Συναυλίες Sandra στην Ελλάδα

Frank213

Retro Member
Joined
22 Σεπ 2007
Μηνύματα
148
Αντιδράσεις
6
Οι γνωστές ατάκες του Λεβέντη - "Αισχροί, προδοσία" κλπ - θα ταίριαζαν άριστα στη σικέ συναυλία την οποία μας σέρβιραν απόψε στη Τεχνόπολη.

Όταν ανακοινώθηκε ότι η γνωστή - από τη solo καριέρα της τη δεκαετία του 1980 - Sandra, θα έδινε συναυλία στη Τεχνόπολη, σκέφτηκα ότι θα είχα την ευκαιρία να δω κάτι ενδιαφέρον από τα παλιά. Είχε προηγηθεί η φιλότιμη προσπάθεια της θείας Samantha Fox νωρίτερα φέτος, οπότε είχα αρκετές ελπίδες.

Σήμερα το απόγευμα ο κόσμος άρχισε να μαζεύεται στο συναυλιακό χώρο και λίγο αργότερα ο γνωστός και εξαιρετικά συμπαθής Γιώργος Σανιέ της εκπομπής Rewind έβαλε μερικά πολύ γνωστά και καλά κομμάτια εποχής.

Ακολούθησε το συγκρότημα VHS (Very Hot Stuff όπως μας ενημέρωσαν) - ένα ελληνικό σχήμα το οποίο παίζει διασκευές από διάφορα συγκροτήματα της εποχής. Κιθάρα, μπάσο, πλήκτρα, τύμπανα, σαξόφωνο και γυναικεία φωνητικά μας χάρισαν περίπου μία ώρα μουσικής. Η προσπάθεια ήταν αν μη τι άλλο φιλότιμη και τα κομμάτια από αδιάφορα ως αρκετά καλά. Ο χορευτής στο τελευταίο κομμάτι ήταν μάλλον too much - ίσως ταίριαζε καλύτερα σε κάποιο gay strip bar. 'Οπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, οι VHS ήταν η καλύτερη παρουσία της βραδυάς.

Τα όργανα μαζεύτηκαν από τη σκηνή και αρκετά αργότερα εμφανίστηκε η Sandra. Εμφανώς γερασμένη και σαφώς χωρίς τον αέρα και τη δυναμικότητα της Samantha Fox, ξεκίνησε με το Maria Magdalena. Δεν έχω ξαναδεί καλλιτέχνη να ξεκινά με το καλύτερο (κατά γενική ομολογία) κομμάτι του.

Η καλλιτέχνις συνοδευόταν από δύο χορευτές οι οποίοι μάλλον βαριόντουσαν να κουνηθούν.

Η μουσική έπαιζε από CD και το ίδιο φάνηκε να ισχύει και για τη φωνή... δύο τραγούδια αργότερα η υποψία μου επαληθεύθηκε, καθώς η Sandra κατάφερε να "τραγουδά" με κλειστό το στόμα και το μικρόφωνο κατεβασμένο.

Το γενικότερο ξενέρωμα ήταν έκδηλο και ξεκίνησε το δούλεμα. "Τα λεφτά μας πίσω" φώναξαν κάποιοι, ενώ άλλοι σφύριζαν (όχι αδιάφορα).

Μεταξύ τραγουδιών η Sandra πάθαινε μία ανελέητη λογοδιάρροια εξιστορώντας διάφορες άσχετες φάσεις στο αδιάφορο, πλέον, κοινό.

Μερικά τραγούδια αργότερα βαρέθηκα τη κοροϊδία και πήγα για πιτόγυρα.

Ίσως κάποιος άλλος από εδώ μέσα να είδε το χάλι μέχρι το τέλος και να έχει να μας πει περισσότερα ευτράπελα.

Φαίνεται ότι η τύπισσα είχε αποφασίσει να έρθει για διακοπές στην Ελλάδα και ο διοργανωτής της πρότεινε μία αρπαχτή - άλλωστε η χώρα μας είναι γεμάτη κορόϊδα. Περίπου δύο χιλιάδες άτομα (κατά άλλους τρεις), με εισητήριο 35 Ευρώ, είναι καλή μπάζα για ένα playback - δε νομίζετε;

Περαστικά μας. Τουλάχιστον το πιτόγυρο ήταν καλό.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Και ειχα στεναχωρηθει που λογω υποχρεωσεων δεν καταφερα να ερθω...

