Συναντήσεις για Βιντεοπροβολές

Νιώθω μεγάλη τιμή που χάρηκε και ο ίδιος ο κύριος Φλωρεντής. Εμείς δεν κάναμε τίποτα εκτός από το να απολαύσουμε μια νοσταλγική παραγωγή με τον ίδιο και άτομα με κοινές ασχολίες :)

Μακάρι όπως λέει ο boomer, είμαι υπέρ στο να τους προσφέραμε κάποια αναμνηστική πλακέτα, ώστε να τους μείνει και κάτι εκτός από τις αναμνήσεις της προβολής!

Όσον αφορά το μέσο, καλό θα ήταν στο μέλλον να χρησιμοποιείται κάποιο laptop με HDMI, ώστε να μην έχουμε κανένα θέμα στην αξιοπιστία της αναπαραγωγής (χάρη στη μπαταρία).
 
boomer είπε:
Μια πρόταση δικά μου είναι να απονέμουμε και μια τιμητική πλακέτα (με έξοδα όλων φυσικά), σε κάθε επίτιμο καλεσμένο που θα έχουμε!!
Eίχα σκεφτει κι εγω μια παρόμοια ιδέα 2 μέρες πριν τη χθεσινή βιντεοπροβολή, συγκεκριμένα για τον κ.Φλωρεντή ηθελα να φτιάξω και να του χαρίσω ενα πορτραίτο εμπνευσμένο απο το "Κομπιούτερ του θανάτου" οπου θα τον απεικόνιζα καθισμένο μπροστα απ'την οθόνη του Commodore 64 οπως ακριβως και στη σκηνή που τον δείχνει λιγα λεπτά πριν τον "τραβήξει" στον κόσμο του το κομπιούτερ.. Εκτος λοιπον απο τη τιμητική πλακέτα θα ηταν ωραίο αν δίναμε κι ενα πιο προσωπικό δώρο που θα ειναι καθαρά βγαλμένο απο τα δικά μας χέρια, οπως αυτο με το πορτραίτο!
 
Όλες οι ιδέες είναι εφικτές! Με βρίσκουν σύμφωνο:

a) κάθε προβολή και ξεχωριστό θρεντ.

b) ένα καλό οπτικό ακουστικό μέσο για την προβολή

c) Αναμνηστική πλακέτα στον επίτιμο καλεσμένο

d) προσωπικά δωράκια απο οποίον μπορεί, στον επίτιμο καλεσμένο
 
Καλησπερα και απο μενα σε ολη την φοβερη παρεα.Λοιπον απλα να εξηγησω καποια πραγματα.Το προβλημα που υπηρξε στην προβολη της βιντεοταινιας με τις συνεχομενες διακοπες δεν ηταν ουτε προβλημα του ντιβιντι ουτε απο το δισκακι το ιδιο.Ειχα παει εγω ο ιδιος με τον θαναση και την πηραμε απο γνωστο βιντεοκλαμπ δεν χρειαζεται να αναφερω ονομα.Πηρα πρωτος στα χερια μου μια κοπια δηλαδη και ειχα δει αυτες τις διακοπες.Ενημερωσα τον καλο φιλο θαναση μηπως κανει κατι αλλα παιδια δεν γινοταν ηταν καθαρα προβλημα της βιντεοκασσετας.Παμε τωρα και στον κυριο Φλωρεντη.Εγω παιδια αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι εκτος απο σπουδαιος ηθοποιος εγω τοσο φοβερα καλο ανθρωπο δεν εχω ξαναγνωρισει.Δεν εχω λογια να πω και ειμαι μεσα σε ολες αυτες τις ιδεες που ειπατε.Κωνσταντινε να δωσεις και απο εμας τους χαιρετισμους μας και ευχομαι γρηγορα να τα ξαναπουμε
 
Oσο αφορα το παρον thread σκεφτομαι τα εξης:

*Να μετακινηθει στο subforum Βιντεοταινιες μιας και εκει ειναι ο φυσικος του χωρος. Δεν ειναι αλλωστε συναντηση του φορουμ μας, αλλα μαζωξη πορωμενων βιντεοκασετακιδων ανεξαρτητως δικτυακων χωρων και λοιπων στεγανων.

*Να μην σπασει το παρον thread, αλλα στο πρωτο ποστ θα δινουμε links που θα μεταφερουν στην καθε συναντηση.
 
Παιδιά, εγώ ήρθα για πρώτη φορά στην παρέα σας και φυσικά σε ανάλογη προβολή, πέρασα καταπληκτικά και σίγουρα θα ξανάρθω σε κάτι επόμενο.

flo3.jpg

Εδώ μια αναμνηστική φωτο με τον Ακη και 2 φωτο από την προβολή...

flo.jpg

flo2.jpg
 
Αν και δεν παρευρέθηκα, χάρηκα πολύ που είδα τόσο μεγάλη συμμετοχή στην βιντεοπροβολή, και φυσικά για την παρουσία του φοβερού Ακη Φλωρεντή !! :thumbup:

Oσο για την ταινία, αρχικά δεν την γνώριζα, αλλά την "ανακάλυψα" πριν λίγα μόλις χρόνια χάρη στα μέλη του retromaniax. :)

Υ.Γ.

Μπράβο στο maxouli που έφερε Amstrad (εφόσον δεν ήταν διαθέσιμος κάποιος CBM). Tελικά, παντού(και πάντα) υπάρχει ένας Amstrad. (Γουώλλυ ακούς; :p )
 
Περιττο να σου πω οτι εγινε αρκετες φορες αναφορα στο ονομα σου ( "α, ρε να ηταν εδω ο Billy") διοτι προσπαθουσαμε να βρουμε απο ποια παιχνιδια του ψωμιερα ηταν οι διαφορες μουσικες υποκρουσεις των δοκιμασιων...
 
Wally είπε:
Oσο αφορα το παρον thread σκεφτομαι τα εξης:
*Να μετακινηθει στο subforum Βιντεοταινιες μιας και εκει ειναι ο φυσικος του χωρος. Δεν ειναι αλλωστε συναντηση του φορουμ μας, αλλα μαζωξη πορωμενων βιντεοκασετακιδων ανεξαρτητως δικτυακων χωρων και λοιπων στεγανων.

*Να μην σπασει το παρον thread, αλλα στο πρωτο ποστ θα δινουμε links που θα μεταφερουν στην καθε συναντηση.

Συμφωνώ σε όλα!

Εκτός απο αυτό: "Δεν ειναι αλλωστε συναντηση του φορουμ μας, αλλα μαζωξη πορωμενων βιντεοκασετακιδων ανεξαρτητως δικτυακων χωρων και λοιπων στεγανων."

Μπορεί να είναι "ελεύθερη η είσοδος" ,μπορεί να είναι μια μάζωξη βιντεοκασετάκιδων,

αλλά, οι προβολές/συναντήσεις έγιναν στα πλαίσια του 'Ρετρομάνιαξ' και των μελών του...

Και μου άρεσε πιο πολύ αυτό... Εγώ το βλέπω σαν μία "επιτυχία" του Φόρουμ μας. :)
 
Εν τω μεταξυ εχω κακα νεα. Η ηχογραφηση ειναι τοσο αθλια που ουτε με ακουστικα δεν καταλαβαινω τι λεει ο κ Ακης.

Jackie και Exetlaios πρεπει να "απομαγνητοφωνησουμε" απο μνημης οτι μας ειπε ο ανθρωπος υπο μορφη trivia.
 
Eγω ευτυχως απο το 3λεπτο βιντεο της συνεντευξης που κατέγραψα μπορω να καταλαβω τα οσα μας λεει, σκεφτηκα να κανω μια επεξεργασια και να βαλω απο κατω υπότιτλους για περισσοτερη διευκόλυνση.. Δε πιστευα οτι θα υπερίσχυε σε τοσο μεγάλο βαθμο ο γενικότερος θορυβος απο το κατάστημα και αυτο ηταν που εμπόδισε τη σωστη εγγραφή της ομιλίας, γενικα αλλιως το ειχα φανταστει και αλλιως κατέληξε, πράγμα που με "έριξε" λιγο.. Μια βδομάδα κλείνουμε σημερα απο εκεινη την ιστορική μέρα και προς το παρων σας δίνω ενα μικρο βιντεάκι με την αποφώνηση της συνέντευξης οπου ο κ.Φλωρεντής μας λεει οτι την επομενη φορα θα ηθελε να παρακολουθησουμε ολοι μαζι μια 100% κωμωδία!

[video=youtube_share;JmmZCOsz2OM]

 
Πότε θα κανονιστεί η επόμενη προβολή;
 
ALFIE είπε:
Πότε θα κανονιστεί η επόμενη προβολή;
Αν δε κανονιστεί κατι μεχρι τα Χριστούγεννα εγω ηδη εχω προτείνει σε μερικά παιδιά απο την ομάδα των βιντεοπροβολών να κανονίσουμε καποιες "bootleg" συναντήσεις (Που θα κανονιστούν prive και οχι με άνοιγμα νεου θέματος μιας και θα ειναι εντελώς ανεπίσημες) για προβολή ταινιών - εκτος απο τη θεματολογία του ελληνικού βίντεο - οπως π.χ. καλτ ταινίες πολεμικών τεχνών των 80's καθως και ταινίες τρόμου..
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Χριστούγεννα??? Ε όχι είναι μακριά!

Εάν δεν γίνει βιντεοπροβολή μέσα στον Νοέμβρη θα αρχίσω να ανησιχώ πολύ.

Οσον αφορά τις ταινίες καράτε & τρομου δεν ξέρω, πάντος εκ πρώτης δεν μου φένεται καλή ιδέα (ενοοντας πάντα για το κοινό του ελληνικού βίντεο)
 
Καλησπερα σε ολα τα παιδια?Ειμαστε καλα?Ελπιζω πως ολοι ναι,λοιπον δεν οργανωνουμε σιγα σιγα την επομενη βιντεοπροβολη ετσι ωστε να την κανουμε στον νοεμβριο να μην βγει ο μηνας ετσι κενος.Αλωστε ειχαμε πει οτι καλο θα ηταν καθε μηνα να κανουμε απο μια.Περιμενω γνωμες
 
panagiotis boca είπε:
λοιπον δεν οργανωνουμε σιγα σιγα την επομενη βιντεοπροβολη ετσι ωστε να την κανουμε στον νοεμβριο να μην βγει ο μηνας ετσι κενος.Αλωστε ειχαμε πει οτι καλο θα ηταν καθε μηνα να κανουμε απο μια.Περιμενω γνωμες
Συμφωνώ!!!!

Τελευταία Κυριακή του Νοέμβρη πως θα σας φενότανε? (ή Σάββατο 29)

Περιμένω προτάσεις απο Παναγιώτη , Θάνο & άλλα παιδιά.
 
video80 είπε:
Τελευταία Κυριακή του Νοέμβρη πως θα σας φενότανε? (ή Σάββατο 29)
Ναι, 29-11 ή μπορούμε και το πρώτο σ/κ του Δεκεμβρίου... Κάτι με Σουπιάδη;

Περιμένουμε και τον Jackie...
 
Μια χαρα, ας ξεκινάμε λοιπον να το βάζουμε μπρος..
 
Καταρχήν έχει "κληδώσει" για το Σάββατο στις 29/11 ?
 
video80 είπε:
Συμφωνώ!!!!Τελευταία Κυριακή του Νοέμβρη πως θα σας φενότανε? (ή Σάββατο 29)

Περιμένω προτάσεις απο Παναγιώτη , Θάνο & άλλα παιδιά.

Stratulator είπε:
Ναι, 29-11 ή μπορούμε και το πρώτο σ/κ του Δεκεμβρίου... Κάτι με Σουπιάδη;Περιμένουμε και τον Jackie...
video80 είπε:
Καταρχήν έχει "κληδώσει" για το Σάββατο στις 29/11 ?
Μηπως θα ηταν οργανωτικα καλυτερο να μην συμπεσουν 2 retroevents στο ιδιο Σαββατοκυριακο ???

glaros είπε:
10η έκθεση ρετρό υπολογιστών & κονσολών από το RetroComputers.gr.....

θα πραγματοποιηθεί στις 29 και 30 Νοεμβρίου 2014

.....
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα