Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
D@redevil είπε:...Κατευθυνθήκαμε σ' ένα πανέμορφο μαγαζάκι στο παλιό χαμάμ...
Να σου πω Μαρία μου ότι έχεις άδικο; Ψέματα θα 'ναι...Απλώς, αν ήξερα ότι δε θα καθόσουνα στο λιτό, σεμνό και ταπεινό μας γεύμα (για επιδόρπιο δεν τολμώ καν να μιλήσω και η Daredevil ξέρει καλά το γιατί...), θα είχα κάνει την "επίδειξη" στο καφέ...Την επόμενη φορά θα φέρω ακριβώς τα ίδια πράγματα μόνο για σένα (ΟΚ τώραmariadegrecia είπε:αααα διαμαρτύρομαι! γιατί το υλικό δεν βγήκε στον καφέ και το έχασα?![]()
χαχαχα, σωστος!foutix είπε:Να είστε καλά παιδιά και να ανταμώνετε συχνά. Λίγο οφφ τοπικ. Είχε βγει και ο Χριστός από την Ναζαρέτ σε χαρτάκια;; Αυτό ομολογώ ότι ούτε το είχα φανταστεί. Έχω διπλό τον Πέτρο, μου δίνεις τον Ιούδα; χαχαχαχα
Χαχαχαχα καλό!foutix είπε:Να είστε καλά παιδιά και να ανταμώνετε συχνά. Λίγο οφφ τοπικ. Είχε βγει και ο Χριστός από την Ναζαρέτ σε χαρτάκια;; Αυτό ομολογώ ότι ούτε το είχα φανταστεί. Έχω διπλό τον Πέτρο, μου δίνεις τον Ιούδα; χαχαχαχα
Όταν αυτή η ταινία βγήκε στις αίθουσες το 1977, η PANINI άρπαξε την ευκαιρία και σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής στο πρώτο τρίμηνο του '77 έβγαλε αυτό το άλμπουμ, το οποίο περιλαμβάνει 400 αυτοκόλλητα. Είναι χωρισμένο σε κεφάλαια (π.χ. η γέννηση, η βάπτιση, η είσοδος στα Ιεροσόλυμα κλπ) κι απ' όσο γνωρίζω, κυκλοφόρησε μόνο στην Ιταλία.foutix είπε:Ναι Τάσο περιμένω, όποτε μπορέσεις φυσικά, ειδικό αφιέρωμα για την αυτή την συλλογή χαρτάκια,"Ιησούς από Ναζαρέτ". Είμαι πολύ περίεργος...