φωτογραφίες από το Νηπιαγωγείο
Η πρώτη φωτογραφία είναι από τις γυμναστικές καλλιτεχνικές επιδείξεις στο τελος της σχολική χρονιάς, δεν είμαι καθόλου χαρούμενη με την όλη κατάσταση...Είμαι μεταμφιεσμένη για τις ανάγκες της καλλιτεχνικής μας εμφάνισης...
Στη δεύτερη φωτογραφία είμαι στην τάξη ανεβασμένη σε καρεκλάκι, με φόντο σχετική παράσταση για την 25η Μαρτίου, η ''φούστα'' του τσολιά είναι από χαρτί γκοφρέ και στη μέση πιασμένη με χαρτόνι και συρραπτικό (!). Επίσης και το καπελάκι είναι φτιαγμένο από χαρτί γκοφρέ, το χέρι στη μέση όλα τα λεφτά!
οι επόμενες δύο φωτογραφίες είναι από τη Β' τάξη, απαγγέλλω ποίημα σε χριστουγεννιάτικη εορτή στο σχολείο όπως διακρίνεται και στο φόντο υπάρχει καλλιτεχνική δημιουργία τάρανδοι και στην άλλη φωτογραφία έίμαι με αμφίεση κλόουν (χωρίς μακιγιάζ!) σε αποκριάτικη σχολική γιορτή
Προβολή συνημμένου 116420
επόμενες φωτογραφίες
Προβολή συνημμένου 116421
στην πρώτη φωτογραφία είμαι στις γυμναστικές-καλλιτεχνικές επιδείξεις στο τέλος της σχολικής χρονιάς στη Β' τάξη και στην επόμενη είμαι στη Γ' τάξη και απαγγέλλω ποίημα σε σχολική εορτή
επόμενες φωτογραφίες
στην πρώτη είμαι στην Δ' τάξη και επόμενες δύο στην Ε' τάξη, απαγγέλλω ποίημα σε σχολική γιορτή για τα Χριστούγεννα, η ενδυμασία για την εμφάνιση προέρχεται από αποκριάτικη στολή (είχα ντυθεί Ανοιξη) και παρουσιάσαμε σε σκετς τους 12 μήνες του χρόνου (12 παιδιά, εγώ ήμουν ο μήνας Απρίλιος), τις τέσσερις εποχές (τέσσερα παιδιά) και δύο παιδιά ήταν ο παλιός και ο νέος χρόνος.