F ,Omenforever ,εσενα ,(ενω ξεχασα τον Alkis21 )
Μια και αναφέρθηκε το όνομά μου, πρέπει να πω ότι ουσιαστικά αυτό που έγραψε ο Νότης

Olorin είπε:
Εγώ αν ήθελα να τον ρωτήσω κάτι, τον ρωτούσα και άμεσα.
εκφράζει απόλυτα κι εμένα, καθώς αν είχα κάποια σχετική απορία, υπήρχε η δυνατότητα να τη λύσω στα 3+ χρόνια που συνεργαζόμουν με την εταιρεία. ;)

Δεν υπήρχε όμως, καθώς, όπως σωστά επισημάνθηκε, στις κατά καιρούς ανασκοπήσεις του περιοδικού έχουν αναφερθεί αρκετά περί της πορείας του κ. Κράτσα. :)
 
Αλήθεια, τελικά τι έγινε με αυτό; Πώς και δεν προχώρησε;
 
Olorin είπε:
Αλήθεια, τελικά τι έγινε με αυτό; Πώς και δεν προχώρησε;
Δεν εχει εγκατεληφθει η ιδεα ουτε ακυρωθηκε, μαζευω ακομα ερωτησεις και σκοπευω να τις υποβαλω στον κυριο Κρατσα. Θα ηθελα να ειχε πραγματοποιηθει πριν τις γιορτες του Δεκεμβρη, αλλα ευελπιστω μεσα Μαρτη να εχουν πραγματοποιηθει.

Ελπιζω να ριξει φως σε αρκετα περιστατικα οπου για ευνοητους λογους δεν ηταν σε θεση να μοιραστει μαζι μας ενω ηταν στο περιοδικο. Εν αναμονη λοιπον!
 
Τελικά προχώρησε; Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε διάφορες backstage ιστορίες εκείνης της εποχής του περιοδικού.
 
grotenfrod είπε:
Τελικά προχώρησε; Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε διάφορες backstage ιστορίες εκείνης της εποχής του περιοδικού.
Η συνεντευξη δεν πραγματοποιηθηκε ακομα, αλλα δεν εγκαταληφθηκε επισης. Θα επικοινωνησω ξανα με τον κυριο Κρατσα για να κανονιστει αυτο, παραλληλα ομως αν εχεις τιποτα ερωτησεις οπου θα ηθελες να θεσεις, καλοδεχουμενες!

Υγ. Θυμοσαστε αν πραγματοποιηθηκε καποια συνεντευξη στο PC master, περαν του τευχους 235, η σε καποιο αλλο εντυπο η και σελιδα; Καλο θα ηταν να θετουν ερωτηματα και αποριες οπου δεν εχουν απαντηθει ηδη.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα