Συμμετείχατε στις σχολικές εκλογές;

Omenforever

RetroMasteR
Joined
26 Mαϊ 2006
Μηνύματα
1.926
Αντιδράσεις
1.168
Και αν ναι, τι είχατε βγει;

Εγώ στην πρώτη γυμνασίου εξελέγην «Γραμματέας»: Καθήκον μου ήταν να κρατώ τα πρακτικά των συνελεύσεων. Οι συνελεύσεις γίνονταν μία φορά τον μήνα, και συνήθως τελευταία ώρα για να την κάνουμε νωρίτερα. (Αν βρω τα πρακτικά, θα πέσει το γέλιο της πολικής αρκούδας)

Στη δευτέρα γυμνασίου, ήμουν «Μέλος»: Απλώς υπήρχα…

Και στην τρίτη, «Πρόεδρος»: Ο αγώνας επιτέλους δικαιώθηκε! (Και το κάθε όργιο μου έκανε παρατηρήσεις για το ένα και το άλλο)

Σε εκλογές δεκαπενταμελούς δε συμμετείχα, λόγω χαμηλής αναγνωρισιμότητας :p
 
Στο αποκορυφωμα της πολιτικης μου καριερας εφτασα γραμματεας στην Γ' γυμνασιου.

Με τρανο παραδειγμα εκεινες τις εποχες σημερα στοχευω μονο στην κορυφη,ελπιζω με την υποστηριξη σας να κατορθωσω να ανελιχθω στα υπατα αξιωματα με μονο γνωμονα το δικο σας καλο.

Λεφτα υπαρχουν.

Γραμματεας και προεδρος θυμαμαι οι μονοι απο το πενταμελες που συμμετειχαν στο 15μελες και γλυτωναν καποιες ωρες.
 
Ουδέποτε μετείχα, μαλιστα ήμουν αντίθετος με την όλη φάση. Γλυψιματίες που έκαναν πρόβα στους συμμαθητές τους, εμένα δεν έρχονταν καν κοντά μου γιατί είχα τη φήμη του ψυχάκια και του απόμακρου.

Στην ουσία το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να γυρίσω σπίτι να ανάψω το ΖΧ μου. Τι εκλογές και φρίκες..... Ακόμα και σήμερα τη μέρα των εκλογών πάω με το ζόρι.

(Πρέπει να καταργηθεί να ψηφίζουμε σε σχολεία. Με πιάνει κάτι και θέλω να ζωντανέψω τα FPS που παίζω στον υπολογιστή.......... )
 
Εγώ ήμουν ταμίας στη Β' Γυμνασίου, την περίοδο '86-'87, αν θυμάμαι καλά...

Οπότε φαίνεται πως έχω βάλει κι εγώ το χεράκι μου, για τη σημερινή κατάσταση!!! :p
 
Εξελέγην πρόεδρος τάξης σε τρίτη γυμνασίου και πρώτη λυκείου ( πήρα και σύνταξη μετά από δύο συνεχόμενες πολιτικές θητείες, χα χα ! )

Ακολούθησα πιστά τη "συνταγή" του επιτυχημένου πολιτικού :

Λαοφιλής, κοντά στους ψηφοφόρους τους υπερασπιζόμενος τα δικαιώματά τους,

"τάισμα δικών μας παιδιών", ρεμούλες, άρτο-και-θέαμα, κλπ )

Και φυσικά "ημι-πραξικοπηματικές" διαδικασίες κατά τις εκλογές της τρίτης γυμνασίου ... :cool:
 
Ποτέ δεν ενδιαφέρθηκα. Βέβαια, δεν ήμουν κι από τους δημοφιλέστερους, αλλά και ποτέ πριν τις εκλογές δεν προσπάθησα να καλλιεργήσω "προφίλ".

Όσοι όμως θεωρούσα ότι άξιζαν, είχαν την ψήφο μου!
 
Θυμαμαι μια φορα στο γυμνασιο στις εκλογες της ταξης ειχα ψηφισει λευκο οποτε στην καταμετρηση των ψηφων η καθηγητρια το βρηκε και ουρλιαζε να μαθει ποιος το ειχε ριξει...δεν θυμαμαι ακριβως την στοιχομυθια αλλα με ειχε χαρακτηρισει αντικοινωνικο οταν της ειπα οτι ειμουν εγω!
 
Ως ο λιγοτερο δημοφιλης στην ταξη μου, με 0 φιλους και εντελως στον κοσμο μου, ηταν εντελως αδιανοητο να ασχοληθώ με τετοια αλαμπουρνέζικα.

Ο φιλος μου (που ηταν σε περιπου ιδια κατασταση με μενα), ειχε βαλει υποψηφιος, πηρε τις λιγοτερες ψηφους (4), και εφαγε χοντρη καζουρα. Ακομα και απο μενα :p
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
angel_grig είπε:
Θυμαμαι μια φορα στο γυμνασιο στις εκλογες της ταξης ειχα ψηφισει λευκο οποτε στην καταμετρηση των ψηφων η καθηγητρια το βρηκε και ουρλιαζε να μαθει ποιος το ειχε ριξει...δεν θυμαμαι ακριβως την στοιχομυθια αλλα με ειχε χαρακτηρισει αντικοινωνικο οταν της ειπα οτι ειμουν εγω!
Εξαιρετική η τύπισσα. Η προσωποποίηση της δημοκρατικής αντίληψης. Ε ρε καλά έκανα και τους είχα γραμμένους τους καθηγητές. Ο κάθε ψυχάκιας που το παίζει παιδαγωγός.

