Συμπαθητική σειρά, αν και κατά την γνώμη μου δεν συγκαταλαγέτεται στις κορυφαίες δουλειές του Μανουσάκη που οι σειρές του λίγα χρόνια μετά και ειδικά τοπρώτο μισό της δεκαετίας του ΄00, άφησαν εποχή με κορυφαίο το ανεπανάληπτο "Μη μου λες αντίο".
Δεν ξέρω ας μου επιτραπεί να πω πως το πρωταγωνιστικό δίδυμο Βούρος-Σταθακοπούλου ποτέ δεν μου άρεσε και σαν υποκριτικό παίξιμο και σαν εν γένει εμφάνιση και παρουσία όχι μόνο στο εν λόγω σήριαλ αλλά γενικά στην πορεία τους και οι δυο ηθοποιοί κινούνταν επιεικώς στην μετριότητα.
Άνευροι, μονόχνωτοι, δεν αποτύπωναν ούτε στο υποσυνείδητο του τηλεθεατή κάποια μικρή έστω δόση θαυμασμού ή αποδοχής. Και κατά συνέπεια δικαίως σε όποια σήριαλ έπαιξαν, επισκιάστηκαν καταλυτικά από τους συμπρωταγωνιστές τους με χαρακτηριστική άνεση.
Όσο για τον Μανούσο Μανουσάκη πιστεύω πως ήταν μια κατηγορία μόνος του. Μας χάρισε εκπληκτικές δουλειές στην τηλεόραση που μνημονεύονται ακόμα, με τεράστια αποδοχή από το κοινό, αν και στάθηκε ίσως περισσότερο από ότι έπρεπε στους αταίριαστους έρωτες. Κατά την γνώμη μου κατατάσσεται τουλάχιστον τις τρεις τελευταίες δεκαετίες στην κορυφή των σκηνοθετών-δημιουργών της ελληνικής τηλεόρασης.