krem13
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 69
πριν μερικές μέρες μην έχοντας κάτι άλλο να κάνω ένα απόγευμα στο μέρος που παραθέριζα αποφάσισα να το εξερευνίσω,μετά από λίγη ώρα περιπάτου ανακάλυψα ένα "αρχαίο" παιχνιδάδικο στο οποίο μπήκα για ευνόητους λόγους,αποδείχτηκε ότι ήταν η καλύτερη κίνηση που έκανα καθώς μέσα βρήκα πολλά παλιά παιχνίδια και περιφερειακά από του nes και master system μέχρι του saturn τα οποία εννοείται πως αγόρασα (όχι όλα ομως γιατί υπήρχε κίνδυνος να μείνω ταπί :xm: ) .Δυστυχώς τα περισσότερα δεν ήταν σφραγισμένα γιατί μάλλον ο καταστηματάρχης ήταν αρκετά περίεργος για το εμπόρευμά του στο παρελθόν,τουλάχιστον όμως ήταν αχρησιμοποίητα,πάντως δεν το μετάνιωσα για την αγορά μου.
μερικές φωτογραφίες των "ευρημάτων μου" ...
το nuclear creature (transbot) είναι σφραγισμένο,από τα λίγα που ήταν δυστυχώς...
και τα δύο αντίτυπα του super mario bros 3 ήταν (και εννοείται πως θα παραμείνουν) σφραγισμένα
μερικές πληροφορίες για την itochu
στο άμεσο μέλλον (τώρα υπάρχουν κάποια τεχνικά προβλήματα :xm: ) θα ακολουθήσουν φωτογραφίες και των υπόλοιπων (όπως του sega menacer)
μερικές φωτογραφίες των "ευρημάτων μου" ...
το nuclear creature (transbot) είναι σφραγισμένο,από τα λίγα που ήταν δυστυχώς...
και τα δύο αντίτυπα του super mario bros 3 ήταν (και εννοείται πως θα παραμείνουν) σφραγισμένα
μερικές πληροφορίες για την itochu
στο άμεσο μέλλον (τώρα υπάρχουν κάποια τεχνικά προβλήματα :xm: ) θα ακολουθήσουν φωτογραφίες και των υπόλοιπων (όπως του sega menacer)