Εγω περιμενω 3 μηνες και τον ξερω 4 χρονια,οπλισου με υπομονη και καλο κουραγιο φιλε Αmstrad1981.Το βραδυ θα σου ανεβασω φωτο να δεις τι ψαχνεις.
Κάνω αυτόματη αναζήτηση αναλογικών καναλιών, αλλά δεν βρίσκει κάτι...Wally είπε:Κανονικα στο UHF 36 επρεπε να το δει...Μια λυση ειναι να το συνδεσεις σε καποιο VHS VCR που θα ειναι με τη σειρα του συνδεδεμενο στη Composite ή την Scart εισοδο της TV σου και να παιζεις μεσω αυτου.
Για να ξενοιασεις και να εχεις και καλυτερη ποιοτητα απεικονισης μπορεις να κανεις ενα composite mod...
Έπειτα από πολλά χρόνια, χάρη στο φίλο Ace, κατάφερα με χειροκίνητο συντονισμό να "βγάλω" το σήμα του "Atari 2600" στη "Smart TV" μου...!!!Ace είπε:Απέφυγε την αυτόματη αναζήτηση καναλιών, γιατί το σήμα του 2600 στις μοντέρνες τηλεοράσεις έχω δει ότι περνάει "απαρατήρητο". Δοκίμασε με το manual tuning -σε analog πάντα- να βάλεις το 36UHF, αν και νομίζω ότι τα 2600 παίζουν πιο χαμηλά, κάπου στο 11UHF αν θυμάμαι καλά, ίσως και χαμηλότερα. Αν η τηλεόρασή σου δεν έχει manual tuning δοκίμασε σε κάποια που να έχει και ψάξε τις συχνότητες από την αρχή μία-μία, με το χέρι. Εννοείται με ανοιχτό το ATARI, έτσι;![]()
Τέλος όσον αφορά στο βύσμα, το 2600 σου, δεν έχει το κλασικό ομοαξονικό RF, όπως το παρακάτω;
Αν ναι δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο, γιατί αυτό που δείχνει η εικόνα που ανέβασες, είναι κυρίως για δορυφορικές συνδέσεις.