Ρίξε πράγμα!!!!!!domniki είπε:Θελω να φτιαξω και δικες μου καρδουλες, απο αγαπημενες σκηνες ... ειναι μεσα στα σχεδια μου...ειμαι ολο ιδεες, αλλα υστερω λιγο απο ελευθερο χρονο για να τις πραγματοποιησω
Ας ποσταρω και καποιες απο τις αγαπημενες μου κονκαρδες
ΝαιJuanita είπε:Φτιάχνουν στα Πατήσια αλλά και σ΄ένα μαγαζί στη Σόλωνος κοντά στο πρατήριο της Comicon.Λέτε να πάρουμε καμιά προσφορούλα;;;
Και εγώ γνωρίζω 1-2. Φαντάζομαι δεν θα είναι ιδιαίτερο πρόβλημα!Juanita είπε:Φτιάχνουν στα Πατήσια αλλά και σ΄ένα μαγαζί στη Σόλωνος κοντά στο πρατήριο της Comicon.Λέτε να πάρουμε καμιά προσφορούλα;;;
Ναι ρε παιδιαTurrican είπε:Και εγώ γνωρίζω 1-2. Φαντάζομαι δεν θα είναι ιδιαίτερο πρόβλημα! Το σίγουρο είναι ότι διαθέτουμε φωτογραφίες με πολύ μεγάλη ανάλυση!
Το αποτέλεσμα λογικά θα είναι τέλειο!
Έχμμμ!! recry: Παιδιά κάτι πρέπει να γίνει με την gallery... lease:domniki είπε:Ναι
Aς ποσταρω και τα ποτηρακια του Turri (παλι με εβαλε να κανω "μαυρη δουλεια"...). Ειναι πολυ γλυκουλια
Ετσι και "πεσει" το Imageshack, τη βαψαμε...Turri θα τα ανεβασεις εσυ στην Gallery, οταν ετοιμαστει!!! Αντε ρε παιδια, Gallery ακουμε και Gallery δεν βλεπουμε
Θα ανεβάζουμε τις φωτογραφίες στο δικό μας χώρο!!Juanita είπε:Gallery;;; :xm: ποιά Gallery;;;; :what:
Ενημερώστε μας παιδιά για τα σχέδια αυτά... Μη μας κρατάτε στα μαύρα σκοτάδια...
Περί τίνος πρόκειται;;;;
Candy χαίρομαι πολύ που ξανά είσαι μαζί μας!!!candy είπε:Να χαίρεσαι να πίνεις από αυτά τα ποτηράκια!!!Με μια πολύ πρόχειρη αναζήτηση βρήκα αυτό: http://www.print-photos-online.com/content/22/.Μπορείτε μέχρι και puzzle να φτιάξετε!!! :hurrah: