Συνάντηση Σάββατο 19 Νοεμβρίου (Βέροια)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
tsalk είπε:
Λοιπόν Αντώνη. Παίρνεις το τραίνο που ξεκινάει γύρω στις 8 και κάτι από την Λάρισα (ρώτησε για το ακριβώς) στο οποίο θα είναι μέσα και η Λορένα και θα κατεβείτε στο Πλατύ όπου φτάνει στις 11 (περίπου). Στην συνέχεια θα πάρετε το τραίνο από Θεσσαλονίκη προς Βέροια το οποίο θα εείναι στο Πλατύ στις 11,25 (στο οποίο θα είναι και οι υπόλοιποι) και θα φτάσετε στην Βέροια στις 12 περίπου. Αυτά. Όσο για την επιστροφή υπάρχουν 2 λύσεις ή κάνεις ακριβώς το ανάποδο ή φεύγεις με το λεωφορείο για την Αθήνα που κάνει στάση στην Λάρισα.
:D :D:D Δηλαδή πρέπει να ρθω πάνω και να ξαναγυρίσω κάτω!!! :p ΟΚ θα μιλήσω και με τη Λορένα. Σ ευχαριστώ Άλκη.
 
Ωραία ακούγεται. Και μια συνάντηση για μένα που θα είναι εκτός Θεσσαλονίκη αλλά κάπου κοντά φυσικά. Μάλλον θα έρθω. Αν δεν με δείτε στα τρένα ως τότε μάλλον δεν θα έρθω.
 
Θα δεις την Kambia μεσα στους καπνους του σιδηροδρομικου σταθμου και την πρωινη παχνη, να κραδαινει απειλητικα ενα διπλο καλοτροχισμενο πελεκυ...εκτος φυσικα αν υποσχεθεις αρθρο για το Phoenix οποτε θα σε περιμενει με γεμιστο σοκολατενιο τσουρεκι :p
 
Βέροια ε; Πολύ καλή φάση!

Δυστυχώς πέφτει λίιιιιγο μακριά από εκεί που βρίσκομαι :xm:

Να περάσετε καλά και να βγάλετε και φωτό!

ΥΓ.

Αν το μέρος για μασαμπούκα είναι καλύτερο από αυτά που πάμε στη Θεσσαλονίκη, τότε να γίνονται οι συναντήσεις πιο συχνά στη Βέροια... ;)
 
Αχ δε το πιστεύω έχασα τη συνάντηση του Σεπτέμβρη που .... μπορούσα!!! και τώρα το Σάββατο δεν μπορώ λόγο απογευματινής δουλειάς!

Ελπίζω να μη χάσω την επόμενη! Καλά θα περάσετε σίγουρα!!!!
 
Optimus δεν έχεις και πολλές επιλογές. Ή αυτό
images
ή αυτό
tsoureki+terkenlis.jpg
:p

kouikaras δε μας στέλνεις και συ καμιά φωτογραφία από κει που είσαι? :D (BTW να περνάς καλά)

mariadegrecia στην επόμενη σε περιμένουμε (και δεν έχει δικαιολογίες :) )

Αντε κανείς άλλος????
 
Εννοείται στην επόμενη δε το συζητώ, αρκεί να το πάρω χαμπάρι....
 
kouikaras είπε:
ΥΓ.

Αν το μέρος για μασαμπούκα είναι καλύτερο από αυτά που πάμε στη Θεσσαλονίκη, τότε να γίνονται οι συναντήσεις πιο συχνά στη Βέροια... ;)
Θα δεις και θα κρίνεις μονος σου Νίκο
 
Άλλος κανείς θα μας τιμήσει με την παρουσία του?

Να ξέρουμε πόσους να περιμένουμε στο σταθμό. Μη μας ψάχνετε μετά....
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πολυ κριμα που και γω λογο δουλειας :( δεν μπορω να ρθω.Πιστευω στην επομενη να ερθω σιγουρα.Καλα να περασετε και απο μενα παιδια.
 
Καλησπέρα παιδιά!!

Μάθαμε ότι περάσατε πολύ ωραία σήμερα! :)

Περιμένουμε φωτογραφίες + φυσικά τα νέα από τη συνάντησή σας!! ;)
 
Αν και ήταν η πρώτη φορά που μου δόθηκε η ευκαιρία να παρεβρεθώ , έχω να πω πως και τα 5 παιδιά που γνώρισα είναι ΑΑΑ ποιότητας άνθρωποι!... :flower:
 
tonytony είπε:
Αν και ήταν η πρώτη φορά που μου δόθηκε η ευκαιρία να παρεβρεθώ , έχω να πω πως και τα 5 παιδιά που γνώρισα είναι ΑΑΑ ποιότητας άνθρωποι!... :flower:
Χαχα, "Και οι 6 ήταν υπέροχοι" δηλαδή!! :)
 
Σιγουρα θα περασατε ακομη μια φορα τελεια!!! κριμα που δε μπορεσα να ερθω...!!! μακαρι να μπορεσω να ειμαι στην κοπη της πιτας αν και λιγο δυσκολο το βλεπω. που ειναι οι φωτο?
 
Η εκδρομη στην Βεροια ηταν μια ωραια εμπειρια (που αξιζει να την επαναλαβουμε και σε αλλες πολεις :D )

Τοσο η διαδρομη με το τρενο (προσωπικα αλλαξα 5 τρενα, μεχρι να ξαναφτασω σπιτι μου :p ) οσο και η βολτα στην πολη, με την ξεναγηση του Tsalk εκαναν την συναντηση ξεχωριστη :) Το ποταμι και η παλια πολη αξιζαν να τα δει κανεις.. πραγματικα!

Και φυσικα, ηπιαμε το καφεδακι μας, φαγαμε το λιτο μας γευμα ;)

Αξιζει να σημειωθει οτι η πολη ειναι γνωστη για τις 72 της εκκλησιες που προσπαθησε να καταγραψει η D@reDevil (ποσες μετρησες τελικα?) και για τους φουρνους της (που εβρισκα εγω χωρις κοπο, σε καθε τετραγωνο #) )
 
Νομίζω ότι πέρασαν τα παιδιά που ήρθαν στην Βέροια καλά (τουλάχιστον εγώ για αυτό προσπάθησα).

Το παρόν έδωσαν οι kampia, D@redevil, Lorena, Optimus, tonytony και tsalk

Τα παιδιά έφτασαν στην Βέροια γύρω στις 12 το μεσημέρι και μετά από μια σύντομη βόλτα (που η λορένα μετρούσε φούρνους νε κάθε γνωνία) καταλήξαμε για το καφεδάκι μας.

Στην συνέχεια ακολούθησε το γεύμα (ε όχι και πολλά πράγματα - κρίση έχουμε) και στην συνέχεια κάναμε μια μεγάλη βόλτα - ξενάγηση της πόλης.

Ελπίζω τα παιδιά να ευχαριστήθηκαν και την βόλτα αλλά και την φιλοξενία μου.

Και επειδή ξέρω ότι περιμένετε να δείτε φωτό να μην το καθυστερήσω άλλο

attachment.php


Ονόματα δεν βάζω είμαστε όλοι γνωστοί νομίζω - ξέρετε ποιος είναι ποιός

attachment.php


Είπαμε έχουμε κρίση

attachment.php


Φτωχικό και το γλυκάκι

attachment.php


Από την ξενάγηση στην Βέροια

attachment.php


Αυτά τα ολίγα από την πρώτη εκτός Θεσσαλονίκης συνάντηση
 
Πέρασα όπως πάντα πολύ ωραία. Ήταν μια διαφορετική συνάντηση (τουλάχιστον για μένα) μια και συνδυάστηκε με εκδρομή :D . Είχα μια 5ετία να πάω στη Βέροια 8)

Έχω να πω οτι ο Tsalk ήταν σωστός Οικοδεσπότης :D και πολύ καλός ξεναγός. Χάρηκα που γνώρισα τον tonytony από κοντά.

Υγ1. Το πιάτο με το γλυκό ήταν 2πλό :D

Yγ2. Το ταξίδι της επιστροφής για Τonytony και Λορένα είχε λίγο σασπενς. Θα προλάβουμε το τραίνο της ανταπόκρισης? Δε θα το προλάβουμε? Σε 2 λεπτά φτάνει... και μεις ήμαστε στο πουθενα!!!
 
bambinella 100 είπε:

Απο τα λιγα που ξερω , απο γλυκα βεροιας αξιζει το ρεβανι του Χοχλ-κατι.... τελος παντων οπως λεγεται ,τα κωκακια του Παγουρα, και κατι ισως μπαρμπαδακια( δεν θυμαμαι τωρα απο ποιο ζαχαροπλαστειο ).

Στο φωτογραφια ρεβανι εχει ,τωρα απο που....
 
Η συνάντηση ήταν φο-βε-ρή!

Η ξενάγηση του πασά-tsalk ήταν τέλεια! Μέτρησα 10 εκκλησίες (να ξαναπάμε να μετρήσω και τις υπόλοιπες 62! :p )

Χάρηκα ιδιαίτερα που γνώρισα από κοντά τον tonytony, ο οποίος δικαιώνει τον τίτλο του Retromuseum Gatekeeper! Μιλάμε ότι είναι πραγματική βάση δεδομένων που γνωρίζει για όλες τις ταινίες! Ιδιαίτερη χαρά ήταν για μένα που ξαναείδα και τους υπόλοιπους: Λορένα, Optimus, Tsalk - παρόλο που γκρίνιαζα συνέχεια για τον φρονημίτη μου! :p

Είμασταν μια ωραία παρέα, που δώσαμε ρεσιτάλ, απ' όπου κι αν περάσαμε, με αποκορύφωμα το εκδοτήριο των τρένων στη Βέροια! (ο ταλαίπωρος κυριούλης που είχε βάρδια, θα μας θυμάται για πολύ καιρό! :D ).

Χρωστάω 2 φωτογραφίες της συνάντησης που θα τις ποστάρω αύριο (συγνώμη, αλλά είμαι χάλια - η κατάσταση με το φρονημίτη επιδεινώνεται και μόλις και μετά βίας στέκομαι όρθια)....

Να είμαστε καλά και να τα ξαναπούμε από κοντά! :)
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα