Ρίξε πράγμα!!!!!!domniki είπε:Θελω να φτιαξω και δικες μου καρδουλες, απο αγαπημενες σκηνες ... ειναι μεσα στα σχεδια μου...ειμαι ολο ιδεες, αλλα υστερω λιγο απο ελευθερο χρονο για να τις πραγματοποιησω![]()
Ας ποσταρω και καποιες απο τις αγαπημενες μου κονκαρδες
![]()
ΝαιJuanita είπε:Φτιάχνουν στα Πατήσια αλλά και σ΄ένα μαγαζί στη Σόλωνος κοντά στο πρατήριο της Comicon.Λέτε να πάρουμε καμιά προσφορούλα;;;
Και εγώ γνωρίζω 1-2. Φαντάζομαι δεν θα είναι ιδιαίτερο πρόβλημα!Juanita είπε:Φτιάχνουν στα Πατήσια αλλά και σ΄ένα μαγαζί στη Σόλωνος κοντά στο πρατήριο της Comicon.Λέτε να πάρουμε καμιά προσφορούλα;;;
Ναι ρε παιδιαTurrican είπε:Και εγώ γνωρίζω 1-2. Φαντάζομαι δεν θα είναι ιδιαίτερο πρόβλημα! Το σίγουρο είναι ότι διαθέτουμε φωτογραφίες με πολύ μεγάλη ανάλυση!
Το αποτέλεσμα λογικά θα είναι τέλειο!
Έχμμμ!!domniki είπε:Ναι![]()
Aς ποσταρω και τα ποτηρακια του Turri (παλι με εβαλε να κανω "μαυρη δουλεια"...). Ειναι πολυ γλυκουλια
![]()
Ετσι και "πεσει" το Imageshack, τη βαψαμε...Turri θα τα ανεβασεις εσυ στην Gallery, οταν ετοιμαστει!!! Αντε ρε παιδια, Gallery ακουμε και Gallery δεν βλεπουμε![]()
Θα ανεβάζουμε τις φωτογραφίες στο δικό μας χώρο!!Juanita είπε:Gallery;;; :xm: ποιά Gallery;;;; :what:
Ενημερώστε μας παιδιά για τα σχέδια αυτά... Μη μας κρατάτε στα μαύρα σκοτάδια...
Περί τίνος πρόκειται;;;;
Candy χαίρομαι πολύ που ξανά είσαι μαζί μας!!!candy είπε:Να χαίρεσαι να πίνεις από αυτά τα ποτηράκια!!!Με μια πολύ πρόχειρη αναζήτηση βρήκα αυτό: http://www.print-photos-online.com/content/22/.Μπορείτε μέχρι και puzzle να φτιάξετε!!! :hurrah: