Σχετικά με την ενότητα "Απώλειες"

Επιθυμείτε να αφαιρεθεί ή να κλειδωθεί η ενότητα Απώλειες;

  • Ναι, μας μαυρίζει την ψυχή. Συμφωνώ με τους παρακάτω λόγους. Όχι άλλα κηδειόχαρτα!

    Ψηφοφορίες: 16 44,4%
  • Επιθυμώ να παραμείνει για να υπάρχουν κάπου μαζεμένα τα διάφορα άτομα που "έφυγαν"

    Ψηφοφορίες: 20 55,6%

  • Συνολικοί ψηφοφόροι
    36
  • Η δημοσκόπηση ολοκληρώθηκε .
Ψήφισα το δεύτερο. Το θέμα όχι μόνο δε με ενοχλεί, αλλά το θεωρώ απαραίτητο. Έχω βρει αρκετό υλικό από εκεί για να περάσω στη βάση, κυρίως από τα σχόλια. Ημερομηνίες, γάμοι, παιδιά κλπ.
Επίσης ποιος κρίνει ποιος είναι ο σούπερσταρ που δικαιούται θέμα και ποιος όχι; Εγώ και ως μέλος, και στη βάση, έχω κάνει τεράστια προσπάθεια να βρω πληροφορίες για τους λιγότερο γνωστούς καλλιτέχνες. Κάθε μα κάθε πληροφορία ή σχόλιο είναι χρήσιμη. Τέλος, για τους πολύ γνωστούς γνωρίζουμε λίγο πολύ τα πάντα. Για τους "άσημους" ούτε δυο λόγια δεν αξίζει να χαλαλίσουμε;
Σίγουρα θα ήταν πολύ καλύτερο, αν υπήρχε ένα μικρό αφιέρωμα σε κάθε τέτοιο θέμα, αλλά πρακτικά δεν ξέρω πως θα γίνει. Αν είναι προαπαιτούμενο, κανείς δε θα τολμά να ανοίξει τέτοιο θέμα μην τυχόν και δεν είναι καλό το αφιέρωμα.
Τέλος, δεν καταλαβαίνω γιατί να ενοχλεί η "πρόσφατη δημοσίευση". Πάμπολλες φορές βλέπω στα πρόσφατα θέματα που δε συμμετέχω και δε με ενδιαφέρουν. Δε με ενόχλησε ποτέ.
Θέλω επίσης να πω, πως υπάρχουν καλλιτέχνες που είτε επειδή έζησαν ήσυχη ζωή είτε επειδή δεν ήταν πολύ γνωστοί σχολιάστηκαν μόνο κατά την είδηση του θανάτου τους. Έστω κι έτσι, καλό είναι να τους θυμόμαστε.
Κατά τα άλλα, υπάρχουν σίγουρα θέματα για διαγραφή -μαζί και δικά μου-, που ανοίχτηκαν και δεν "τράβηξαν" και δεν προσφέρουν και τίποτα ούτε στα μέλη ούτε στους αναγνώστες. Αλλά οι διαχειριστές θα πρέπει να χειριστείτε το ζήτημα αυτό με μια κάποια λεπτότητα, για να μην υπάρχουν και παρεξηγήσεις. Κατά τη γνώμη μου το θέμα των απωλειών πρέπει να υπάρχει.
 
Προφανώς δεν καταλαβαίνεις το νόημα του φόρουμ. Εδώ αναφέρουμε γεγονότα που από την δεκετία του 80 και του 90 κυρίως. Το φόρουμ είναι πολυθεματικό και μπαίνουμε για να θυμηθούμε παλιά παιχνίδια ηλεκτρονικά ή μη, ταινίες και τόσα ακόμη διαφορετικά θέματα. Το "άθλημα" που υπάρχει με τα thread θανάτων που όποιος προλάβει το ποστάρει κατευθείαν, δεν ταιριάζει στο site κατά την αποψή μου. Ποτέ δεν ταίριαζε και για αυτό δεν υπήρχε στο μακρινό παρελθόν από το 2006, που ξεκίνησε το φόρουμ. Αν τώρα έχει αλλάξει τόσο δραματικά και πρέπει να βλέπω μέρα παρά μέρα thread για το ποιός πέθανε λες και είμαστε κανένα site νεκροταφείου, δεν βλέπω τον λόγο να παραμείνω πλέον εδώ.
 
Παιδιά όπως και να το περιγράψουμε δεν παύει να είναι ανακοινώσεις θανατων σε φόρουμ ψυχαγωγίας και καθημερινές.
 
Καλημέρα σας. Λοιπόν, καθώς οι απόψεις είναι περίπου μοιρασμένες, ανευρέθη η Σολομώντειος λύση.

Σεβόμενος την άποψη της πλειοψηφίας αλλά και της σχεδόν ισοψήφιας μειοψηφίας, το subforum αυτό παραμένει μεν, αλλά οι νέες του αναρτήσεις δεν θα εμφανίζονται εφεξής στα Latest News (Τελευταίες Δημοσιεύσεις). Όσοι επιθυμούν να εξακολουθούν να λαμβάνουν ενημερώσεις για τις νέες δημοσιεύσεις του, μπορούν να πατήσουν το παρακάτω κουμπάκι (Watch / Παρακολούθηση) μέσα στην ενότητα. Έτσι και την δουλειά τους θα κάνουν και δε θα μαυρίζει η ψυχή αρκετών εξ ημών κάθε τρεις και λίγο.

1650177048701.png
 
Σε ευχαριστούμε Χρήστο και φυσικά όλα τα παιδιά της Διαχείρισης για την λύση που βρήκατε (παλιά και νέα Διαχείριση).
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα