Συναυλίες Sandra στην Ελλάδα

Τα μεγάλα καναλια καλλιτεχνικου ενδιαφεροντος κάλυψαν το θεμα?
 
Εγω ειχα μαθει οτι ειχαν παει και οι Modern Talking στο ιδιο μαγαζι στη Πάτρα.... ξερει κανεις αν αληθευει?
 
οχι απλα χλωμο,αλλα ετοιμοθανατο..Οι Μ.Τ. οταν εμφανιζονται αμοιβονται αστρονομικα..
 
Σοβαρα ε? Αυτη τη λεπτομερεια ομολογω πως δε την γνωριζα! Παντως το συγκροτημα εχει διαλυθει απο το 2003 δε ξερω πως εννοουσαν οτι θα ερθουν οι "Modern Talking".. Ισως ερχοταν ο ενας απο τους 2 να φανταστω, ο Thomas Anders που εχει και τα main vocals σε ολα τα τραγουδια του συγκροτηματος... τελος παντων... η σχετικη ανακοινωση που ειδα στο διαδυκτιο ηταν η εξής: "

Την Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011 για μία και μοναδική εμφάνιση οι "Modern Talking".

Το ευρωπαϊκό συγκρότημα που δημιουργήθηκε στα τέλη του 1984 από τους Dieter Bohlen και Thomas Anders, έγιναν αμέσως γνωστοί όταν κυκλοφόρησαν το πρώτο τους hit «You' re my heart, you' re my soul» και κατέκτησε τις κορυφές των charts τη δεκαετία του '80, θα εμφανιστεί στο "Disco Room".

Disco Room Αγίου Ανδρέου και Πατρέως , Πάτρα

'Εναρξη 23.30
 
Συγνώμη αλλα τι στο καλό σχέση εχουν οι ΜΤ με αυτό το θρεντ;; :(
 
Διαγράφηκαν τα off topic
 
Ωωωω, ήμουν κι εγώ σε αυτή τη συναυλία !!! Τα πράγματα είναι έτσι όπως τα περιγράφουν οι προλαλήσαντες, τουλάχιστον από μέρους της κας Cretu : Ούτε μουσικοί, ούτε ορχήστρα, τραγούδησε από πλέη μπακ !!! Αυτό, όμως, δεν είχε ουδεμία επίπτωση στην τιμή του εισιτηρίου, το οποίο το πληρώσαμε ... λες και επρόκειτο να παίξει μια πλήρης μπάντα [νομίζω 35 ή 40 ευρώπουλα] !!!

Κι όμως .... όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο, από αυτή τη "συναυλία - ορισμό της αρπαχτής" αποκόμισα μερικά όμορφα πράγματα !!! Συγκεκριμένα : α) Μού άρεσε το στιλ, το ντύσιμο, η φινέτσα της κας Cretu !!! Ανέβηκε στη σκηνή με ένα μακρύ μαύρο φόρεμα, κάπως μαυρισμένη και, αν θυμάμαι καλά, ξυπόλητη !!! Μού έδωσε την εντύπωση μιας πολύ γοητευτικής, καλοβαλμένης 46-47χρονης !!! Και μάλιστα κατά τη διάρκεια του [ας το λέμε] λάιβ ούτε μια στιγμή δεν "παλιμπαίδισε", ούτε μια στιγμή δεν προσποιήθηκε την "μπεμπέκα" [παρά το γεγονός ότι εμείς "των 80ς οι εκδρομείς" .... με το γλυκούλι το baby face της την θυμόμαστε] !!! Η κα Cretu το "πέρασε" το μήνυμα : Πρέπει να ζούμε την ηλικία μας !!! β) Η όλη βραδυά ήταν σαν ένα "ταξιδάκι" στα χρόνια της εφηβείας μας !!! Στην αρχή μια μπάντα έπαιξε, και μάλιστα αξιοπρεπέστατα, τραγούδια από τα 80ς, μετά ο Γιώργος Σανιέ έπαιξε παλιά βιντεοκλίπς από τα 80ς, τα οποία είδαμε σε μια μεγάλη οθόνη, μετά ανέβηκε η κα Cretu .... Όπως και να ΄χει, όλα αυτά όλο και κάποιες αναμνήσεις μάς ξύπνησαν ......
 
To "Ηeat of the night" το ειπε εκεινη τη βραδιά? (Να ζητησω συγνωμμη και για το χθεσινο off topic)
 
(δεν υπάρχει πρόβλημα :D )

Από εκείνη τη μερα εχει ήδη ξανάρθει μια ακομα φορά και δεν ήταν playback και άκουσα τα καλύτερα για την εμφάνισή της. Ισως καλύτερα να βρουμε εκείνο το θρεντ και να ποστάρουμε εκεί και να πουμε καλά λόγια ;)
 
Πίσω
Μπλουζα