- Αντιδράσεις
- 1.838
Kambia είπε:Βασικά βγάλαμε μια και μοναδική φωτογραφία Εμένα να κρατάω ένα Lyra Playmobil
Ε τωρα τι να σου πω......
Anyway....βαλε εστω αυτη....
Kambia είπε:Βασικά βγάλαμε μια και μοναδική φωτογραφία Εμένα να κρατάω ένα Lyra Playmobil
ΣΣσσσσ!!! Κρύβε λόγια! :boss:and1 είπε:(...)ps Daredevil μπας κ εσύ ήσουν αυτή που έκανε την ζημιά στην Sony κ την Microsoft? Έχω αρχίσει να σε φοβάμαι
Αυτή η ....χαρωπότητα θα σας φάει!Spybil είπε:Αγαπητή Dare, νομίζω ότι μια χαρωπότητα (υπάρχει άραγε η λέξη; μας διακρίνει όλους, αλλά περιμένουμε εσένα να δώσεις το εναρκτήριο λάκτισμα... Ιεραρχία πάνω απ'όλα Ομολογώ ότι στη συγκεκριμένη συνάντηση διαπιστώθηκαν ορισμένες πρωτιές:
1. Ήμασταν σχεδόν όλοι παρόντες μέσα στο προβλεπόμενο ακαδημαϊκό τέταρτο!!!
2. Υπήρξε μια από τις ελάχιστες συναντήσεις (τουλάχιστον απ'όσες έχω έρθει) στις οποίες διανύσαμε τα λιγότερα χιλιόμετρα...από Αριστοτέλους μέχρι Αγ. Σοφίας για καφέ και ξανά πίσω Αριστοτέλους για φαγητό!! Μπρούκληδες!!
3. Δεν πρόλαβα να φάω ό,τι παρήγγειλα λόγω μαθήματος με αποτέλεσμα να δουλέψει πακέτο...
και 4. ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!!!!!!!!!!
Κατά τ'άλλα ωραία βρεθήκαμε, ωραία τα είπαμε και ωραία περάσαμε...άντε και σε Escape Room