Ναι τα εχει ολα τα επεισοδια.καποια επεισοδια βλεπω δειλα δειλα ανεβαινουν καπου
δεν θα πω που.αληθεια παιδια η Βασια παναγοπουλου
υπαρχει περιπτωση να εχει κατι;αν την περναμε μια συνεντευξη
θα μας κατατοπιζε.
Εγώ την έχω δει 2 φορέςΞέρει κανείς από εσάς την Παναγοπούλου?????
Το ΡΙΚ δεν τα κρατησε, τα επεστρεψε στην ΕΡΤ και η ΕΡΤ μετα τα....εξαφανισε!Για το νήμα 158 κάποια απάντηση; Έχετε κάτι υπόψη;
Είναι στο 7ο επεισόδιο της πολυαγαπημένης μας σειράς ημερομηνία 6-3-1985. Το επειδόδιο υπάρχει ολόκληρο στο youtube.Πολλοί από εσάς θα θυμάστε μια σπαρταριστή σκηνή της σειράς στην οποία ο Ιάκωβος Ψαρράς - προφανώς εξαγριωμένος από τη δυνατή μουσική που έπαιζε στη διπλανή πολυκατοικία - έριξε έναν τεράστιο κουβά νερό πάνω στους πιτσιρικάδες που έκαναν party με αποτέλεσμα να επέμβει η αστυνομία για να τον συλλάβει. Έτυχε να παρακολουθήσω την επίμαχη σκηνή από μικρός αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο επεισόδιο γυρίστηκε.
Το μόνο που ξέρω είναι πως ο καυγάς ανάμεσα στον Ιάκωβο και τους άτακτους πιτσιρικάδες εκτυλίσσεται λίγο πριν τους τίτλους τέλους.
Θα μου φαινόταν πολύ περίεργο αν έβλεπα σε μια σκηνή μαζί (σε κάποιο σήριαλ) τον Λαέρτη Μαλκότση με Βάσια Παναγοπούλου και Γιολάντα Μπαλαούρα απ' την άποψη πλέον ότι θα φαίνονταν ίσα ηλικιακά ενώ στα Λιονταράκια ήταν ο Βενιαμίν. Τώρα πιστεύω θα φαίνονταν συνομήλικος με τις άλλες ηθοποιούςΠολύ καλός ηθποιός ο Λαέρτης Μαλκότσης (από παιδάκι φαινόταν οτι θα γινόταν), και με ήδη σημαντική πορεία σε θέατρο/κινηματογράφο/τηλεόραση. Όπου τον έχω δει ήταν πραγματικά καλός
Θα μου φαινόταν πολύ περίεργο αν έβλεπα σε μια σκηνή μαζί (σε κάποιο σήριαλ) τον Λαέρτη Μαλκότση με Βάσια Παναγοπούλου και Γιολάντα Μπαλαούρα απ' την άποψη πλέον ότι θα φαίνονταν ίσα ηλικιακά ενώ στα Λιονταράκια ήταν ο Βενιαμίν. Τώρα πιστεύω θα φαίνονταν συνομήλικος με τις άλλες ηθοποιούς