freaktmp
Expert
- Αντιδράσεις
- 10.694
Ανασκαφων συνεχεια και σειρα εχουν μερικα απο τα επιτραπεζια μου. Σιγουρα ειχα περισσοτερα (mastermind, καστρα και πολιορκητες μεγαλη πολιορκια) αλλα για την ωρα αυτα βρηκα.
Αρχιζουμε με μια κλασσικη αξια στο χρονο, Σκορ 4.

Απειρες ωρες διασκεδασης. Uno. Προσωπικα γουσταρω πολυ την παραλλαγη του παιχνιδιου για 2 παικτες.

Η οδηγιες του παιχνιδιου.
Ενα πολυ ενδιαφερον αλλα μαλλον λιγοτερο γνωστο παιχνιδι, Rummikub.

Δυο διαφορετικες παραλλαγες domino. Μια απο το πρωην ανατολικο μπλοκ, σιγουρα αγορασμενη απο καποιον μικροπωλητη στο πανηγύρι του χωριου μου.

Μια παιδικη εκδοση απο την Assim Toys

100 παιχνιδια. Χαμος! Δυστυχως η ποιοτητα ηταν καπως χαμηλη και ηταν αρκετα δυσκολο να βρεις πιο παιχνιδι ταιριαζει με ποιες οδηγιες. Ασε που καμια φορα στην ιδια καρτελα παιζονταν παραπανω απο ενα παιχνιδια. Ενα παιχνιδι απο αυτα που ειχαμε παιξει πολυ, Zorro.

Αυτο ειναι μαλλον μεταγενεστερο και δεν το πολυθυμαμαι. Mega Quiz απο την AS Company.

Αρχιζουμε με μια κλασσικη αξια στο χρονο, Σκορ 4.

Απειρες ωρες διασκεδασης. Uno. Προσωπικα γουσταρω πολυ την παραλλαγη του παιχνιδιου για 2 παικτες.

Η οδηγιες του παιχνιδιου.

Ενα πολυ ενδιαφερον αλλα μαλλον λιγοτερο γνωστο παιχνιδι, Rummikub.

Δυο διαφορετικες παραλλαγες domino. Μια απο το πρωην ανατολικο μπλοκ, σιγουρα αγορασμενη απο καποιον μικροπωλητη στο πανηγύρι του χωριου μου.

Μια παιδικη εκδοση απο την Assim Toys

100 παιχνιδια. Χαμος! Δυστυχως η ποιοτητα ηταν καπως χαμηλη και ηταν αρκετα δυσκολο να βρεις πιο παιχνιδι ταιριαζει με ποιες οδηγιες. Ασε που καμια φορα στην ιδια καρτελα παιζονταν παραπανω απο ενα παιχνιδια. Ενα παιχνιδι απο αυτα που ειχαμε παιξει πολυ, Zorro.

Αυτο ειναι μαλλον μεταγενεστερο και δεν το πολυθυμαμαι. Mega Quiz απο την AS Company.

Τελευταία επεξεργασία: