Amen brother :afro:exetlaios είπε:2) Εχετλαίε είσαι ο θεός μας
Μπανάνα είναι βρε πονηρέ !AA+ είπε:Τι έχει η τσίτα στο στόμα της;... Δεν είναι πάντως κίτρινο!
exetlaios είπε:Ε, όχι και δεν υπάρχει !
Για ψάξε λίγο καλύτερα ...
μάλλον όχι και τόσο τολμηροί.. σε πολλά τεύχη, τα καρέ με τα επίμαχα σημεία ήταν λογοκριμένα όπου τα "αισθησιακά" μέλη των πρωταγωνιστών ήταν μαυρισμένα --ενίοτε και τυπωμένα ως αρνητικό--Dominion είπε:Mια χαρά τα βρίσκω τα περιοδικάκια...μάλλον ήτανε πιο τολμηροί οι τότε έλληνες από τώρα βάζανε και κάνα καλοσχεδιασμένο κωλαράκι στα εξώφυλλα (exploitation retro)
Ίδιας (στρατιωτικής) θεματολογίας ήταν νομίζω και το ΜΠΟΜΠΟΣ αν και σαφώς υποδεέστερο ως σχεδιασμό και πλοκή.Starbuck είπε:Πιο πολύ βέβαια θυμάμαι το Ταρατατά που ήταν αρκετά ομαλό, ένας φαντάρος που διπλαρώνει γκόμενες..
αν δεν κάνω λάθος, ο Μπόμπος ήταν μαθητής κι όχι φανταράκι.exetlaios είπε:Ίδιας (στρατιωτικής) θεματολογίας ήταν νομίζω και το ΜΠΟΜΠΟΣ αν και σαφώς υποδεέστερο ως σχεδιασμό και πλοκή.Νομίζω έχω ένα τεύχος (ΜΠΟΜΠΟΣ) με τίτλο "το κοντάρι της σημαίας" !
Στις ταινίες και στα ανέκδοτα, έτσι ήταν.Starbuck είπε:αν δεν κάνω λάθος, ο Μπόμπος ήταν μαθητής κι όχι φανταράκι.