Metalcandyman
Billy Mitchell εκ Σερρών
- Αντιδράσεις
- 6.038
Mην ανησυχεις αριαδνη υπαρχει κανονικα και σε γνωστα sites που μπορεις να δεις ταινιες και σειρες onlineΤο χασαμε
Mην ανησυχεις αριαδνη υπαρχει κανονικα και σε γνωστα sites που μπορεις να δεις ταινιες και σειρες onlineΤο χασαμε
Μάλλον λες για την αρχική του 57. Εγω είδα του 82 - Από τις εκπληκτικότερες ταινίες -δικαστικό δράμα που έχω δει. Ο Ραλφ Ριτσαρντσον στην τελευταία του ταινία (πέθανε την επόμενη χρονιά). Η ταινία γυρίστηκε το 82 και υπάρχει δωρεάν στο ytube. (Έψαχνα για καιρό στα τόρρεντ αλλά υπάρχει μόνο του 57). Ενδιαφέρον οτι παίζει ο Μπο Μπρίτζις - αδερφός του Τζεφ, σε έναν ρόλο που είναι παρόμοιος με του Τζεφ στην "Ακρη του νήματος" - "Jagged edge".Χθες το βράδυ είδα το "Μαρτυς κατηγορίας" με έναν εκπληκτικό Τσάρλς Λώτον.
Την έχω προγραμματίσει να την δω του 82' , έχω δει τον" μάρτυς κατηγορίας "με την Μαρλεν Ντιντχιχ και δεν ξέρω αν του 82' μπορει να συγκριθει μαζί τηςΜάλλον λες για την αρχική του 57. Εγω είδα του 82 - Από τις εκπληκτικότερες ταινίες -δικαστικό δράμα που έχω δει. Ο Ραλφ Ριτσαρντσον στην τελευταία του ταινία (πέθανε την επόμενη χρονιά). Η ταινία γυρίστηκε το 82 και υπάρχει δωρεάν στο ytube. (Έψαχνα για καιρό στα τόρρεντ αλλά υπάρχει μόνο του 57). Ενδιαφέρον οτι παίζει ο Μπο Μπρίτζις - αδερφός του Τζεφ, σε έναν ρόλο που είναι παρόμοιος με του Τζεφ στην "Ακρη του νήματος" - "Jagged edge".