BETTY BOOP
Official *GOD* of RetRo
- Αντιδράσεις
- 7.555
Συμφωνώ απόλυτα!!!Rakeesh είπε:Αυτο μας εχει φαει... γενικοτερα :xm:
Συμφωνώ απόλυτα!!!Rakeesh είπε:Αυτο μας εχει φαει... γενικοτερα :xm:
Ωραίο ποδαρικό, αντιπρόεδρε!Prodigy είπε:Στο γυμνάσιο τίποτα το μόνο που συνήθως μας ενδιέφερε ήταν το ποδόσφαιρο και γενικότερα τα αθλήματα.Αλλά στο λύκειο ναι αντιπρόεδρος στο 15μελές μιλάμε για τρελή πολιτκή καργιέρα! μας φάγανε οι καταλήψεις όμως.....
Kι εγώ το ίδιο! Ζητούσα να μπω εφορευτική επιτροπή κι έμπαινα πάντα. Τρελλαινόμουν να διαβάζω τα ονόματα και να κρέμονται όλοι από τα χείλη μου! Υποψηφιότητα δεν έβαζα επίτηδες, γιατί ήξερα ότι ως άριστη μαθήτρια θα με ψηφίσουν σίγουρα και δεν ήθελα ευθύνες. Δεν ήμουν ποτέ κοινωνικό άτομο, αλλά αν ήσουν πολύ καλός στα μαθήματα αυτό δεν είχε σημασία, θα σε ψήφιζαν έτσι κι αλλιώς. Όπως σωστά παρατήρησε η Λορένα, για να εκλεγεί "κακός μαθητής" θα έπρεπε να ήταν πολύ δημοφιλής και κοινωνικός. Τρείς κατηγορίες είχα παρατηρήσει ότι είχαν επιτυχία: Οι πολύ καλοί μαθητές (ανεξαρτήτου δημοτικότητας), οι "όμορφοι" της τάξης, είτε κορίτσια είτε αγόρια και οι απλά πολύ δημοφιλείς μαθητές (ανεξαρτήτου επιδόσεων στα μαθήματα ή ομορφιάς, αλλά με άλλα προσόντα όπως συνήθως οι καλές επιδόσεις στα αθλήματα, το χιούμορ κτλ)θανος είπε:δεν εβαζα ποτε υποψηφιοτητα ομως παντα ημουν στην εφορευτικη επιτροπη μου αρεσε η ολη διαδικασια και ολοι να κρεμονται απο μας για να μαθουν τα αποτελεσματα ειχε ομως και μεγαλη ευθηνη
pooky(1) είπε:Ουδέποτε μετείχα, μαλιστα ήμουν αντίθετος με την όλη φάση. Γλυψιματίες που έκαναν πρόβα στους συμμαθητές τους, εμένα δεν έρχονταν καν κοντά μου γιατί είχα τη φήμη του ψυχάκια και του απόμακρου.
Στην ουσία το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να γυρίσω σπίτι να ανάψω το ΖΧ μου. Τι εκλογές και φρίκες..... Ακόμα και σήμερα τη μέρα των εκλογών πάω με το ζόρι.
(Πρέπει να καταργηθεί να ψηφίζουμε σε σχολεία. Με πιάνει κάτι και θέλω να ζωντανέψω τα FPS που παίζω στον υπολογιστή.......... )