Arduinna
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 25
Η συλλέκτρια μητέρα μου έχει σώσει αρκετά απο τα σχολικά βιβλία μας (τα δικά μου και το αδερφού μου). Βέβαια επειδή και οι δυό μας είμασταν παιδάκια με υπερανεπτυγμένη καλλιτεχνική φύση, τα βιβλία είναι έργα τέχνης (ή και καλλιτεχνικής τρομοκρατίας) στην κυριολεξία. Έτσι αφού τα σουλούπωσα όσο μπορούσα στο Photoshop (κάποια ήταν beyond repair και έτσι δεν τα ανεβάζω καν καθώς πολλοί θα αναρωτιόσασταν σε ποιά τάξη ακριβώς κάναμε αυτό το βιβλίο με θεματικό εξώφυλλο τους Iron Maiden) σας τα παραθέτω...

Και μία παρατήρηση...Δεν ξέρω πως είναι τα σημερινά βιβλία του δημοτικού αλλά τα σχολικά της δικής μου γενιάς ήταν απίστευτης αισθητικής (ένα τεύχος της Γλώσσας έχει εικονογράφηση εξ'ολοκλήρου απο τον Φασιανό) αλλά και πολύ ουσιαστικού περιεχομένου. Προφανως η μητέρα αντιλαμβανόμενη την επερχόμενη παρακμή έσωσε οτι μπορούσε απο το ένδοξο παρελθόν παρόλες τις κοροιδίες που της κάναμε οικογενειακώς για αυτή της την μανία.
Σ' ευχαριστώ μανούλα...
Προβολή συνημμένου 82888Προβολή συνημμένου 82889Προβολή συνημμένου 82890Προβολή συνημμένου 82891Προβολή συνημμένου 82892Προβολή συνημμένου 82893
Προβολή συνημμένου 82894Προβολή συνημμένου 82895Προβολή συνημμένου 82896Προβολή συνημμένου 82897
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: