Ταινίες με το αληθινό όνομα ή ονοματεπώνυμο

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας katerinak
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ο Στάθης Ψάλτης στο μεγαλύτερο ποσοστό των ταινιών που παίζει (μην πω εξ'ολοκλήρου) έχει τ'όνομα του. Καμικάζι Αγάπη μου, Έλα ν'αγαπηθούμε Ντάρλινγκ, Βασικά Καλησπέρα σας είναι μερικές. Επίσης ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο Πάνος Μιχαλόπουλος, η Ρένα Παγκράτη και η Σοφία Αλιμπέρτη σε κάποιες από τις παραπάνω ταινίες είχαν κανονικά τα ονόματά τους.

bambinella 100 είπε:
Σ' αυτη την τελευταια ταινια, το μικρο τους ονομα διατηρουν και οι ηθοποιοι, Λευτερης Βουρνας, Χρονης Εξαρχακος, Νορα Βαλσαμη, Χρηστος Νομικος, Ελενη Προκοπιου, Μαρια Ιωαννιδου.
Να συμπληρωσω κατι ακομα για Το κοροϊδακι της πριγκηπεσας.

Και η Μπετυ Αρβανιτη θα ειχε ισως το δικο της ονομα στην ταινια, αλλα ο σκηνοθετης προτιμησε να διατηρησει το ονομα Μαιρη που προερχοταν απο την πρωταγωνιστρια του θεατρικου εργου, Μαιρη Χρονοπουλου. Η Μαιρη Χρονοπουλου επροκειτο μεχρι τελευταια στιγμη να ερμηνευσει και κινηματογραφικα το ρολο που ειχε κρατησει θεατρικα, αλλα δεν συμφωνησε στη σειρα των ονοματων. Ετσι το ρολο πηρε τελικα η Μπετυ Αρβανιτη.

στην ταινια "η βαλιτσα του παπα" ο Νικος Γαλανος παιζει με το πραγματικο μικρο του ονομα

Στην ταινία "Μαριχουάνα στοπ" ο Γιώργος Πάντζας παίζει με το μικρό του όνομα. Και από σήριαλ ο Κώστας Καρράς διατηρεί το μικρό του όνομα στα "Ο χήρος η χήρα και τα χειρότερα" (Κώστας Φωτιάδης) και στο "Πάτερ Ημών" (Κώστας Στεργίου).

Παιδιά δεν ξέρω αν το έχει αναφέρει κάποιος πιο πάνω, αλλά εμένα αμέσως μου ήρθε στο μυαλό το γκεστ της Αλίκης (ως Αλίκη Βουγιουκλάκη) στο "Ο παράς κι ο φουκαράς"!

Όταν βλέπω την ταινία, περιμένω πως και πως το στιγμιότυπο!

Τιτλοι ταινιων με αληθινα ονοματα η επωνυμα ηθοποιων

Βεγγος 1.Ειναι ενας τρελλος τρελλος Βεγγος,2.Βοηθεια ο Βεγγος φανερος πρακτωρ 000,3.Τρελλος παλαβος και Βεγγος.4.Δοκτωρ Ζι-Βεγγος,Θου Βου φαλακρος πρακτωρ 000 επιχειρηση γης μαδιαμ,5.Ποιος Θανασης,6.Ενας Βεγγος για ολες τις δουλειες,7.Ο Θανασης η Ιουλιετα και τα λουκανικα,8.Τι έκανες στον πόλεμο Θανάση,9.Θανάση πάρε το όπλο σου,10.Δικτάτωρ καλεί Θανάση,11.Ο Θανάσης στη χώρα της σφαλιάρας
12.Ο παλαβός κόσμος του Θανάση,13.Βέγγος, ο τρελλός καμικάζι,14.Θανάση σφίξε κι άλλο το ζωνάρι,15.Ο Θανάσης και το καταραμένο φίδι
και υπαρχει αλλη μια ταινια με τιτλο Βεγγος ο υπεροχος που ειναι συραφες απο αποσπασματα ταινιων
Βιντεοταινιες 1.
Ο Θανάσης στη χώρα του Θα,2.Υπαστυνόμος Θανάσης,3.Θανάσης ο βομβιστής
Τηλεοπτικες σειρες 1.Αστυνόμος Θανάσης Παπαθανάσης

Τελευταία επεξεργασία:
Βλαχοπουλου Κινηματογραφικες ταινιες:1.Βιβα Ρενα,2.Η Ρενα ειναι οφ-σάϊντ,3.Ρενα να η ευκαιρια.4.Ρενα τα ρεστα σου
Βιντεoταινιες:1.Mια Ρενα διχως φρενα,2.Ορμα Ρενα στην αρενα
Βουγιουκλακη 1.Η Αλικη στο ναυτικο,2.Aliki my love,3.Η Αλικη Δικτατωρ
Παπαμιχαηλ: Δημητρη μου,Δημητρη μου
Καρεζη:Τζενη Τζενη
Κωνστανταρας: O Λαμπρουκος μπαλαντερ
Βουτσας:1.Ο Κωτσος και οι εξωγηινοι,2.O Kωτσος στην Ε.Ο.Κ.,3.Ο Kωτσος εξω απο το Ν.Α.Τ.Ο.
Γκιωνακης: O Γιαννης τακανε θαλασσα
Παραβας: O Σταυρος ειναι πονηρος

Τελευταία επεξεργασία:
Σωτηρης Μουστακας στην βιντεοταινια Σωτηρης ο κροκοδειλακιας
Μαρκος Λεζες σε 3 βιντεοταινιες Λεζεντανο ο εκδικητης,Λεζεντανο ο μπατσος,Λεζεντανο ο πιλοτος της συμφορας
Χαρρυ Κλυνν σε 1 κινηματογραφικη ταινια Εις μνήμην Χάρρυ Κλυνν ... και κλάμα, και σε 2 βιντεοταινιες Χάρρυ Κλυνν Μίστερ Τραμπάκουλας και Χάρρυ Κλυνν και πάσης Ελλάδος
και ενδεχομενος αν υποθεσουμε το λαλακης βγαινει απο το νικολακης για τον Νικο Παπαναστασιου Λαλακης ο εισαγομενος κινηματογραφικη ταινια

Πίσω
Μπλουζα