V.I.Smirnov
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 113
Ξεκαθαρίζω ότι παρόλο που ακούγεται απαξιωτικό αυτό που έγραψα δεν έχω καμιά τέτοια πρόθεση.
Είναι απλώς η προσωπική μου άποψη.
Την έγραψα και στην αρχή ευθαρσώς και την ξαναγράφω και εδώ.
Το να παρουσιάζεις τυφλά τους τίτλους και τις περιλήψεις δεν προσφέρει σχεδόν τίποτε.
Δεν δίνεις κάτι που δεν μπορεί να βρεθεί εύκολα αλλού.
Π.χ. στο 90lepta.com, θα βρούμε αμέσως όλες αυτές τις ταινίες ανά πρωταγωνιστή ή χρονολογικά
και φυσικά τις περιλήψεις (μάλλον ίδιες με τις δικές σου).
Το ουσιώδες θα ήταν αν έβαζες από τις ταινίες, έστω όχι απ' όλες, κάποιες χαρακτηριστικές σκηνές,
π.χ. ένα 10λεπτο απόσπασμα ή έκανες ένα "compilation"-συλλογή με σκηνές από τους πρωταγωνιστές,
όπως αυτό
Αυτό σημαίνει, ας πούμε, επιλεκτική παρουσίαση - που εσύ είπες ότι κάνεις.
Εξάλλου δεν είναι πιο δύσκολο να κόψεις μια σκηνή 5 λεπτών αντί για τα 3 λεπτά των τίτλων.
Ότι είπα, το είπα για να έχει μεγαλύτερη ανταπόκριση ο κόπος σου, όχι να απαξιώσω την προσπάθειά σου.
Επι του προκειμένου, είναι δικαίωμά σου να κάνεις ότι και όπως θέλεις - αλλά και δικό μου να θεωρώ αυτό που κάνεις ανούσιο και άχρηστο.
-
Είναι απλώς η προσωπική μου άποψη.
Την έγραψα και στην αρχή ευθαρσώς και την ξαναγράφω και εδώ.
Το να παρουσιάζεις τυφλά τους τίτλους και τις περιλήψεις δεν προσφέρει σχεδόν τίποτε.
Δεν δίνεις κάτι που δεν μπορεί να βρεθεί εύκολα αλλού.
Π.χ. στο 90lepta.com, θα βρούμε αμέσως όλες αυτές τις ταινίες ανά πρωταγωνιστή ή χρονολογικά
και φυσικά τις περιλήψεις (μάλλον ίδιες με τις δικές σου).
Το ουσιώδες θα ήταν αν έβαζες από τις ταινίες, έστω όχι απ' όλες, κάποιες χαρακτηριστικές σκηνές,
π.χ. ένα 10λεπτο απόσπασμα ή έκανες ένα "compilation"-συλλογή με σκηνές από τους πρωταγωνιστές,
όπως αυτό
Αυτό σημαίνει, ας πούμε, επιλεκτική παρουσίαση - που εσύ είπες ότι κάνεις.
Εξάλλου δεν είναι πιο δύσκολο να κόψεις μια σκηνή 5 λεπτών αντί για τα 3 λεπτά των τίτλων.
Ότι είπα, το είπα για να έχει μεγαλύτερη ανταπόκριση ο κόπος σου, όχι να απαξιώσω την προσπάθειά σου.
Επι του προκειμένου, είναι δικαίωμά σου να κάνεις ότι και όπως θέλεις - αλλά και δικό μου να θεωρώ αυτό που κάνεις ανούσιο και άχρηστο.
-
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: