Παρε και κανα χειμωνιάτικο μαζί σουbspus είπε:Και εγω θα ερθω
Δηλαδή θα ή δεν θα;WalkerYannis είπε:Θα το ήθελα πολύ!
ΧΡΙΣΤΙΝΑ είπε:θα είμαι και εγω εκεί
χουανίτα, ελπίζω να έρθεις και να φέρεις μαζί σου τα βιβλια και τις σημειώσεις σου των ισπανικών. ξεκίνησα μαθήματα
Θεσσαλονικη ομως. Αν ηταν Αθηνα θα ηθελα και εγω να τον δω.Haros είπε:στις 28 έχει ομιλία ο Stallman... :xm: Βέβαια παίζει εκεί να γίνει mini-συνάντηση με Saulot και Paspartoo (;!)
Χαχα, δεν την ξαναπαταω!Rygar είπε:Παρε και κανα χειμωνιάτικο μαζί σου
Haros είπε:στις 28 έχει ομιλία ο Stallman... :xm: Βέβαια παίζει εκεί να γίνει mini-συνάντηση με Saulot και Paspartoo (;!)
bspus είπε:Θεσσαλονικη ομως. Αν ηταν Αθηνα θα ηθελα και εγω να τον δω.
Χαχα, δεν την ξαναπαταω!
ΑΘΗΝΑ
Σας καλούμε όλους στην ομιλία του Richard M. Stallman :
Θέμα: “Η Πνευματική Ιδιοκτησία κατά της Κοινότητας”,
Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010 ώρα 18:00 – 21:00 BFEST,
Διεθνές Αντιεξουσιαστικό Φεστιβάλ της Εφημερίδας Βαβυλωνία
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Η Ένωση Ελλήνων Χρηστών και Φίλων Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα έχει την τιμή να σας ενημερώσει για την ακριβή ημερομηνία και ώρα της ομιλίας που θα παραθέσει ο Richard Stallman στη Θεσσαλονίκη.
Η ημέρα της εκδήλωσης είναι Τρίτη 1 Ιουνίου 2010 και η ώρα έναρξης 18:00.
Ο τόπος της εκδήλωσης είναι το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας "NOESIS", το οποίο βρίσκεται στο 6ο χλμ. της οδού Θεσσαλονίκης-Θέρμης. Το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας, προσφέρει στο κοινό θεάματα: Ψηφιακό Πλανητάριο, Προσομοιωτή και Κινηματογράφο Γιγαντοοθόνης καθώς και Μουσείο με τρια εκθετήρια (Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας, Αυτοκινήτων και Τεχνοπάρκο Συμμετοχικών Εκθεμάτων-Πειραμάτων).
Καποιος να του πει για τη Gilette.....Nemo είπε:
Καπου εκεί θα ειμαστε...Giama είπε:Αρκετά πιθανό να έρθω στη συνάντηση, κάπως πιο αργά όμως από τις 18:30-19:00.
Eμάς μας ρωτάς εάν σε προτιμάμε;Saulot είπε:Δεν νομίζω να παω Stallman, πρωτιμώ να δώ τις φατσες σας.