candy
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 111
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Candy εισαι απίστευτη που τα ανακαλυψες βρε θηριο.Φαντάζεστε σε επομενη ρετρό συνάντηση,όλες οι candy-sisters να φοραγαμε αυτα τα τέλεια παπουτσάκια candy-candy;ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!candy είπε:Έχω πράμα που σαλεύει για τις Candy-sisters!!!Τραπουλίτσα για να ρίχνετε πασιέντζες με τον Αντωνάκη και παπουτσάκια για ρομαντικούς περιπάτους σε μελαγχολικά ηλιοβασιλέματα...(πάλι ληγμένα χαπάκια πήρα,καταραμένη Μιζούκι με έριξες στα ναρκωτικά ).Για τις Τερρυκιές δεν βρήκα κάτι,ας βολευτούν με αυτό:
Δεν σας χάλασε!!!
Έχμμ!!!!! Thanks....domniki είπε:Αυτο ειναι το γνησιο γιαπωνεζικο παγουρινο του Turrican,
που βαριεται να ανεβαζει φωτογραφιες και εβαλε εμενα να κανω την"μαυρη"δουλεια :frypan:
Έχεις δίκιο πριγκίπισσα!!! Ο Σκοπός αγιάζει τα μέσα!!!Juanita είπε:
Turrri, :angry: να μη βαριέσαι! Είναι για καλό σκοπό!
Έτσι όπως το λες Candy μου!!! Το λατρεύω αυτό το κομμάτι! Σίγουρα κάποια στιγμή θα ανεβάσω και την επιστολή που μου έστειλε η Seller και θα πάθεις πλάκα!candy είπε:Παγουρίνο Candy!!!!!!!!!!!AAAAAAAAAA. Είναι πανέμορφο Turrican!!!!Πραγματικό στολίδι στη συλλογή σου.Με τέτοια προίκα,χαρά στην τυχερούλα που θα σε πάρει!!!
We want more!!!! :
candy είπε:Είναι πανέμορφο Turrican!!!!Πραγματικό στολίδι στη συλλογή σου.Με τέτοια προίκα,χαρά στην τυχερούλα που θα σε πάρει!!!