Ταινίες των 80ς στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 ;

Gifra

RetroWannaBe
Joined
3 Νοέ 2012
Μηνύματα
64
Αντιδράσεις
17
'Σημαντικές αλλαγές αποφασίστηκαν σήμερα για το πρόγραμμα του Antenna σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Βήματος»...

...ενώ στις 18.00 - 20.00 καθιερώνεται ζώνη ελληνικών ταινιών της δεκαετίας '80 _ δηλαδή της εποχής της βιντεοκασέτας με Στάθη Ψάλτη, Σταμάτη Γαρδέλη και Σοφία Αλιμπέρτη'

Πηγή
 
Gifra είπε:
'Σημαντικές αλλαγές αποφασίστηκαν σήμερα για το πρόγραμμα του Antenna σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Βήματος»......ενώ στις 18.00 - 20.00 καθιερώνεται ζώνη ελληνικών ταινιών της δεκαετίας '80 _ δηλαδή της εποχής της βιντεοκασέτας με Στάθη Ψάλτη, Σταμάτη Γαρδέλη και Σοφία Αλιμπέρτη'

Πηγή
Αυτή η είδηση είναι αληθής γιατί μέχρι και τρέιλερ βγήκε για την νέα ζώνη ταινιών του '80.

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πολύ ενδιαφέρον! Να επιστρέψει δριμύτερος ο ελληνικός κινηματογράφος στην ελληνική τηλεόραση! Ας γίνει η αρχή με αυτές και ας ακολουθήσουν πάλι και παλιότερες...
 
Ο Ant1 ετοιμαζει προβολη Βιντεοταινιων

Ο Αντ1 οπως γραφει και ο τιτλος του θεματος ετοιμαζεται για να παρει πακετο με ταινιες για να της προβαλει πριν το Δελτιο ειδησεων οπως ειχε κανει και ο Alpha πριν μερικους μηνες!

πηγη : http://www.kamarinia.gr/article/item/180442-etoimasteite-gia-ateleioto-stathe-psalte-ston-ant1
 
Γιαννη καποιο αλλο μελος του Forum ανοιξε αυτο το θεμα χθες η προχθες αλλα δεν ξερω που ειναι.Απλα στο λεω να ξερεις.
 
Μακαρι.Αν και πλεον με το intnernet δεν χρειαζομαστε την τηλεοραση(μη πω τωρα τπτ για τα τουρκικα)
 
Να κάνω μια διευκρίνηση εδώ.

Δεν προκετε για μια εκπομπή οπου τυχαία είδα χθες trailer ,με τίτλο " greek lovers " και να σας πώ την αλήθεια δεν έχω καταλάβει ακόμα με τι θα ασχολείτε.

Πρέπει να ναι άσχετο το ένα με τ άλλο.

Για τις ταινίες πάντος 1η φορά απο σας εδώ το ακούω. Για μένα έχει ήδη αποτιχει η προσπάθεια...
 
Αυτο πρεπει να'ναι απο τις 28 Γεναρη 6 το απογευμα ΑΝΤ1

 
Ενταξει επανέχρομαι επι του θέματος . Το πρόγραμμα "greek lovers" δεν θα είναι εκπομπή ή κάτι τέτοιο ,αλλά προβολή τενιών δεκαετίας 80.

Απέτιχε πρίν κάν αρχίσει.

Αλήθεια πιστεύει κανείς σας οτι θα πέχτουν βιντεοταινίες? Καλά άντε ας βάλουν 1-2 του Καραγιάννη έτσι για τα μάτια...

Συμφορουμίτες θέλω την άποψή σας!

Αλήθεια πιστεύει κανείς απο δω μέσα οτι ειπάρχει έστω και μια στο εκατομύριο πιθανότητα να βάλουν για παράδειγμα το "Γιό του πάρτα όλα" ή αντίστιχες trashοβιντεοταινίες που γουστάρουμε??
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
metalcandyman είπε:
Γιαννη καποιο αλλο μελος του Forum ανοιξε αυτο το θεμα χθες η προχθες αλλα δεν ξερω που ειναι.Απλα στο λεω να ξερεις.
Δεν ειδα κατι , αν υπαρχει ηδη θεμα ας το μεταφερουν οι mods.

Στο θεμα τωρα λογικα θα βαλουν τις κλασσικες ταινιες οπως αυτες που εβαλε ο Alpha.
 
Οι ταινιες αυτες - τουλαχιστον οσες ανακοινωθησαν - δεν ειναι βιντεοταινιες - οποτε να μεταφερουμε το thread του/της gifra στο σωστο μερος και να κολλησουμε αυτο εκει.

done.
 
herco είπε:
Οι ταινιες αυτες - τουλαχιστον οσες ανακοινωθησαν - δεν ειναι βιντεοταινιες - οποτε να μεταφερουμε το thread του/της gifra στο σωστο μερος και να κολλησουμε αυτο εκει.
done.
Οντως λεει "την εποχη της βιντεοκασσετας" και μπερδευτικα!!

@herco αν θελετε σβηστε και τα ποστ που φαινοντε εκτος κουβεντας που προηλθαν απο την συνχωνευση, νομιζω θα ηταν καλυτερο για το θεμα.
 
απο τι ξερω ο αντ1 εχει αγορασει τα δικαιωματα απο 80 ταινιες δεν μπορει ολες να ειναι κινηματογραφικες θα παιξει και βιντεοταινιες λογικα
 
Δεν ξέρω ρε παιδιά! Μακάρι να παίξει καμια βιντεοταινιούλα, έτσι για να φτιαχτούμε, και όχι μόνο ταινίες του Καραγιάννη. Κι οι τελευταίες όμως είναι "μια κάποια λύση", γιατί επί τουλάχιστον 15ετία αποκλείονται σταθερά από τα προγράμματα όλων των σταθμών, οι οποίοι εμμένουν είτε στις πολύ παλιές ταινίες (μέχρι και '79) είτε στις πρόσφατες (από 1997 και πέρα). Όλη η ενδιάμεση παραγωγή απουσιάζει. Μετά το κλείσιμο των αλήστου μνήμης Tempo (ex-New) & πριν ένα χρόνο και του Alter (που έπαιζε βιντεοταινίες μέχρι και πριν πέντε-έξι χρόνια), όλη αυτή η παραγωγή είναι σαν να μην υπήρξε ποτέ. Μακάρι να δούμε κάτι... Έτσι να δούμε ένα "Βλακούν", μια "Μεγάλη Απόφραξη", και τι στον κόσμο!!!
 
και το star channel πριν γινει οπως ειναι τωρα επαιζε καθε απογευμα βιντεοταινιες πιο πολυ ταμτακο τσακωνα και ψαλτη αλλα το σταματησε και μετα ειχε μεινει μονο το αλτερ δεν ξερω αν στα καναλια της επαρχιας παιζουν ακομα μια περιοδο το αθηνα tv επαιζε καποιες πολυ καμμενες οπως και το τηλεαστυ και το extra 3 μερικα βραδυα που παιζαν γερασιμιδου και το φανταροι για κλαμματα και το Bluesky καποια απογευματα ομως επαιζε συνεχεια τις ιδιες (ραντεβου με τον θανατο, οι μπατσοι πουλαν την ηρωινη 1 & 2 )
 
Gifra είπε:
Από Δευτέρα 28 Ιανουαρίου μέχρι Παρασκευή 01 Φεβρουαρίου θα προβληθούν (18.00-20.00) οι ταινίες :Ο καβαλάρης των F.M. stereo, Καμικάζι αγάπη μου, Όταν οι ρόδες χορεύουν, Πες τα βρωμόστομε και Ράκος...Νο14
Από Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου μέχρι την Παρασκευή 8 του μήνα :

Τρελάδικο πολυτελείας, Ο ροζ γάτος, Ψηλός λιγνός και ψεύταρος, Ο πρωτάρης μπάτσος και η τροτέζα, Ο Ταμτάκος στο ναυτικό (βιντεοταινία)

Πηγή

Και οι 10 πρώτες ταινίες είναι παραγωγές της Γιώργος Καραγιάννης & Σια . Διαβάζω ότι ο ΑΝΤ1 έχει εξασφαλίσει πακέτο 80 περίπου ταινιών της δεκαετίας του '80.
 
Λέτε να το κάνουν όπως και στον ALPHA, δηλαδή με μπιπ στις βομολοχίες και κομμένες σκηνές ; Εμένα πάντως πολύ πιθανο μου φαίνεται.
 
βλεπω αυτη την στιγμη καβαλαρη των fm stereo και δεν μπορω να καταλαβω τι επεξεργασια εχουν κανει ειναι σαν να εχουν κανει πολυ μεγαλο ζουμ και το αποτελεσμα δεν ειναι και το καλυτερο
 
Πίσω
Μπλουζα