Θελαμε να το βαλουμε στα News αλλα η λεξη "party" μας προβληματιζε...μαλλον δικαιως τελικα.

Κριμα παντως να βλεπω τη λιστα των "αρπακτων" να μεγαλωνει συνεχως.

Thanx for the review!
 
Ευχαριστούμε Φράνκι. Τώρα μπορώ να πω ότι ηρέμησα, γιατί εχθές κατά τις 20.00 ήμουν στο Mall και έβγαζα εισητήρια για μια ταινία και όταν είδα τη μεγάλη διαφημιστική αφίσα της "συναυλίας", σχεδόν αφηνίασα που το έχανα, καθώς δεν το είχα παρει καν χαμπαρι ότι θα ερχόταν. Κρίμα πάντως, πολύ κρίμα. Εννοώ για το playback...
 
Γιατι δεν ξερουν μερικες ποτε να σταματησουν και ξεφτιλιζονται ετσι?

ΑΝ δεν μπορει πλέον να τραγουδαει (μολις στα 46 της? :precry: ) τί τις θελει τις ''συναυλίες''?

Αλλά και πάλι ας εκανε μια live προσπάθεια. Νομιζω πως κανενας δεν πηγε με το σκεπτικο να ακουσει -ΤΗ- φωναρα, όλοι ηξεραν τι περιπου θα ακουγαν. Και να μην ειχε το τελειο αποτελεσμα το Live της απο αποψη φωνης , κανενας δεν θα την κατηγορουσε. Όχι τουλαχιστον οσο τωρα που μιλάμε για κοροϊδια.

Κριμα...
 
Η Sandra στην Πάτρα, την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011!

attachment.php


Είσοδος: 20 Ευρώ με ποτό.

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 6944421616

Disco Room, Αγίου Ανδρέου & Πατρέως
 
Καλά κρατιέται βλέπω...!!!
 
Θα σου πω όταν τη δώ από κοντά! :)
 
Πω πω... εκείνη τη μέρα δεν θα μπορέσω να πάω Πάτρα, και θα το ήθελα πολύ!

Πάντως το Disco Room δεν είναι μεγάλο σαν μαγαζί, απορώ που θα μπει ο κόσμος, λογικά θα γίνει μακελειό! :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Lord_Makro είπε:
Πω πω... εκείνη τη μέρα δεν θα μπορέσω να πάω Πάτρα, και θα το ήθελα πολύ!Πάντως το Disco Room δεν είναι μεγάλο σαν μαγαζί, απορώ που θα μπει ο κόσμος, λογικά θα γίνει μακελειό! :)
Ο ιδιοκτήτης έχει πάρει και τη διπλανή αίθουσα και τελειώνει τις ετοιμασίες, για να είναι έτοιμος την Τρίτη...

Με την καινούργια αίθουσα, ο χώρος γίνεται ο διπλός απ'οτι ήταν πριν.

Τα ξέρω από "πρώτο χέρι"... ;)

Πιστεύω οτι, δεδομένου της ημέρας, του target group (30s-40s) και της κρίσης (αν και μια χαρά τιμή είναι τα 20 Ευρώ), θα είμαστε Ο.Κ.
 
DINO είπε:
Ο ιδιοκτήτης έχει πάρει και τη διπλανή αίθουσα και τελειώνει τις ετοιμασίες, για να είναι έτοιμος την Τρίτη...Με την καινούργια αίθουσα, ο χώρος γίνεται ο διπλός απ'οτι ήταν πριν.
Αααα πολύ ωραία!! :)
 
Το 2008 απο το live της Sandra στην Αθηνα!

[video=youtube;5n8I-br2n1U]

Δειτε μετα το 3:15.... ΧΑΜΟΣ γινεται εκει!!!

Εαν γινει τετοιος χαμος σαν το βιντεο παραπανω,ο τυπος που εχει το μαγαζι θα πρεπει να κλεισει 4 με 5 αιθουσες!!!!! :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ωραια!! Αν γινει χαμος και ειναι ολοι ευχαριστημενοι μπορει να το σκεφτουν και για Αθηνα!! ;) Για οσους πατε περιμενουμε μετα εντυπωσεις !!! :D
 
Πριν 2-3 χρόνια στο Γκάζι δεν τραγούδησε - έδωσα 35 Ευρώ για να ακούσω ένα playback. Η σκηνική παρουσία ήταν μηδενική. Ανάμεσα στα τραγούδια φλυαρούσε περί ανέμων και υδάτων και από όσο θυμάμαι εκνεύρισε αρκετό κόσμο. Δεν ήμουν ο μόνος που έφυγε πριν το τέλος της παράστασης.

Η Σαμ τουλάχιστον τραγούδησε karaoke πριν μερικά χρόνια... η Σάντρα μας δούλεψε ψιλό γαζί. Αναρωτιέμαι τί θα γίνει με την Kim Wilde.
 
Frank213 είπε:
Πριν 2-3 χρόνια στο Γκάζι δεν τραγούδησε - έδωσα 35 Ευρώ για να ακούσω ένα playback. Η σκηνική παρουσία ήταν μηδενική. Ανάμεσα στα τραγούδια φλυαρούσε περί ανέμων και υδάτων και από όσο θυμάμαι εκνεύρισε αρκετό κόσμο. Δεν ήμουν ο μόνος που έφυγε πριν το τέλος της παράστασης. Η Σαμ τουλάχιστον τραγούδησε karaoke πριν μερικά χρόνια... η Σάντρα μας δούλεψε ψιλό γαζί. Αναρωτιέμαι τί θα γίνει με την Kim Wilde.
Μα η Sandra και την δεκαετια του 80 το 90% των εμφανισεων της ηταν playback!!! Υπαρχουν και καποια live αλλα ειναι πολυ λιγα!!

Παντως αν κρινουμε απο το παρακατω video ηταν live !!!


Περιμενουμε εντυπωσεις,πηγε κανεις απο εδω? Παντως απο το video φανηκε οτι ειχε πολυ κοσμο......!! Ζηλευω......!!!!!!:augenrollen:
 
Δεν το γνώριζα,αλλά δεν θα πήγαινα,για να την ακούσω playback (off topic : 'Εμαθα ότι έρχονται και οι Deep Purple στην Πάτρα)
 
O.K. Δεν μπόρεσα να πάω λόγω σοβαρής ίωσης του μικρού μου!

Δε μου έκανε καρδιά να τον αφήσω στην πεθερά μου, αλλά και σε οποιονδήποτε...

Ψάχνω όλη μέρα, φίλους και γνωστούς για εντυπώσεις...
 
Ειδα λιγο tele-time, καταρχην η Σαντρα ηταν πανέμορφη και πολυ φιλική με όλους, τραγουδησε ζωντανά και ειπε οτι εχει το πιο ζωντανο φαν-κλαμπ στην Ελλάδα, από όλες τις χωρες οτι δεν ασχολειται με το ιντερνετ ιδιαιτερα αλλα ο συζυγος της μαρτυρά κάποια πράγματα και ναι ηξερε και ονόματα ελληνων θαυμαστων, θα γραπτω και εγω στο φαν -κλαμπ της! τετοια σταρ δεν βγαινει κάθε μέρα, ενας νεαρός θαυμαστης εγινε ζωγραφος , δηλ. ηθελε να γίνει ζωγράφος για να την ζωγραφισει από παιδί, ειναι η μούσα του..τις εκανε και δώρα 2 ζωγραφιες, υπέροχες, στεναχωρεθηκα που δεν ειχα την δυνατότητα να την δω..την λατρευω!
 
Η SANDRA διέψευσε αυτή τη φορά όλες τις Κασσάνδρες!!! Ήταν απλά ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!! :D

Τραγούδισε LIVE όλες της τις επιτυχίες σε καινούριες, φρέσκες και πιο rock εκτελέσεις που ταιριάζουν περισσότερο με τη σημερινή της φωνή. Στο club γινόταν απίστευτος πανικός! Πάνω από 700 άτομα σε ένα χώρο που μετά βίας χωράει 500!!! Ο κόσμος ξετρελαμένος με τη SANDRA η οποία ήταν γλυκύτατη, φιλικότατη και τόσο ενθουσιασμένη με την ανταπόκριση του κόσμου που προς το τέλος του show δεν άντεξε και ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ προκαλώντας σε όλους μας ΣΟΚ!!! Ένα μόνο έχω να πω σε όσους δεν ήρθαν: ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΣΑΤΕ!!! :D

Για όσους θέλουν να γίνουν μέλη στο ελληνικό fan club:

http://www.facebook.com/home.php#!/group.php?gid=45245195131
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα