antonis6442
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 1
Μια χαρα περασαμε παιδια!!Χαρηκα πολυ για την γνωρημια!! 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Ήθελα πολύ να ήμουν μαζί σας αλλά δυστυχώς κάποια πράματα δεν τα υπολογίζεις....Ελπίζω την επόμενη φορα να τα καταφέρω. btw ο Κύριος δίπλα στον Σπύρο είναι αυτός που είχε συμμετάσχει στο διόραμα "Άγρια Δύση" με τον Κύριο Βαγγόπουλο ή κάνω λάθος?
Μπραβο ρετρο-παιδες. 
Γιωργος και Αντωνης....σε ρετροσυναντηση του retromaniax?????????!!!!!!!!!....D@redevil είπε:Οι καινούριοι playmo-dudes μας εντυπωσίασαν με τις γνώσεις τους πάνω στο θέμα, ενώ ήπιαμε και μια γουλιά freddo capuccino στην υγεία του Σταυρί μας! :flower:
![]()
ΕΕΕΕΕ...ΤΙ....ΠΩΣ...ΠΟΥ....ΤΙ?????!!!!!!Kambia είπε:Και τo καλύτερο... ανοίχτηκαν ένα lyra new καί ένα playmobil lyra κουτί άγρια δύση και σχεδόν στήθηκε το σετ.
stayros είπε:ΕΕΕΕΕ...ΤΙ....ΠΩΣ...ΠΟΥ....ΤΙ?????!!!!!!![]()
:animeek::animeek::animeek:
Και που ειναι οι φωτο ΟΕΟΟΟΟ????!!!!!!!!:what:
Αυτα τα δειχνουν πρωτα-πρωτα......![]()
Ορίστε και η φωτογραφίαSpybil είπε:.... A propo, δεν υπάρχει φωτο με τα playmobil πάνω στο τραπέζι???
Δεν είναι όλο το σετ γιατί είχαμε πρόβλημα χώρου.
στον Γιώργο που ανοίγει τα κουτιά playmobil και δεν τα αφήνει να κάθονται στο ράφι!Oμορφια σκετη.......:dribble:Kambia είπε:Δεν είναι όλο το σετ γιατί είχαμε πρόβλημα χώρου.
Πάντωςστον Γιώργο που ανοίγει τα κουτιά playmobil και δεν τα αφήνει να κάθονται στο ράφι!

My eyes! My eyes!antonis6442 είπε:Καλημερα στν παρεα!!!Θα σας δειξω μερικες εικονες απο την συλλογη μου.
Επισης (My eyesantonis6442 είπε:Kαι η συλλογη μου με τα joy toy!!