Ταινίες με το αληθινό όνομα ή ονοματεπώνυμο

Ο Στάθης Ψάλτης στο μεγαλύτερο ποσοστό των ταινιών που παίζει (μην πω εξ'ολοκλήρου) έχει τ'όνομα του. Καμικάζι Αγάπη μου, Έλα ν'αγαπηθούμε Ντάρλινγκ, Βασικά Καλησπέρα σας είναι μερικές. Επίσης ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο Πάνος Μιχαλόπουλος, η Ρένα Παγκράτη και η Σοφία Αλιμπέρτη σε κάποιες από τις παραπάνω ταινίες είχαν κανονικά τα ονόματά τους.
 
bambinella 100 είπε:
Σ' αυτη την τελευταια ταινια, το μικρο τους ονομα διατηρουν και οι ηθοποιοι, Λευτερης Βουρνας, Χρονης Εξαρχακος, Νορα Βαλσαμη, Χρηστος Νομικος, Ελενη Προκοπιου, Μαρια Ιωαννιδου.
Να συμπληρωσω κατι ακομα για Το κοροϊδακι της πριγκηπεσας.

Και η Μπετυ Αρβανιτη θα ειχε ισως το δικο της ονομα στην ταινια, αλλα ο σκηνοθετης προτιμησε να διατηρησει το ονομα Μαιρη που προερχοταν απο την πρωταγωνιστρια του θεατρικου εργου, Μαιρη Χρονοπουλου. Η Μαιρη Χρονοπουλου επροκειτο μεχρι τελευταια στιγμη να ερμηνευσει και κινηματογραφικα το ρολο που ειχε κρατησει θεατρικα, αλλα δεν συμφωνησε στη σειρα των ονοματων. Ετσι το ρολο πηρε τελικα η Μπετυ Αρβανιτη.
 
στην ταινια "η βαλιτσα του παπα" ο Νικος Γαλανος παιζει με το πραγματικο μικρο του ονομα
 
Στην ταινία "Μαριχουάνα στοπ" ο Γιώργος Πάντζας παίζει με το μικρό του όνομα. Και από σήριαλ ο Κώστας Καρράς διατηρεί το μικρό του όνομα στα "Ο χήρος η χήρα και τα χειρότερα" (Κώστας Φωτιάδης) και στο "Πάτερ Ημών" (Κώστας Στεργίου).
 
Παιδιά δεν ξέρω αν το έχει αναφέρει κάποιος πιο πάνω, αλλά εμένα αμέσως μου ήρθε στο μυαλό το γκεστ της Αλίκης (ως Αλίκη Βουγιουκλάκη) στο "Ο παράς κι ο φουκαράς"!

Όταν βλέπω την ταινία, περιμένω πως και πως το στιγμιότυπο!
 
Πίσω
Μπλουζα