Eυχαριστω Κατερινακι! Αν δεις την πρωτη φωτο,κατω δεξια,θα δεις 2 ταπες απο τα Cheetos.katerinak είπε:η αδερφη μου εκανε ταποσυλλογη και τις εβαζε σε σακουλακι.Θυμαμαι καποιες με τον chester,δεν ξερω ομως τι απεγιναν..
ωραια η συλλογη σου stayros!!
την ειδα γι αυτο και τη θυμηθηκαstayros είπε:Eυχαριστω Κατερινακι! Αν δεις την πρωτη φωτο,κατω δεξια,θα δεις 2 ταπες απο τα Cheetos.Η μια ειναι με τον Chester
Βλέπω καλά? Είναι ο ποδοσφαιριστής Κώστας Φραντζέσκος του Παναθηναϊκού?morfeas-dsl- είπε:Καλησπερα! Βρηκα την παλια μου συλλογη με ταπες και ειπα να σας την ποσταρω στο ρετρομανιαξ μηπως και προσφερω καμμια αναμνηση σε καποιον/καποια .
Δεν τις εβγαλα μπρος-πισω λογω χρονου αλλα εαν καποιος θελει καποια συγκεκριμενη μπορει να μου πει
Πολλες ειναι ταπες απο γαριδακια, αλλες μαρκας poisson, αλλες απο παγωτα και τελος αρκετες απο ποκεμον τοτε που ηταν κατι το αγνωστο. Οι περισσοτερες ειναι απο τις αρχες της δεκαετιας του '90.
Προβολή συνημμένου 34589
Αν δεν μαζευα και δεν ασχοληθηκα, μαλλον γιατι ειχα μεγαλωσει λιγο, η συλλογη σου και η κατασταση της ειναι αξιοζηλευτη.vaggos_vankel είπε:Και εδώ οι υπόλοιπες