billy
Retromaniax Co-Founder
- Αντιδράσεις
- 266
Δεν το θυμόμουν αυτό - thanks for the tip !!Olorin είπε:Κάποιος (o f2bnp, αν δεν κάνω λάθος) νομίζω είχε ανεβάσει και όλα τα κομμάτια της εκπομπής στο YouTube.
Mε την πρώτη ευκαιρία θα ξανατσεκάρω τις εκπομπές του PC Master.
Tώρα που λέγαμε περί "μπεσαμέλ", θυμήθηκα και άλλο παραποιημένο παρατσούκλι απο τον Κράτσα, και συγκεκριμένα τον "DuMmWiaM" (Κόντη), τον οποίο αποκαλούσε... "μιάμ μιάμ" !!
Φαντάζομαι ότι θα είχε "περιποιηθεί" κατάλληλα τα nicknames και άλλων συντακτών...
Δυστυχώς εγώ είμαι ο πλέον ακατάλληλος για παντός είδους συνεντεύξεις (όπως έχω δηλώσει και παλιότερα), μιά και η κούτρα μου δεν κατεβάζει εύκολα ερωτήσεις...Wally είπε:Περιμενα περισσοτερη συμμετοχη στην καταρτιση του παροντος ερωτηματολογιου (που ακουμπα θεματολογικα την κοινοτητα και δει τα παλαιοτερα μελη).
Nemo, έχεις αποδειχθεί επανειλημμένως "γάτα", αλλά -ειδικά για την περίπτωση του Κράτσα- το hunch δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθ' ότι δεν υπάρχει κανενός είδους "κοννέ"... (αν και ασφαλώς πολύ θα ήθελα να υπήρχε)Nemo είπε:To retromaniax.gr εχει μελη 2 πρωην συντακτες και ενα νυν συντακτη(not active retromaniax τα 2/3 βεβαια) και τον billy (not fact απλα ενα hunch ) που πρεπει να εχει καποιες δημοσιογραφικες ακρες/κονε