Συναντήσεις για Βιντεοπροβολές

Περασαν 5 χρονια απο την τελευταια μου συναντηση με το κ Φλωρεντη.

Χαρηκα πολυ που τον ξαναειδα.

Χαρηκα επισης για την απροσμενα μεγαλη συμμετοχη.

Χαρηκα και για το επιπεδο που επεδειξε η παρεα.

Δυστυχως δεν μπορεσα να μιλησω και να συστηθω με αρκετα παιδια.

Κρατησα ενα ηχητικο στο οποιο ο κ Ακης απαντα σε ερωτησεις μας για την ταινια. Χρειαζεται λιγη ενισχυση ο ηχος. Θα το ψαξω και μολις τα καταφερω, θα ανεβει.

Θα ανεβασω και στο thread της ταινιας, καποια trivia.

Κατα τα αλλα, καταφεραμε να γουρλωσουμε πολλα ματια εκ των πελατων του μαγαζιου.

Παντως ο κ Ακης ειναι ακομα σε φορμα και μπορει να διαχειριστει επιτυχως οποιοδηποτε ταξιδι στα σωθικα του υπολογιστη με λιγο καρατε και ενα Quickshot.

Εν κατακλειδι...αλλη μια δυνατη συναντηση υπο την αιγιδα του Jackie

Πανω το κομπιουτερ του θανατου και απο κατω το κομπιουτερ του maxouli που παραλιγο να πεθανει

attachment.php
 
WoW!! Λαοθαλασσα!!

Μπραβο παιδια εξαιρετικη διοργανωση!
 
Περάσαμε πάρα πολύ καλά! Χάρηκα πολύ που όλα πήγαν όπως έπρεπε, με συμμετοχή πολλαπλάσια του αναμενόμενου (μάλλον λόγω συζήτησης στο facebook).

Το μόνο αρνητικό ήταν κάποια τεχνικά προβλήματα, μάλλον από το πολύπριζο (καθώς σε κάποιο «κενό» έκλεισε και ο Amstrad).

Προσωπικά, εκμεταλλεύτηκα την τοποθεσία και πήρα ουζάκι με μεζεδάκια, απολαμβάνοντας την ρετροπροβολή στο έπακρο! :D
 
Ρε μπράβο κόζμος!!! Δεν το περίμενα.

υγ. Κών/νε άσπρισες λίγο ή μου φαίνεται; :D
 
Καλά όσοι περνούσαν να πάνε στην τουαλέτα μας κοιτούσαν σαν εξωγήινους :p
 
Πέρασα ΤΕΛΕΙΑ!!! Εκτός του κ.Ακη οπου είχα την τύχη να τον δώ και να τον γνωρίσω απο κοντά ,Είδα & φίλους - γνωστούς που είχα να δώ χρόνια αλλά και αξιόλογα άτομα απο το ευρήτερο περιβάλλον (facebook).

Μια pic. με τον κ.Ακη Φλωρεντή (μεγάλες στιγμές!!) & 2 απόψεις μίας similar κονσόλας του Θρυλικού "Κομπιούτερ του Θανάτου" οπου είχαμε την τύχη να μας την φέρει ο φίλος "maxouli"

1 έχω να πώ ,Η κάθε βιντεοπροβολή Μοναδική....(και άς είχαμε τεχνικά προβλήματα)

Θα υπάρξει συνέχεια τον άλλο μήνα Ελπίζουμε & με καθιέρωση κάθε φοράς ηθοποιού του ελληνικού βίντεο να κοσμεί την παρέα μας...

Oμολογώ οτι είμασταν καλή παρέα, Αν και θα πρέπPA120064.jpgει να συνέπεσε απο οτι κατάλαβα και άλλη συνάντηση με θέμα το gaming.

Τολμώ (βεβαίως - βεβαίως) να ρίξω ιδέα για επόμενο τιμόμενο προσωπο Πάντη Κούση ή Σταυρίνα Πρεβεδώρου...

(Θάνο ακούς? ,νομίζω οτι μπορείς να προσεγγίζεις έναν εκ των 2)

PA120070.jpg

PA120059.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
gremlinakos είπε:
Καλά όσοι περνούσαν να πάνε στην τουαλέτα μας κοιτούσαν σαν εξωγήινους :p
Όχι μόνο,αλλά, 'κόλλαγαν' κιόλας ,να δουν την συνέχεια... :D

Ήμασταν πραγματικά ,μια μεγάλη παρέα- και ας μην τους γνώριζα όλους!

Το "κλίμα" ήταν τέλειο! Σ'αυτό βοήθησε ο κ. Φλωρεντής. Ευγενέστατος, μας τίμησε με την παρουσία του.

Τον ευχαριστούμε!...

Μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ στον Jackie Dragon ,για ακόμα μια επιτυχημένη διοργάνωση!

Και στους Wally - Maxouli ,για την "θεματική διακόσμηση"!... :)

Και φυσικά στον Exetlaios!

Χάρηκα που σας ξαναείδα όλους παιδιά!
 
+1000 για Πάντη Κούση και Σταυρίνα Πρεβεδώρου φίλε video80, αλλά μήπως θα ήταν καλύτερα να πάμε ακόμα πιο πίσω γιατί ο χρόνος είναι βάρβαρος, και να απαγάγουμε τον λατρεμένο μας Κώστα Τσάκωνα??? Ή τώρα ή ποτε!!

:D
 
Πολύς κόσμος σήμερα!Η γνωστή αίθουσα προβολών ήταν γεμάτη και με αξιόλογη παρέα και τα ανάλογα συνοδευτικά είδαμε μια πολύ πρωτότυπη βιντεοταινία!!!Γνώρισα τον αξιαγάπητο κ.Άκη Φλωρεντή από κοντά,ο οποίος απόλαυσε ειλικρινά μαζί μας την ταινία!Κάποιες μικροδιακοπές στο format προβολής δεν επηρέασαν το τελικό αποτέλεσμα.Φυσικά τα πηγαδάκια στο χώρο του ελληνικού βίντεο συνεχίστηκαν και μετά το τέλος της ταινιας και αν δεν ειχαμε την κούραση ή τις υποχρεώσεις οι περισσότεροι θα ήμασταν ακόμα εκεί!
 
δυστυχως δεν μπορω να καταλαβω τι εγινε με τα προβληματα πραγματικα δεσμευομαι να μην ξανασυμβει γιατι το πηρα πολυ βαρια σε αυτο τον τομεα κατα τα αλλα περασα για αλλη μια φορα φοβερα ειδα αρκετο κοσμο και συζητησα με αρκετους (σκασανε και μερικοι εκτος forum) και ομολογω οτι στην αρχη ηταν λιγο περιεργα με τοσο κοσμο χαρηκα πολυ που ειδα τον κυριο φλωρεντη ο οποιος οπως παρατηρησα σε μερικες στιγμες ηταν εμφανως συγκινημενος και που ξαναδα καποια μελη επισης χαρηκα που ηρθαν και καινουργια μελη για πρωτη φορα σε βιντεοπροβολη (οπως ο dr slump) @video80 και οι 2 ειναι προσεγγισιμοι ο παντης κιολας θα χαρει παρα πολυ αν του προτεινουμε κατι τετοιο γιατι ειναι πολυ καλος ανθρωπος την κυρια πρεβεδωρου μπορουμε να παμε απ την σχολη χορου και να την πεισουμε και αν θελησει θα ναι μεγαλη μας χαρα
 
θανος είπε:
@video80 και οι 2 ειναι προσεγγισιμοι ο παντης κιολας θα χαρει παρα πολυ αν του προτεινουμε κατι τετοιο γιατι ειναι πολυ καλος ανθρωπος την κυρια πρεβεδωρου μπορουμε να παμε απ την σχολη χορου και να την πεισουμε και αν θελησει θα ναι μεγαλη μας χαρα
Xαίρομαι που τ ακούω όλα αυτά... Και μήν χαλιέσε για τα τεχνικά προβλήματα ΔΕΝ πειράζει. Ο θεσμός είναι κενούργιος ακόμα και περνάει "παιδικές αρρώστιες" ,με τον καιρό θα βελτιονόμαστε.

(σ.σ.: jackie εσύ ποιον απο τους 2 θα είθελες περισσότερο για τιμόμενο πρώσοπο την επόμενη φορά?)
 
Σημερα ηταν κυριολεκτικά μια συνάντηση κορυφής για την ιστορία του φόρουμ και οχι μονο! Οι καλεσμένοι και η εκπληκτική (σχεδον οικογενειακή) ατμόσφαιρα που επικρατούσε ηταν κατι μοναδικό! Εξέχουσα προσωπικότητα ο κ.Φλωρεντής, τοσο ως καλλιτέχνης και πανω απ'ολα ως άνθρωπος μιας και καθ'ολη τη διάρκεια της προβολής η δικη του χαρά μαζι με τη δική μας ηταν σα μια πανδαισία σύναξης ρετρό μονοπατιών και αναμνήσεων.. Ήταν μεγάλη η συγκίνηση του κ.Φλωρεντή μιας και ουτε ο ιδιος πιστευε πως 2 δεκαετίες και βάλε θα υπηρχε τοσο δυνατό κοινό για τη συγκεκριμένη ταινια, και πως οχι, όπως τα γραπτά έτσι και οι ταινίες μένουν, τα εργα ενος καλλιτέχνη/ηθοποιού είναι παντα διαχρονικά επειδη μεσα τους κουβαλάνε κατι διαφορετικό για το καθε άνθρωπο/θεατή που το κάνει "δικό" του, ταυτίζεται μ'αυτο..

Οι εντυπώσεις μας απο τη σημερινή βιντεοπροβολή ηταν άριστες, οι διηγήσεις του κ.Φλωρεντή απο τη χρυσή εποχή της δεκαετίας του '80 ακόμα ηχούν στ'αυτιά μου.. Η τιμή ηταν ολη δική μας κ.Φλωρεντή! Ειλικρινά ευχαριστούμε!

Tonight show.jpg

Jackie dragon, Wally, Exetlaios και Άκης Φλωρεντής σε στιγμιότυπο απο το βίντεο της συνέντευξης.. Σύντομα στις οθόνες σας!
 
Σκάσαμε μύτη κι άτομα από το Ninty.gr (όπου εγώ κι ο Jackie Dragon είμαστε μέλη). Aν εξαιρέσεις τα τεχνικά πρόβλημα κατά την διάρκεια της προβολής πέρασα πολύ ωραία κι η ταινία είχε πλάκα. Ένα αρκετά προφητικό μέρος της ταινίας ήταν η πίστα με τον χορό. Μιλάμε για πολλά χρόνια πριν γίνουν διαδεδομένα τα rthythm games τύπου Parappa the Rapper και Dance Dance Revolution. Kι όπως πολύ σωστά παρατήρησε κάποιο άτομο (δεν θυμάμαι ποιό) η όλη φάση με το φονικό παιχνίδι σου έδινε την αίσθημα ένος mini games collection. Φάση θα είχε να κάναμε κι εμείς καμιά ταινιούλια στα χνάρια του Κομπιούτερ του Θανάτου με retro θεματολογία. Μια απορία έχω μόνο: τι έλεγε ο μαύρος στο ανέκδοτο;

Πείτε με κακό αλλά πλάκα είχε το πικρόχολο ζευγάρι που ήταν κοντά στην τηλεόραση και δεν γούσταρε την "φασάρια" από την ταινία και μετά από γκρίνιες φύγανε άρων-άρων δίχως να τελειώσουν το φαγητό τους. Ναι, λες και νόμιζαν ότι πήγαν σε κανά κυριλέ εστιατόριο τρομάρα τους.

Άντε με το καλό να δούμε και την συνεύντεξη.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
1896758_653749178077663_407601620451192076_n.jpg

Να και η αναμνηστική μας! Εγώ αριστερά, η Pokopikos, ο κύριος Φλωρεντής και ο Θάνος!
 
Rygar είπε:
υγ. Κών/νε άσπρισες λίγο ή μου φαίνεται; :D
Αλήθεια είναι, δε σου φαίνεται.

Αλλά με τόσες βιντεοταινίες που βλέπω, τι περίμενες ; :p
 
Και εγω περασα θαυμασια, δεν ειχα δει ποτε ολοκληρη την ταινια, και ειχα μια αγωνια για το σεναριο!

Μια παρατηρηση που αφορα τις διακοπές που συνεβαιναν συχνα κατα την διαρκεια της προβολης: την επομενη φορα μπορουμε να εχουμε δοκιμασει το δισκακι του DVD σε καποιο DVD player (ακομα και να φερουμε το δικο μας) ωστε να εχει ελεχθει οτι θα παιζει σωστα.

Γενικα ειχαμε πολυ περισσοτερο κοσμο απο οτι περιμενα, γιατι οι περισσοτεροι εχουν θεμα με το "Κυριακη-νωρις". Ειδα και παιδια που ειχα καιρο να δω, maxoulis και gremlinakos.
 
Συγχαρητήρια κι από μένα για τη χθεσινή πετυχημένη διοργάνωση!! Από ατυχία και μόνο δεν μπόρεσα να παραβρεθώ!! Ελπίζω να είναι η αρχή για μια σειρά τέτοιων παρόμοιων συναντήσεων και κάθε φόρα να είναι πιο εμπλουτισμένη!! Μια πρόταση δικά μου είναι να απονέμουμε και μια τιμητική πλακέτα (με έξοδα όλων φυσικά), σε κάθε επίτιμο καλεσμένο που θα έχουμε!!
 
Ισως το προβλημα να μην ηταν στο δισκακι.

Πολλοι παρατηρησαμε οτι οι διακοπες γινοντουσαν σε σκηνες με υπερβολικη φωτεινοτητα.

Ισως αυτο κομπλαρε το DVD ή την τηλεοραση.
 
προσεξε καποιος οτι στην σκηνη που εμπαιναν οι νιντζα περασαν 2 κινεζοι και κοιταζαν καλα καλα??ισως επρεπε να φερω την βιντεοκασσετα με το βιντεο μαζι παντως δεσμευομαι την αλλη φορα να ειναι ολα οκ
 
Σήμερα το απόγευμα, μίλησα πάλι με τον κο.Φλωρεντή.

Ήταν πολύ συγκινημένος και μου ζήτησε να μεταφέρω σε όλους, τις θερμές ευχαριστίες του.

Έπειτα, μου δήλωσε (κατά λέξη) ότι :

"Η συγκεκριμένη προβολή, ήταν όχι μόνο μια από τις ωραιότερες εμπειρίες της καρριέρας μου,


αλλά
μια από τις ωραιότερες εμπειρίες της ζωής μου" !

Ύστερα από αυτή τη δήλωσή του, δε σας κρύβω ότι πλέον αντιλαμβάνομαι πολύ διαφορετικά, τα όσα εξελίχθησαν στην προβολή μας.

boomer είπε:
Μια πρόταση δικά μου είναι να απονέμουμε και μια τιμητική πλακέτα (με έξοδα όλων φυσικά), σε κάθε επίτιμο καλεσμένο που θα έχουμε!!
Πολύ ωραία ιδέα. Στηρίζω !

Έχω και μια πρόταση για τους διαχειριστές :

Κάθε φορά που ολοκληρώνεται μια προβολή, να μεταφέρονται τα σχετικά ποστ σε ένα ξεχωριστό θρεντ.

Π.χ. "Βιντεοπροβολή 12-10-2014 - ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ".

Έτσι, θα έχουμε οργανωμένο καλύτερα το σχετικό υλικό και δε θα "χάνεται" η πληροφορία, σε ένα τεράστιο (άρα και δυσανάγνωστο) θρεντ.

Όπως κάνουμε και για τις υπόλοιπες συναντήσεις, που κάθε μια έχει δικό της θρεντ.

Όσο για το DVD-player, προφανώς φταίει η ποιότητα της συσκευής τοου μαγαζιού.

Το ιδεατό θα ήταν, κάποιος από τους παριστάμενους, να έφερνε κάποιο αξιοπρεπές player (δικό του).
 
Πίσω
Μπλουζα