Ήγγικεν ο καιρός να σας γράψω κι εγώ τα απομνημονεύματά μου!
Λοιπόν, η συγκέντρωση ήταν εκπληκτική! Παραδόξως φτάσαμε πρώτες με την Kambia (ναι, πάει, χαλάσαμε κι εμείς!
), ενώ οι αμέσως επόμενοι ήταν οι ΤΑΣΟΣ ΚΡΙΤΣΙΩΛΗΣ και ο νέος φίλος, Gregos! Οσονούπω καταφθάσαν και οι υπόλοιποι της παρέας, οπότε κατευθυνθήκαμε προς τον πατροπαράδοτο καφέ, που έλαβε χώρα σε γνωστό (?) μαγαζί της πλατείας Αριστοτέλους!
Στο μεσοδιάστημα ήρθαν και οι Τρούμπος και And1 που ήταν καθοδόν, οπότε κάτσαμε και ξεκινήσαμε την κουβέντα! Δηλαδή, τα παιδιά ξεκίνησαν την κουβέντα και ο And1 την αναμετάδοση τη δική μου, διότι εγώ ήμουν η πιο ήσυχη της παρέας!
Χάρηκα πολύ για τη γνωριμία με τα νέα παιδιά - θέλω να πιστεύω ότι δεν βαρέθηκαν κι ότι εγκλιματίστηκαν!
Στο δια ταύτα, ας ξεκινήσουν οι φωτός:
Όπως βλέπετε, δεν χρειαζόταν το δικό μου μπλουζάκι για να μας βρουν! Ο φίλτατος Spybil ήρθε με όλα του τα λάβαρα!
Στο κλασικό σημείο αναμονής! Από αριστερά προς τα δεξιά: ARETARA, πλάτη Kambias, υποψία προσώπου GREGOS, ΤΑΣΟΣ ΚΡΙΤΣΙΩΛΗΣ & Spybil:
Για να καταλάβετε γιατί έχουν λιώσει όλοι να γελάνε, φανταστείτε να προσπαθεί να σας βγάλει κάποιος φωτογραφία που δε μπορεί να μιλήσει.... Το έχετε σαν εικόνα στο μυαλό σας? Ε, κάπως έτσι θα ήσασταν κι εσείς! Από αριστερά προς τα δεξιά: And1, Spybil, Τρούμπος, Gregos, Kambia, Aretara, ΤΑΣΟΣ ΚΡΙΤΣΙΩΛΗΣ:
Ε, στο τέλος με λυπήθηκαν, οπότε οι τμηματικές φωτόζ είναι καλύτερες! Από αριστερά προς τα δεξιά: Kambia, ARETARA, ΤΑΣΟΣ ΚΡΙΤΣΙΩΛΗΣ, And1, υποψία Spybil:
Από αριστερά προς τα δεξιά: And1, Spybil, Τρούμπος:
Κι επειδή παντού παίζει το rotate, από αριστερά προς τα δεξιά: Gregos, Spybil, Kambia, ARETARA:
Όταν λέμε όμως ότι μας έκανε μούσκεμα, το εννούμε! Οι βατραχάνθρωποι όμως του Retromaniax, δε μασάνε!
Τέλος, καταλήξαμε στα πιτόγυρα. Τραβήξαμε φωτογραφίες από τα τεκμήρια, ώστε να σας φέρουμε μια λιγούρα! Τα πτωχικά μας σαντουϊτσάκια επί τραπέζης:
Αυτά!
Για ακόμα μια φορά, θα μνημονεύσω απώλειες που πλέον είναι μέρη της παρέας!
Ford231, Λορένα, MariaDeGrecia, Johnny... Ε, την επόμενη φορά σας περιμένουμε!