Αντικοινωνικός όποιος ρίχνει λευκό. Ωραία.
 
Λέτε ο Don να ήταν ισόβιος πρόεδρος από την πρώτη γυμνασίου;

:rofl: :rofl:
 
Yποψηφιότητα, δεν έβαλα ποτέ. Αρκετές φορές όμως ψήφισα, γιατί όλο και κάποιος γνωστός θα έβαζε. Αν και την χρησιμότητα του πενταμελούς δεν την κατάλαβα ποτέ, αλλά τέλος πάντων...
 
Ασχολήθηκα ουσιαστικά με τις σχολικές εκλογές στην Τετάρτη Τάξη. Συνήθως ήμουν ταμίας. Χαρακτηριστικά θυμάμαι μια φορά που είχα έλλειμμα 50 δρχ και τις έβαλα από την τσέπη μου. Στην Γ' γυμνασίου ήμουν και μέλος του δεκαπενταμελούς όπως και στην Γ' Λυκείου
 
Από Β' Γυμνασίου μέχρι Α' Λυκείου , που έβαζα για πενταμελές έπαιρνα μόνο την δική μου ψήφο.:burn::biglaugh::biglaugh: Στη Β' Λυκείου πάντως που έβαλα ξανά υποψηφιότητα, με ψήφισε και κάποιος άλλος (ή κάποια άλλη :) ). Οπότε και ήμουν ευτυχής γιατί διπλασίασα την εκλογική μου βάση :biglaugh::biglaugh:.

Για δεκαπενταμελές ούτε να το σκεφτόμουνα. Εάν δεν ήσουν σε κάποιες από τις νεολαίες των κομμάτων, δεν υπήρχε περίπτωση να εκλεγείς.:mad:
 
η μονη μου συμμετοχη ηταν να μετραω τους ψηφους και να μου ερχοντουσαν

οι υποψηφιοι που γνωριζα να μου λενε βαλε κανα ψηφο παραπανω να βρω

χαχαχα λαδωμα επεφτε
 
pooky(1) είπε:
Εξαιρετική η τύπισσα. Η προσωποποίηση της δημοκρατικής αντίληψης. Ε ρε καλά έκανα και τους είχα γραμμένους τους καθηγητές. Ο κάθε ψυχάκιας που το παίζει παιδαγωγός.
Αντικοινωνικός όποιος ρίχνει λευκό. Ωραία.
Αστα pooky!Στο γυμνασιο που πηγαινα ηταν απιστευτοι ολοι τους!Ευτυχως που στο λυκειο ησυχασα λιγο.Σε τετοια θεματα παντως τους ειχα γραμμένους και εγω!
 
..στην πρωτη γυμνασιου με ειχαν κανει ταμια..

μεγα λαθος ,καθως ειχα ηδη ανακαλυψει τα μπλιμπλικια.

στη δευτερα ως εκ τουτου,ελαβα ποσοστα ΚΟΔΗΣΟ ΚΑΕ.

πιο μετα κατι καλοπαιδα απ το κομμα(ιενα ειν του κομμα ,που λεγε και ο ασυγχωρητος)

αποφασισαν οτι ακομα και για παιδια του γυμνασιου,δε μετραει η παρεα,η φιλια κλπ,αλλα μονο να παει καλα η "οργανωση"

στο "σχολειο"(ο τονος στο -ο,οπως καπηλειο)

αν και αηδιασμενος απο τον κομματισμο,εγινα "εξωκοινοβουλευτικος παραγων"

δεν ξαναεβαλα υποψηφιοτητα,αλλα κινουσα τα νηματα για να υποσκαπτω το "κομμα"

απο την επομενη κιολας χρονια εχασαν το 15μελες και δεν ξαναδαν πλειοψηφια για πολλα χρονια..

(κι ας ηταν το 70% Καισαριανιωτες)

οσο ψηφιζαμε για χαβαλε και για πλακα,τον ωραιο η την ωραια,ειχε αλλη γοητεια

φαινεται οτι καποιους βολευε ο κομματισμος να μην υπαρχει μονο στα Πανεπιστημια,αλλα απο πιο νωρις

για να εχουν πιο ευκολη δουλεια οι ινστρουκτορες..

Οι "ανεξαρτητοι"υποψηφιοι που δεν ειχαν την ξυλινη γλωσσα ηταν ολα τα λεφτα.

θυμαμαι ενα τυπο σε προεκλογικο "διαγγελμα",δεσμευοταν για...μεικτες τουαλετες,καπνισμα στη ταξη

και πτυελοδοχειο σε καθε θρανιο....
 
Στις σχολικές εκλογές δεν έβαζα ποτέ υποψηφιότητα αλλά ψήφιζα πάντα! Συνήθως ''σταύρωνα'' άτομα από την τάξη μου που ήταν δημοφιλή...Πριν τις εκλογές θυμάμαι οι υποψήφιοι μαθητές ρωτούσαν ''θα με ψηφίσεις...?'' και τι θα απαντούσες ''όχι?''...Το πολύ πολύ να έλεγες ''Δεν ξέρω...!''
 
δεν εβαζα ποτε υποψηφιοτητα ομως παντα ημουν στην εφορευτικη επιτροπη μου αρεσε η ολη διαδικασια και ολοι να κρεμονται απο μας για να μαθουν τα αποτελεσματα ειχε ομως και μεγαλη ευθηνη
 
Πίσω
Μπλουζα