kyriazisv Retro Member Joined 7 Νοέ 2007 Μηνύματα 130 Αντιδράσεις 2 20 Μάρ 2008 #42 Να φτιαχτεί νέο θρεντάκι με τη νέα ημερομηνία πάραυτα. Να μπει μια ανακοίνωση για τη μεταφορά σε αυτό και να κλειδωθεί από τους διαχειριστές. Αυτά έχω να προτείνω και φυσικά τα περαστικά μου στο φίλο Νίκο!!! (Ολόκληρη εγχείρηση για να ακονήσεις τα σαγόνια βρε Αθεόφοβε?)
Να φτιαχτεί νέο θρεντάκι με τη νέα ημερομηνία πάραυτα. Να μπει μια ανακοίνωση για τη μεταφορά σε αυτό και να κλειδωθεί από τους διαχειριστές. Αυτά έχω να προτείνω και φυσικά τα περαστικά μου στο φίλο Νίκο!!! (Ολόκληρη εγχείρηση για να ακονήσεις τα σαγόνια βρε Αθεόφοβε?)
manos426f The King of Retro® Joined 9 Οκτ 2006 Μηνύματα 5.389 Αντιδράσεις 174 20 Μάρ 2008 #43 Σωστές νομίζω οι προτάσεις του kyriazisv....
keeper7k Human RetroDatabase Joined 9 Ιαν 2006 Μηνύματα 2.599 Αντιδράσεις 30 20 Μάρ 2008 #44 Καλή ιδέα, καθώς αυτό έγινε ήδη 4 σελίδες. Μάνο ή Νίκο ανοίξτε το καινούριο - αυριο θα κλειδώσω το παρόν
Καλή ιδέα, καθώς αυτό έγινε ήδη 4 σελίδες. Μάνο ή Νίκο ανοίξτε το καινούριο - αυριο θα κλειδώσω το παρόν