Ουφ, επιτέλους ελεύθερη υποχρεώσεων και ας πω κι εγώ λίγα (γκουχ!) λογάκια για τη συνάντηση!
Κλασσικά συνάντηση στο σημείο-πειρασμός, αλλά η έντονη απουσία του Αντρίκου, με απέτρεψε από τη λυσσασμένη επίθεση στα γνωστά τσουρέκια!
Μπορώ να πω ότι όλοι είμασταν εκεί, πλην μιας πολύ ευχάριστης έκπληξης, όταν χτύπησε το τηλέφωνό μου - ήταν ο ChrisTOS που έσκασε μύτη ξαφνικά!
Κατευθυνθήκαμε σ' ένα πανέμορφο μαγαζάκι στο παλιό χαμάμ (απλά, μη ρωτήσετε κι εσείς, αν υπάρχει και καινούριο!), όπου και κάτσαμε all together σ' ένα τραπεζάκι, σχεδόν μόνοι μας και αρχίσαμε το chit-chat! Αφιερωμένη σε τηλεόραση και σινεμά η κουβέντα, με τους Aretara, Τάσο Κριτσιώλη & Ford231 στα καλύτερά τους!
Μερικές φωτός για να πάρετε μια ιδέα:
Από αριστερά προς τα δεξιά (LTR): Τάσος Κριτσιώλης, Kambia, Ford231
(Ο Βασίλης ρητορεύει!)
LTR: Kambia, Ford231 (προφανώς παρακολουθούν τον αντίλογο - εγώ πάλευα με το φωτισμό, οπότε δεν έχω καταλάβει καν γιατί μιλάνε!
)
LTR: Aretara, Τάσος Κριτσιώλης, Kambia
(Με αμείωτο ενδιαφέρον, παρακολουθούν το Ford - διακρίνεται το δάκτυλο!
)
LTR: ChrisTOS & MariaDeGrecia: Το Μαράκι με την προσοχή στην κουβέντα και ο Χρήστος σκάει χαμόγελο! Nice!
LTR: Μισός ...Ford, ολόκληρος Spybill, ChrisTOS:
Την παράσταση κλέβει ο Σπυράκος, που επίσης σκάει ένα τεράστιο χαμόγελο!
LTR: Kambia & Ford:
Συνεχίζεται η κουβεντούλα!
LTR: Spybill, D@redevil, ChrisTOS:
Ευγενική χορηγία από τη βοηθό φωτογράφου, MariaDeGrecia! Mega thanks!
LTR: Ford231, Spybill, D@redevil, ChrisTOS:
Θυμάμαι ακριβώς τι λέει ο Βασίλης!
Όσο το σκέφτομαι, τόσο χασκογελάω over the keyboard!
Άσχετοι με τη συνάντηση, αλλά κατά τίνα τρόπο "γκεστ σταρς" (δεν άντεξα να μην τα βγάλω - είναι τόσο χαριτωμένα! :flower: ):
Και φυσικά το λιτό, σεμνό & ταπεινό μας γεύμα (στο οποίο ο Βασίλης, κόντεψε να μας πνίξει!
):
LTR: Kambia, Ford, Τάσος Κριτσιώλης
LTR: Spybill & Aretara:
(η δάκτυλος είναι για να βγω κι εγώ στη φωτό!
Αν και δεν είμαι πολύ φαν των φωτός, δε μπόρεσα να αρνηθώ, οπότε ακολουθεί η επόμενη version).....
LTR: Spybill, D@redevil, Aretara:
...(όπου φρόντισε πάλι ο Βασίλης (Ford231) ν' αρχίσει τις "ελπιδοφόρες" ατάκες, οπότε έχω λυθεί στα γέλια!
)
LTR: Ford231 & Τάσος Κριτσιώλης
Το "Δες τι απέμεινε" από το μαμ:
Και το "να δεις τι σου 'χω για μετά" του γλυκού:
Μου έλειψε η Βασούλα (Λορένα), ο Πασα-Tsalk, ήλπιζα μέχρι τελευταία στιγμή για τον Tonytony, περίμενα να δω το Rio & τον And1 (αλλά καταλαβαίνω ότι υπάρχουν κι άλλες υποχρεώσεις!) και στις μεγάλες απουσίες (που όμως είναι για καλό σκοπό!), από τον φίλο Optimus!
Αν και είπαμε καλό καλοκαίρι, κρατάω μια μικρή επιφύλαξη: ελπίζω ότι με κάποιο τρόπο δε θ' αφήσουμε παραπάνω από 3 μήνες μέχρι να τα ξαναπούμε, ε?
Τι λέτε κι εσείς?!