Βρε Phil δεν μου πουλάς ένα flashback2 που θέλω :animrolleyes::animrolleyes:phil_vr είπε:Αντε χαλαλι σου Dino.. μου πηρε μια ωρα να τα συμμαζεψω και να τα στησω για φωτογραφηση!Λιγα ακομα να ειχα και θα εκανα ταπετσαρια στον τοιχο ρε συ! Χμ.. ταπετσαρια ε?
All my Flashback's in their glory συν ενα μπροστα απο την TV παραδιπλα! Και το νεοαποκτειθεν XBOX in its box!
Dino υπαρχει καμια θεραπεια για την Atariτιδα? Αλλιως ειμαστε χαμενοι απο χερι!
..
Πλακα, πλακα Plink, με τις απιστευτες τιμες που εχω δει να τα χτυπανε κανονικα στην Ελλαδα, θα σε συμφερνε πολυ περισσοτερο να το παρεις απο εδω, συμπεριλαμβανομενων και των μεταφορικων!Plink είπε:Βρε Phil δεν μου πουλάς ένα flashback2 που θέλω :animrolleyes::animrolleyes:
Να σου πω την αλήθεια φίλε, εδώ το flashback2 δεν το έχω βρει πουθενά..ούτε ebay το έχω πετύχει.phil_vr είπε:Πλακα, πλακα Plink, με τις απιστευτες τιμες που εχω δει να τα χτυπανε κανονικα στην Ελλαδα, θα σε συμφερνε πολυ περισσοτερο να το παρεις απο εδω, συμπεριλαμβανομενων και των μεταφορικων!
Oh My God ! ! !phil_vr είπε:Αντε χαλαλι σου Dino.. μου πηρε μια ωρα να τα συμμαζεψω και να τα στησω για φωτογραφηση!Λιγα ακομα να ειχα και θα εκανα ταπετσαρια στον τοιχο ρε συ! Χμ.. ταπετσαρια ε?
All my Flashback's in their glory συν ενα μπροστα απο την TV παραδιπλα! Και το νεοαποκτειθεν XBOX in its box!
Dino υπαρχει καμια θεραπεια για την Atariτιδα? Αλλιως ειμαστε χαμενοι απο χερι!
..
metalcandyman είπε:Mια απο τα ιδια.Δεν ειμαι συλεκτης δεν με ενδιαφερουν αυτα και ουτε θα ηθελα να εχω ενα σωρο κονσολες σφραγισμενες και να ψαχνω να της πουλαω μετα σε διαφορα sites.Κατευθειαν ανοιγμα και πεταμα και το κουτι ουτε κουτια κρατουσα αν και απο καποιες κασσετες θα ηθελα να τα εχω.