Συνάντηση 8 Σεπτεμβρίου 2012 [Αθήνα]

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Δυστυχώς αν και κατάφερα τελικά να έρθω σε συνάντηση για πρώτη φορά μετά από 3 και κάτι χρόνια απουσίας, δεν μπόρεσα να έρθω πριν τις 20:00, οπότε όταν έφτασα πολλούς παλιούς γνωστούς παρόλο που είχα να τους δω πάνω από 3 χρόνια ίσα-ίσα που πρόλαβα απλώς να τους χαιρετήσω και με τους περισσότερους που δεν γνώριζα ούτε καν να συστηθούμε δεν πρόλαβα. Τουλάχιστον έκατσα μέχρι τέλους, οπότε πέρα από κάποιους παλιούς γνωστούς, γνώρισα και κάποια καινούρια άτομα όταν μειώθηκε κι ο αριθμός των παρευρισκόμενων...

Χάρηκα πολύ (και εγώ) που είδα τον Ηρακλή μετά από πολύ καιρό και θυμηθήκαμε και με τον Maddog ότι από τις πρώτες παρόμοιες καφεδοκατανύξεις που είχαμε συναντηθεί (υπό την αιγίδα του mame.gr) έχουν περάσει 8 χρόνια... Ευχαριστώ πάρα πολύ και τον Άλκη για το τυπωμένο Phoenix. Το είχα ήδη κατεβάσει λίγες ώρες πριν, αλλά σίγουρα θα το απολαύσω καλύτερα στο χαρτί...

Χάρηκα πολύ επίσης που είδα και από κοντά και την πατριώτισσα caprice, την οποία ευχαριστώ πολύ και για το... πανιώνιο μαντιλάκι. Θα φροντίσω να το τιμήσω έχοντάς το στη θήκη των γυαλιών μου όταν ξανανέβω επάνω... ;)

//Ελπίζω να ξαναείμαι Ελλάδα σε επόμενη συνάντηση και να μην περάσουν πάλι 3+ χρόνια και κυρίως να είμαι σε καλύτερη κατάσταση να την απολαύσω λίγο περσσότερο τη συνάντηση...
 
DINO είπε:
* Άλκη τι έκανες και αδυνάτισες;
Τα γνωστά, απλά αποφάσισα να κάνω δίαιτα και εκτός από το να γράφω για παιχνίδια μπάσκετ να παίζω και στην πραγματική ζωή που και που! Κάποια στιγμή θα προσκαλέσω τον Olorin για ένα one-one-one.

D@redevil είπε:
Έψαξα, αλλά δε μπόρεσα να εντοπίσω Retrofan
Η Retrofan απέφυγε ευγενικά τα φώτα της δημοσιότητας.

Να προσθέσω ότι μου αρέσει πολύ όταν κάποια μέλη έρχονται με τα παιδιά τους. Παλιότερα ήταν ο γιος του Maddog, χθες έκλεψαν την παράσταση η κόρη της Χριστίνας και εκείνη της Maverick (η οποία μάλιστα είναι ενήλικη! Προφανώς την έκανε στα 14 της).
 
Εγώ εκανα κραιπάλη χτες το μεσημερι στο σπίτι καποιου συμμαθητή μου που ειναι φοβερός ψήστης κρέατος και στις 17.00 είχα κεφαλι καζάνι από τη μπύρα, οπότε ήταν αδύνατο να έρθω :D

ΥΓ. Ο Αλκης τελικά ηρθε; Δεν τον βλέπω πουθενά! :p :D:D:D (ελπίζω φίλε να είναι θεμα δίαιτας και όχι υγείας γιατί είσαι αγνώριστος!)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Έχετε φωτογένεια όλοι σας :D

Στο μεταξύ μου αρέσει να ψάχνω ποιος μπορεί να είναι ποιος στις φωτογραφίες.

Υγ. Βλέπω παραδόθηκε και το δεματάκι μου από την κοπή της πίτας :D :D :D :D :D
 
Ειχα πολυ καιρο να βγω απο το σπιτι - και χαρηκα πολυ που το εκανα.

Η συγκεντρωση ηταν πολυ μεγαλη - οποτε ηταν δυσκολο να μιλησω εκτενως με ολους - αλλα τα πηγαδακια λειτουργησαν μια χαρα και οι ανταλλαγες αποψεων εδιναν και επαιρναν. Πιο πολυ τα ειπαμε με τον Βασιλη, τον Νοτη, τον Αλκη, τη Χριστινα, τον Πανο, τον Πουκυ - χαρηκα που ειδα τη Μαβερικ, που εχει γινει μονιμη στις συγκεντρωσεις, τη Ρετροφαν, τον Μαικ, τον Φωτη (Μεγεια και καλοριζικο το site - ειναι τουλαχιστον εντυπωσιακος ο ογκος του υλικου που εκτιθεται εκει) , τον SONIC, τον Simonkey (παντα παρων), τον divined (οικογενειακως), τον Dreamer74, τον Nkarytia, τον Θανο και φυσικα τη γειτονισσα Caprice που μου εφερε το δεματακι που αφησε η Καμπια απο την Κοπη της Πιτας ;-)

Επισης ειδα playmobilαδες (Σταυρος και Σια), ταξιδευτες (Uskoke), θρυλικες μορφες του Ελληνικου retrosoftware (ΚΟΜΠΟΣ) αλλα και παιδια (πολυ) μικροτερης ηλικιας που ειναι και η εγγυηση επιβιωσης της ρετροκοινοτητας.

Απωλεια η απουσια της Χουανας, του Vag , του Saulot και φυσικα του Αντωνη - ο Rygar να παει στη Θεσσαλονικη δεν τον θελουμε :p

Ξεχναω να αναφερω πολλα μελη μας - ζητω συγνωμη - και υποσχομαι να βελτιωθω στην επομενη συναντηση.
 
Α πηγες κι εσύ; Ευτυχώς που δεν ήρθα τότε :D :D

ΥΓ. Στην επόμενη θα'μαστε κι οι 2 ταφτόχρονα :D (το ελπίζω δηλαδή)
 
Μπράβο παιδιά, χάρηκα πολύ που σας είδα έστω κι έτσι. Στενοχωρήθηκα που δεν μπόρεσα να έρθω αλλά ευελπιστώ να είμαι εκεί στην επόμενη συνάντηση :)
 
Εγώ δεν θα πω τίποτε, απλά περάσαμε τέλεια. Είχα καιρό να δω τον Ηρακλή, χάρηκα πάρα πολύ που τα είπαμε και μάλιστα όταν συμφώνισε ότι (εδώ που πάνε τα πράγματα πια ) η αγορά ενός Apple (πλην της τιμής) είναι προτιμότερη αντί συμβατού, μια και στα συμβατά από κάποιο σημεί και μετά δεν θα μπορείς ελέυθερα να εγκαταστήσεις μια δική σου, πχ, διανομή Linux.

Επαφίομαι (κάπου το έγραψα λάθος αλλά what the he®ck(o) ) να ανεβάσω φωτό από MacBookPro να τρέχει Arch (μια και δεν έχει εγγύηση πια και θα του βγάλω τα μάτια μέχρι να ψοφήσει) !

Χάρηκα για όλα τα παιδιά που κατάφερα να τα πούμε και όλα όσα δεν κατάφερα.
 
Ναι ειπα πολλα χτες.... κατι θα ειχε μεσα ο φραπες... Επισης επιμενω οτι η νεες συσκευες της ΝΟΚΙΑ με w8 ειναι συμφερουσες μιας και ως promotional stuff ειναι φορτωμενες με πολυ υλικο και σε λογικη τιμη. Τουλαχιστον για οσους δεν εχουν προβλημα με τις "μη ελευθερες" κουλτουρες.

Αχέμ!... Arch ή Archbang?
Μαλλον archbang - το καθαρο Archlinux δεν εχει πλεον ουτε installer... και η εγκατασταση του ειναι micro μαζοχισμος. Τα εξηγει αναλυτικα ο φιλος Βαγγελης εδω
 
Rygar είπε:
(ελπίζω φίλε να είναι θεμα δίαιτας και όχι υγείας γιατί είσαι αγνώριστος!)
Μια χαρά είναι η υγεία μου! Γιατί, αρρωστιάρης φαίνομαι; :xm:
 
Πολύ ωραία συνάντηση !!!

Αν και γνωρίστηκα με ελάχιστα άτομα (μας έφαγε η playmobilολογία με Σταύρο :D ), δε μετάνιωσα καθόλου που ήρθα για πρώτη φορά σε ρετροσυνάντηση. Δυστυχώς δεν κατάφερα να μείνω μέχρι το τέλος (και ακόμα πιο δυστυχώς η "καπάκι" υποχρέωση μας πήγε μέχρι 5 το πρωι :angry: ).

Στην επόμενη, ρετροκοινωνικότερος...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
D@redevil είπε:
Αχέμ!... Arch ή Archbang? :biglaugh:
Όταν θα σε παίρνω τηλέφωνο στις 3 το πρωί για βοήθεια για να δούμε πόσο θα γελάς!!!!! :p

Ναι, ο Ηρακλής ανέφερε και δημοσίως πόσο συμφέροντα είναι τα νέα w8 phones, και έχει δίκιο που το αναφέρει. Ευτυχώς δεν έχω καμία ανάγκη ή κάψα να έχω και στο τηλέφωνο παράθυρα!

Το ένα έχει μήλα, το άλλο που έχω έχει εμφανή προτίμηση στο να τρώει μπανάνες. (Και δεν παίζει και Donkey Kong πανάθεμά το....... )
 
Μαλλον archbang - το καθαρο Archlinux δεν εχει πλεον ουτε installer... και η εγκατασταση του ειναι micro μαζοχισμος. Τα εξηγει αναλυτικα ο φιλος Βαγγελης εδω
Αντιλαμβάνεσαι φαντάζομαι ποιος έκανε την πλύση εγκεφάλου, ε? :D

Once again, εύγε! Σας καμάρωσα! ;)

@pooky: Ό,τι χρειαστείς, ρωτάς! ;)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Χαίρομαι που περάσατε όμορφα και αυτή τη φορά...


:)


Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να είμαι μαζί σας
:(

 


αλλά, την επόμενη, Θεού θέλοντος, θα με φορτωθείτε
:D :p

 


 
pooky(1) είπε:
Εγώ δεν θα πω τίποτε, απλά περάσαμε τέλεια. Είχα καιρό να δω τον Ηρακλή, χάρηκα πάρα πολύ που τα είπαμε και μάλιστα όταν συμφώνισε ότι (εδώ που πάνε τα πράγματα πια ) η αγορά ενός Apple (πλην της τιμής) είναι προτιμότερη αντί συμβατού, μια και στα συμβατά από κάποιο σημεί και μετά δεν θα μπορείς ελέυθερα να εγκαταστήσεις μια δική σου, πχ, διανομή Linux.
Sorry για το off topic, αλλα παντα θα μπορεις να εγκαθιστας linux σε συμβατο. Η MS σε καμια περιπτωση δεν ζηταει να ειναι υποχρεωτικα ενεργο το secure boot. Πιο πιθανο θεωρω στο μελλον να κανει η Apple κατι τετοιο.

Καλα σε αυτη τη συναντηση βρηκα κι εγω να λειπω?
 
Να πάρεις Winphone και να το χακάρεις ώστε να τρέχει ios αλλά hackintosh! Αυτό μάλιστα! :)

(γίνεται;;; )
 
Vultus est index animi ....

Πρόσωπα γελαστά και χαρούμενα, χειρονομίες και ατάκες, καλωσορίσματα και επικές περιγραφές. Μόνιμη η απορία μου περί εποικοδομητικού συγχρωτισμού. Από απόγευμα σε βράδι και ακόμα εκεί. Νέες αφίξεις, παλιές καραβάνες, μεγάλοι (χμ!) και μικροί σε ηλικία. Μια χαρά όλα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Ω ναι, έβαλα στοίχημα με τη Μαριάνα πόσες προτάσεις θα γράψω χωρίς ρήμα :p
 
alkis21 είπε:
Μια χαρά είναι η υγεία μου! Γιατί, αρρωστιάρης φαίνομαι; :xm:
Οχι ρε ημαρτον!!! Απλώς είσαι 50% μείον στον όγκο. Για καλό το λέω. :D
 
Να πω ότι χωρίς να παίζει το spoiler από εκεί που δοκίμασα να δω το ποστ, η έλλειψη ρημάτων ήταν το πρώτο πράγμα που πρόσεξα! :p

Αλλά, σου ξέφυγε το λατινικό "est"! ;)

Btw, μιας και λέχθηκε, εύφημος μνεία στα Nintendo-πιτσιρίκια και την κορούλα της Χριστίνας, που έδωσαν το στίγμα της νεώτερης γενιάς!

Πάντα τέτοια & ήδη σκέφτομαι πώς θα τα βολέψω να σκάσω μύτη στην επόμενη! :)
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα